to jakaś kpina jest, jutro będzie tydzień od ostatniego logowania , coś mi się wydaje że dział techniczny chce zakończyć tą grę albo czekają aż ludzie sami zrezygnują
Wersja do druku
to jakaś kpina jest, jutro będzie tydzień od ostatniego logowania , coś mi się wydaje że dział techniczny chce zakończyć tą grę albo czekają aż ludzie sami zrezygnują
nie narzekajcie tylko klejki kupujcie :) premia wakacyjna musi się zgadzać, lada moment naprawią
Ktoś mógłby k u r w a chociaż ktoś dać jakąś informację czy ma sens w ogóle sprawdzanie jeszcze w tym evencie czy da się zalogować. Kpina !
U mnie też od niedzieli młotkowy nawala więc zero przygód i grubasy też mają wolne... Poprzednio tylko przygody zablokowało ale ale odkrywcy latali a teraz klapa na maxa.
Hm gdyby działało to dopiero dziwota by była
czy to oznacza koniec likwidując po kolei serwery bo tak długo awarii jeszcze nie było no i zmiana właściciela
Mi znowu dzisiaj inny typ wyskoczył błędu (obszar serwera uszkodzony) jak klient i unity, hehe znowu będzie lipa bo statku zadanko 7 dni logowania).
Parę dni temu tutaj Penelopa napisała, że zgłosiła nasz problem do dz.technicznego. Ciekawy jestem czy jej odpowiedzieli i co może nam przekazać. Widzę, że Happy Hour działa, ale nie daję nam szans do końca eventu, tak jak Złotej Górze chyba w poprzednim evencie jeszcze trochę po nim dopiero odpalili. Teraz chyba nie da się nadrobić zaległości eventowych (kalendarz i obóz). Zostało chyba 10dni, a obozów ho ho. Szkoda.
Nadal cisza. Nic się nie dzieje. Młotkowy napierdziela młotem. Czy już wiadomo co się zepsuło i kiedy zaczniemy grać?
Pozdrawiam