Dzień dobry. Po wczorajszej aktualizacji nie da się grać. Nie piszę co się dzieje bo jest dużo problemów. Przede wszystkim długo się wchodzi do gry, nie da się walczyć, wyrzuca z gry. Naprawcie. Od rana wysyłam wiadomość, nie wychodzi.
Wersja do druku
Dzień dobry. Po wczorajszej aktualizacji nie da się grać. Nie piszę co się dzieje bo jest dużo problemów. Przede wszystkim długo się wchodzi do gry, nie da się walczyć, wyrzuca z gry. Naprawcie. Od rana wysyłam wiadomość, nie wychodzi.
powinniscie natychmiast wrocic do clienta; w sierpniu juz nie bedziecie miec komu tych napraw robic; napewno nie dla mnie; ja spadam jak klient nie wroci szybko
Zamiast sobie zrobić urlop od gry to wszyscy narzekają jak będą umieli albo znajdą pieniądze na kogoś kto im naprawi ta grę to do nie wrócę. Na niemieckim forum jest 152 strony narzekania na stan techniczny gry wszystko zostało powiedziane. Czas na urlop a nie płacz co to jedyna gra
ta gra nie wymaga łatania kawalka po kawalku tlyko zorbienia wszystkiego od nowa bo to kompletne dno
Pierwszy raz po aktualizacji bezproblemowo się zalogowałem do gry. Jak wrażenia? Ano takie ----> CO ZA CIAPY [TAJNE] WGRAŁY COŚ TAKIEGO NA SERWERY?????!!!! Przy tych przymuleniach, problemach ze skalowaniem i wielu babolach o których już tu wielokrotnie wspominano ta wersja nie powinna być WCALE wgrana na LIVE serwery!
Nie [TAJNE] tu ludziom bzdetów, że ciężko pracujecie nad poprawianiem tego bo mieliście w cholere czasu na to! Wasi programiści od miesięcy nie potrafią naprawić małych pierdółek poza poprawą tekstów, a zabierają się za coś co totalnie ich przerosło, czego efekty widzimy teraz! W tej chwili powinniście migiem zrobić "rollbacka" serwerów, by gracze którym JESZCZE ta gra "jakoś" umila czas mogli pograć. Wtedy wy se dalej grzebcie w tym dziadostwie...
To jest totalny WSTYD na oczach innych gier, a przede wszystkim dla całej marki "The Settlers" co tu się [TAJNE].
Kto w tym maczał palce ?w to się nie da grać!
mnie zastanawia dlaczego usilnie potrzebują non stop opisu błędów z pelnymi danymi jakby błędy byly rzadkością. Proponuję aby bb włączyło sobie grę i może wtedy uwierzą w błędy i przestaną prosić o to co robiło sie przed błędem bo to jest mało poważne.