napisane ze kolo 08:45 wiec na 12:00 sie wyrobia :) pewno dadza prezent :D wiec nie ma co plakac ze maja problemy :P
Wersja do druku
napisane ze kolo 08:45 wiec na 12:00 sie wyrobia :) pewno dadza prezent :D wiec nie ma co plakac ze maja problemy :P
poddaję się
nie ma sensu takie coś dobrze że się nie rozkręciłem i nie zainwestowałem jednak wersja beta to porażka
To chyba nie jest zbieg okoliczności. Chcą zachęcić do kupienia klejnotów podczas przerwy
troche cierpliwosci nikomu nie zaszkodzi
Wersja beta to tylko tłumaczenie.
my to zawsze na końcu ;D a wydawało sie że to pierwsze są lepsze :D
masakra jak na 2 serwer :D gdzie zawsze sa problemy nie ma sie co szczycić :D to troszke jak tragi komedia
To oczywiscie tylko gra, zabawa, ale nie zmienia to faktu, ze problem jest nie w tym czy "padna kopalnie lub gospodarka", tylko w podejsciu BB do graczy. "Gimbusem" przestalem byc jakies 35 lat temu i moze wlasnie dlatego ze jestem "stary zgredzik" mam jakies glupie fanaberie, oczekujac powaznego podejscia ze strony BB do graczy i poszanowania ich czasu. Jesli spodziewaja sie "poslizgu czasowego", to jaki problem napisac ze koniec konserwacji bedzie np o 11:00? Nie slyszalem jeszcze o zadnym przypadku, aby ktorys gracz zbulwersowal sie ze konserwacja skonczyla sie wczesniej niz zapowiedziano. Ale skoro podaje sie koniec konserwacji (nawet ze slowkiem "okolo") 8:45, to wypadalo by sie wywiazac z wlasnych slow. Niejeden gracz poswieca na ta gre czas a czesc tez pieniadze, wiec Panowie odpowiedzialni za strone technicza, troche szacunku do graczy. No chyba ze niektorzy podchodza do sprawy, ze 10:00 czy 11:00 jest na tarczy zegarka blisko godziny 9:00 (8:45), wiec w czym rzecz? Nie ma przeciez sprawy DDD
mogli by tam bujnąć worki :D