Nikt palcem nie kiwnie, przecież 'Å‚ykent' jest í ½í¸Ž
Wersja do druku
U mnie drugi dzień nie działa :(
Pisałam, nic to nie pomaga. Nadal gra nie działa. Pozdrawiam :)
u mnie dzis 3 dzien nie dziala ... masakra jakas
Jednak coś tam robią bo znikła opcja sprzeciwu w profilu o przekazywaniu danych. A termin minoł właśnie na nią o północy. Mi od środy nie działa.
Potwierdzam że coś się zmienia. Niestety nie 1 raz nie szanują użytkowników i brak komunikatu. Przepraszamy za usterki/usiłujemy je naprawić.
A jednak czytają nas znalazlam wypowiedź Mirandy
https://forum.thesettlersonline.com/...-and-our-plans
Miranda
Tak, chociaż nie będziemy tam publikować, nie musi to oznaczać, że będą one całkowicie niemoderowane lub niemonitorowane.
a miałem misiję do skończenia xd. a tu dupa, serwerek się usmażył.
co event to to samo awaria za awariÄ…
Napisali:
W dniu 24 sierpnia 2025 r. o godz. 00:00 UTC upłynie termin wniesienia sprzeciwu wobec przekazania danych gry firmie CipSoft.
To nie powinno być dzisiaj o północy?
Nawet nie zdążyłem tam zajrzeć. Jak było domyślnie - nie zaznaczony sprzeciw, czyli zgoda na przeniesienie danych?
Domyślnie puste bylo , czyli ok - ja sprawdzalam u siebie . Nie 24 ale podali tez czas inny 02:00 czyli z nocy 23 na 24
Każdy miał domyślnie odznaczone to okienko więc jak tam nic nie majstrowałeś to przenieśli dane.
ciekawe kiedy uruchomiÄ…,
22:00 działa !!!!
Dalej nie działa
przez klienta dalej w krzakach sprawdzam przez przeglądarkę , ale nie mam za dużych nadziei
Wiem że inny serwer, ale sprawdzić nie zaszkodziło. Mamy 11.10 i dalej nic :(
czyli po evencie i nagrodach z kalendarza za ostatnie 2 dni. :(
Dodali nowy wpis nic nawet nie wspomnieli że nie możemy grać
Cytat:
Brakująca faza zamknięcia wydarzenia rocznicowego
Drodzy osadnicy,
Po zakończeniu wydarzenia rocznicowego dzisiaj o godzinie 10:00 faza zamknięcia nie rozpoczęła się zgodnie z oczekiwaniami, więc w tej chwili nie można otrzymać więcej nagród. Nie jest to zamierzone i już przyglądamy się temu problemowi.
Dziękujemy za cierpliwość!
Wasz zespół CipSoft
Zespół "Cip"Soft nawet im pasuje :)
A czy cokolwiek, kiedykolwiek poszło zgodnie z ich oczekiwaniami ?
Zawsze się coś musi wykrzaczyć.
To kto tym cyrkiem teraz zarządza: Cip&Dales czy nadal Ubisoft? ;) Zalogowałem się przez konto Ubisoftu, pasek ładowania gry stoi na jakiś 90% i wszędzie nadal widnieje Ubisoft ...
Ech, event się skończył, a serwer nadal nie działa :(
Witam , wlasnie mi odpisali Hello Gienia,
Thank you for your message. The Polish servers have been restarted in the meantime, so I hope that fixed the problem for you.
If you have any other questions, please contact me again. Cześć Gienia,
Dziękuję za wiadomość. Polskie serwery zostały w międzyczasie zrestartowane, więc mam nadzieję, że to rozwiązało problem.
W razie jakichkolwiek pytań, proszę o ponowny kontakt.
Nadal nie działa
To już czwarta doba :(:(
Przed chwilą otrzymałam wiadomość , czyli bez zmian
Cytat:
Przesłałem Twoje informacje do zespołu programistów Ubisoft i mam nadzieję, że problem zostanie wkrótce rozwiązany.
Jeśli masz dodatkowe pytania, nie wahaj się dać mi znać.
jest zmiana. pasek ładowania zmienił szatę graficzną na normalną, ale dalej staje na końcu
pamięta ktoś ten adres do trucia im 4 liter?
tso-support@cipsoft.com
Komuś ruszyła gra po restarcie?
mi nie. dajcie znać jak zacznie działać
Mi na zgloszenie odpowiedzieli ze przekazali sprawe do ubisoftu. A o evencie ani slowa.
U mnie odpowiedź z automatu a w nagłówku odpowiedź na Tibię to chyba nie ta gra ??
Obecnie to event naprawiaja od rana bo o 10 wsio znikło a jeszcze 3 dni ma byc noi nagroda za cel też
u mnie od piątku lipa, nie mogę wejść
Tez im napisalem jak cos ...
Ale juz tyle dni bez gry zyje ze sie zastanawiam po co mi ona jeszcze tak dzaialajaca ???
Siema Gienia i pozdrawiam wszystkich odpoczywajacych bez gry :)))
też czujecie pustkę i porzucenie po tygodniu bez grania :) haha
powoli przyzwyczajam się do życie bez Młodego Drwala. Nic straconego niedługo Drwal będzie w McDonald
A idź Pan z tym śmieciowym żarciem z zawyżonymi cenami.
Ja czuję bardziej wkur.........e z powodu zmarnowanego czasu. Wałkują te usterki od cholera wie kiedy i dalej nie wiedzą co jest grane by naprawić w 3h.
A może napiszą że ruskie ich sabotują.