dzis jeszcze lepiej bo wcale nie reaguje po wcisnieciu graj :)). tylko strona główna sie ładuje bez problemu nic poza tym
Wersja do druku
dzis jeszcze lepiej bo wcale nie reaguje po wcisnieciu graj :)). tylko strona główna sie ładuje bez problemu nic poza tym
Na Forum ( Europejskim ) Jest Info... >>> Konserwacja > Naprawianie Bledow > 12.06.2025 > od Godz.08:00 do Godz.12:00 > Gra Bedzie Niedostepna.
> > > WSZYSTKIE SWIATY < < <
ktos sie orientuje czy nowa ziemia dziala ?od dwoch dni sie zalogowac nie moge, zbanowali mnie czy co?
Brak mozliwosci zalogowania sie do gry ( serwer kolonia ).
Pasek logowania zatrzymuje sie na okolo 90% :(
Co za nieudolna firma to przejęła przez 3 dni niedostępność gry forów, serwer testowy to chyba od święta mają żeby testować zmiany
nie macie co pisac a tym forum bo tego juz nikt z nich nie czyta
Serwer Kolonia > Odblokowany:)
Gra Dziala :)
ps: Pytanie Tylko Jak Dlugo :)
czyzby dzisiaj znowu im cos nie dizałało :) co za niespodzianka
Czesiek80 - dziś jest aktualizacja od 8.00 do 14.00
Nic nowego. Ja zwykle info brek.
Gra padła. Tragedia...
Gra nie działa. Brak info czy konserwa jest.
po zalogowaniu nie można wejść na wyspę przycisk graj nie reaguje
Również u mnie nie działa. Po naciśnięciu GRAJ, strona tylko mignie i to wszystko.
Drodzy Osadnicy,
W środę, 23 lipca, zostanie udostępniona nowa wersja gry. Podczas wdrażania aktualizacji gra będzie niedostępna.
Aktualizacja gry
Dzień: środa, 23 lipca
Światy gry: Wszystkie światy gry
Początek: ~ 08:00 CEST
Koniec: ~ 14:00 CEST
Przygody i Premium: Czasy zostaną wydłużone
Po tej aktualizacji, wzmocnienie strefowe „Wiadro Cukierków” wpłynie również na Wydajną Hutę Platyny, a wzmocnienia Jeziora Lodowego wpłyną również na Warsztat Klejnotów i Warsztat Poszukiwacza. Naprawiono błąd, który uniemożliwiał Zrównoważonemu Geologowi uzupełnianie złóż żelaza i miedzi. Ponadto, wydarzenie letnie zostanie uporządkowane.
Twój zespół CipSoft
przesunęli:
Koniec: ~ 15:00 CEST
Też nie mogę się zalogować , jakaś lipa
a teraz na którą przesnęli ?
Konserwa przesunięta do 16
...i jak? działa?
Gra działa