No to pograłem jak zwykle zresztą, ręce opadają.....
Wersja do druku
No to pograłem jak zwykle zresztą, ręce opadają.....
I u mnie ten sam problem, zarówno pod Unity jak i w portable klient - 15.04.2025 godz ok 10:45 pierwsze proby...
u mnie od rana przerwane połączenie zlitujcie się ile można
nie da rady wejść-wali młotkiem!!!
14:25 nadal ciemność :(
Nadal nic, tylko widzę powtórkę jeszcze jednego problemu. Pewnie większość z nas nie będzie miała dziś logowania do gry, kalendarz eventowy nie otwarty i znowu aby wszystkie dni pootwierać trzeba będzie użyć klejnotów do otwarcia wcześniejszych okienek. Żeby otworzyć drzwi specjalne muszą być wcześniejsze również otwarte.
Czy to działanie z premedytacją, aby wymusić na nas zakupy klejnotów?
No trochę tak to wygląda, a do szału doprowadza to ....... milczenie i udawanie, że nic się nie stało, żadnej reakcji żenada
ciekawe że jak się ticket wyśle to autoodpowiedź od Ubisoft nadal przychodzi a nie od tej nowej firmy
je...ć kalendarz, ZERO klejnotów
Co to za gra ,znowu brak połączenia z serwerem, naprawia to nowi własciciele:))?
18:01 dalej to samo
z moim pisankowym drzewkiem wyszedłem jak Zabłocki na mydle *?$#%@#$??@*>#$>%
Niech dadza se juz spokoj z tym serwerem. Pracuja tam chyba gimby
Był sobie event i po evencie :(
ja nie mogę wejść od samego rana a 2 osoby z gildii weszły bez problemu-nie rozumiem tego!
Do 16 żarło, po 16 zdechło.
Dlaczego oni po prostu nie zresetują tego serwera? Czy to aż taki problem jak mają zgłoszenia że nie działa?
Za dużo CIASTECZEK nie ogarniają tego.Zresztą gra sprzedana, klucze oddane ostatni gasi światło.Mają wszystko w D.........
Porazka, dalej nie działa..
Gra nie działa, bo i po co ? ale kamyki można kupić :)))))
Kasa musi się zgadzać! A najlepiej jest brać kasę za nic :D
Dziadostwo nie działa .od wczoraj nie mogę się zalogować.
Zgłoszenie wysłane ponad 24h temu i dalej bez rezultatu. Oni w ogóle zwracają na to uwagę? Wygląda tak jakby nikt się tym nie zajmował
8:53 czasu polskiego dalej nic tylko młotkowy
czy to się kiedyś zmieni?
wiecznie problemy - ludzie czy sprzęt - to nie istotne, jak się zna problem to się go rozwiązuje, tylko tutaj od lat nie potrafią ustalić/rozwiązać.
Nowa ekipa nowe zasady. Nawet na zgłoszenia nie odpowiadają. Jeszcze widocznie za mała ilość graczy ma problemy na tą chwilę. BB do dziś imprezuje że znaleźli naiwnych na kupno tej "gry".
Co z tego że mogę się zalogować jak odpalone przygody na obu slotach a nie można na nie wejść. Puszczam odkrywców póki mogę chociaż coś.....
Może kolega blakud ma nadal kontakt z BB i może wie coś więcej?
Jak ktoś ma jakiekolwiek możliwość kontaktu - pisać, dzwonić bo to wygląda tak jakby tymi zgłoszeniami nikt się nie zajmował
Można powiedzieć i po ewencie. Kolejny za rok :))))))
Może potrwa nieco dłużej :)
jesli nie uda się zalogować do gry to event może i pół roku trwać, co nam po tym?
brakuje mi trochę szczerej/uczciewej komunikacji ze strony BB w sprawie tych notorycznychproblemów
12:15 bez zmian :(
widać nadal cisza!!! nikt się nie wypowie nawet ,totalne bagno nie gra ,oby stracili na tym ,teraz to już masę graczy odejdzie...
szkoda słów, nie zależy im na ludziach ...
Taaak nadal problem...
mam to samo, od wczoraj, wrrrrrr
mam to samo trzeci dzień zablokowany na wyspie,do nikogo nie mogę wejść na przygodę też.ŻENADA
Wielkie dzięki BB KOLEJNY UDANY EVENT
Zapomniałem pozdrowienia dla ogarniętej PENELOPY
Porażka, dalej nie działa:(
To już chyba koniec. Tencent nie chce więcej ładować w to kasy :P