Mi do tygodnia bez wejścia na wyspę brakuje 2 dni . Od niedzieli tak mam.
Wersja do druku
To jeszcze ja się podepnę. Siebie i Danti93
Aktualizacja nr 3 graczy Złota Góra:
merlin_1, Rambowo, JejPodlosc, gibon82, PabloEscobar1992, Cebulak1971, luckykentucky, Anna634, LucasPazik, greta30, Marko77, witek1967, Besamir, WikiKara, ziomal_one, Andbal, AnnaKofan, wiktorynka123, corsare, Qu4si, gregor7pl, Jarzyna_1980, eva1985, DukeNukem-PL, vitrum, balbana123, Iwona_D, Gbrl, kundo2015, krymka, peeneen, snitko67, Asioł, Ewa888, Stronggg, AGA2021, kichaaa, rainworm, kala70, Kwiatuszek18, Osika_, wojtek35, DragoPLKS, Rozpuszkażaba, Biały669, Covn, pablos1967, Nata_Kata, wiesiu132, Master_Viking_2, Biały669, pysia753, Danti93, Matt1993, andrzejpro,
Czy w ogóle to koniec ???? Chyba czas zacząć szukać czegoś innego ma ktoś namiary na jakąś gierkę tego pokroju ???
A ktoś pamięta w tamtym roku czy już dwa lata temu był podobny problem i wtedy chyba było to nie do odzyskania i musieli wgrać zapis z kilku dni przed, bo coś kojaże taką informacje zwrotną i wtedy ludzie byli w****ieni że tydzień gry w dupę, tylko nie było to na event. I teraz jak wchodzę do logowania przed wciśnięciem graj to mi się ostatnia informacja wyświetla 06-02-2025, o zmianach w grze.
na KOLONI już dwa tygodnie bez możliwości wejścia na grę
Czy ktokolwiek z BB interesuje się tą sprawą?? Mam wrażenie, jakby wszyscy udawali, że nie ma problemu. Dlaczego nie ma oficjalnej informacji czy cokolwiek jest robione z tą awarią, czy mają wywalone na to ??
kochaaa czy kichaaa??
Lista pechowców, reszta gra i nawet pewnie niewielu zauważyło, ze coś się komuś zepsuło.
Dokładnie . Najgorsze jest to że BB też tego nie widzi
jeszcze miesiac ,dwa i calkiem to padnie ... ksiezniczka penelopa to juz nawet nie ma odwagi nic odpisac ... bb olewa kazdego po kolei, moze kiedys znowu napisza ze pracuja nad tym :D jak nad targowiskiem gildi przez 5 lat
A kto gra można wiedzieć bo ja jestem na liście pechowców
Otworzyłam 3 tickety i nie dostałam żadnej odpowiedzi. Może sami stracili dostęp albo pozwalniali ludzi i nie ma kto robić.
A masz potwierdzenie, że ktoś teraz gra? Masz z kimś kontakt? Może od środka można przekazać info do admina, że gra nie działa. Daj znać pls.
A ja myślałem że od nas jestem sam:)
testowy mi działa - a gra od ponad 8 dni nie:)
Nie wszyscy wchodzą na forum. Niektórzy już zrezygnowali z gry
Aktualizacja nr 4 graczy Złota Góra:
merlin_1, Rambowo, JejPodlosc, gibon82, PabloEscobar1992, Cebulak1971, luckykentucky, Anna634, LucasPazik, greta30, Marko77, witek1967, Besamir, WikiKara, ziomal_one, Andbal, AnnaKofan, wiktorynka123, corsare, Qu4si, gregor7pl, Jarzyna_1980, eva1985, DukeNukem-PL, vitrum, balbana123, Iwona_D, Gbrl, kundo2015, krymka, peeneen, snitko67, Asioł, Ewa888, Stronggg, AGA2021, kichaaa, rainworm, kala70, Kwiatuszek18, Osika_, wojtek35, DragoPLKS, Rozpuszkażaba, Biały669, Covn, pablos1967, Nata_Kata, wiesiu132, Master_Viking_2, Biały669, pysia753, Danti93, Matt1993, andrzejpro, darek196570, kajzer2
Może konserwa coś zmieni. Jak coś to piszcie
ruszyło