nie ma na co liczyc , ze zadziala. Pewnie zrobia konserwe powiedza, e blad naprawiony i na drugi dzien bedzie to samo.....
Wersja do druku
nie ma na co liczyc , ze zadziala. Pewnie zrobia konserwe powiedza, e blad naprawiony i na drugi dzien bedzie to samo.....
Nadal brak logowania, oczywiście promo na klej jest:)
DNO totalne, za serwery trzeba płacić! Nie płacimy to odcinamy ciach
U mnie jest logowanie, ale po starcie gry młotkowy się pojawia i tak od wczorajszego popołudnia.
nie płacą to ich odcinają.....
tak samo mam
Czy ktos tu pracuje? Czy ktos odpowiada za ta gre? Czy ktos w ogole tu zaglada, zeby udzielic jakiejkolwiek informacji czy cos jest naprawiane itd? Zenada!!! Jak sie uda do konca eventu naprawic ten syf to powinni chociaz dac rekompensate, ale gdziez w tej grze!!!!!
ja zaglądam :) cześć Diana, jak tam idzie dropienie w event? :)
żeby być fair, musieliby przedłużyć nam event o tyle godzin ile się zalogować nie możemy.. ;)
zimno? jest zima to musi być zimno... czy ja palę? Pani Kierownik ja cały czas palę!! :) zaraz naprawią serwer, wulkanizator już dojeżdża mobilny taki
załatwiłem Wam - zaraz będzie działać
Teraz całkiem wyłączyli.Może restart robią.
Ruszylo w koncu, teraz jak w pracy jestem. ZaÅ‚amka normalnie í ¾í´£
padło, przerwy między kolejnymi naprawami są coraz krótsze
padło parchło
beka :) ale wygląda jakby wszystko... może restart serwerów
przygody rozpoczęte a mnie wyje lo sorry koledzy i kolezanki
blakud chyba nie skonczymy tanca z wirkiem hehe
ja na 2 wirach jestem i wywaliło
Kpina i żenada, którą oferuje nam młotkowy od ponad tygodnia. :mad:
no grubo się dzieje :) obstawiałem awarię na wczoraj na 21 więc pomyliłem się o parę h
coraz mniej gry w eventy
:))) ale ubaw
Padło , ale nie wszystkim . Tym razem trafiło na mnie.
no co, dzień działała:)
myślicie, że totalna padaczka serwera czy ktoś jednak może grać?
zaraz wstanie - ja jak zawsze jestem optymistÄ…
Ja gram... o dziwo, bo do tej pory byłam za każdym razem w tej nieszczęsnej grupie :(
nikt wiecej nie pisze ,jestesmy wybrancami
może event przedłużą, bo ciągle coś z serwerami nie działa :) ja optymistycznie czekam na rekompensatę za poniedziałek :D
to do której tym razem im zejdzie? Masz jakieś przecieki ? ;)
U mnie padło poł godziny temu i do tej pory leży. Wcześniej też był ten sam problem. Udało mi się zacząć event ale chyba nie wyjdzie najlepiej bo znowu nie działa :(
super, dzięki ;)