Niestety, znowu identyczny problem z wejściem. Może jutro po konserwie naprawią na stałe.
Niestety, znowu identyczny problem z wejściem. Może jutro po konserwie naprawią na stałe.
U mnie też padła, ale ta zapaść od soboty ,mnie nie obowiązywała, teraz popołudniu padło.
Ano padła ,całkiem chyba wywaliło nasz serwer
Dzień dobry,
dziękuję za zgłoszenie problemu.
Dział techniczny już pracuje nad naprawą błędu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry,
Proszę o informację, jak wygląda sytuacja po aktualizacji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja bym mógł coś spróbować zrobić w Magazynie Prowiantu w celu sprawdzenia czy konto mi się nie zawiesi ale boję się, że tego w pore nie naprawicie a zbliża się weekend oraz event.
Nie da się wejść do niektórych osób na wyspę - wygląda to dokładnie tak samo jak kilka dni temu.
Niestety znowu to samo ☹
"Połączenie z serwerem zostało przerwane..."
Długo się nie nacieszyliśmy grą. Serwer padł. Ciekawe ile dni przerwy nas teraz czeka?
Mnie też wywaliło gdzieś o tej samej porze i nadal brak dostępu do gry.
"Połączenie z serwerem zostało przerwane..."
No niestety znowu to samo od wczorajszego wieczora, gra się nie wczytuje :( Dokładnie te same problemy, co były i wydaje się, że u tych samych osób. Przynajmniej na mnie znowu padło. Od poprzedniego zgłoszenia do dzisiaj nie mam informacji zwrotnej :/
Potwierdzam. U mnie to samo. Dało się uruchomić jeszcze wczoraj grę a dziś już niestety połączenie z serwerem zostało przerwane ;/
ja nie mogę wejść w przygody, na wyspie mogę (jeszcze) działać
blakud, u mnie się tak zaczynało w ubiegły weekend właśnie, że nie mogłam na przygodę wejść, ani jej anulować. A potem już w ogóle nie mogłam wejść... :(
U mnie "Połączenie zostało zerwane" podczas próby wejscia komuś na wyspę
wiem, u mnie też się tak zaczęło, znów premium pójdzie się je...ać
Premium, ziomek dochody z kolonii wszystko się sypie , coraz gorzej to chodzi. I zero odpowiedzi ,poco zadawać pytania jak odpowiedzi się nie czyta.
Ogólnie miło by było, jakby jakiś moderator napisał chociaż, że sprawa jest w trakcie rozwiązywania czy coś.
Znowu mam tę samą sytuację, co kilka dni temu. Wygląda to identycznie. Gra nie działa. Moderator czyta w ogóle nasze wpisy? Ktoś coś próbuje naprawić?
U mnie to samo Gra nie da sie uruchomic pewnie serwer padł
Wiadomo kiedy to naprawią? Po aktualizacji udało mi się na chwilę zalogować a teraz od wczoraj gra mi nie działa. Ładuje się niby normalnie a na koniec błąd taki jak w pierwszym poscie. Masakra jakaś. Zrobiłem zgłoszenie ale cisza. Zero odpowiedzi
Edit:
Wygląda na to że problem dotyczy jednego z serwerów
a po co ma pisać że sprawa jest w trakcie rozwiązywania jak nie jest? :)
Może do wieczora naprawią .
Piątek,piąteczek,piątunio niema komu.Za nadgodziny młotkowemu zapłacone wiec robote musi wykonać.
No i znowu kicha , zawitał młotkowy . Gram niecałe 3 miesiące i zaczynam mieć dosyć tego badziewia. Ponoć ta gra ma około 20 lat a problemy są co chwile z tego co widze. W każdym bądz razie do jutra chyba już nie pogram.
Weekend idzie, wiec może naprawią w poniedziałek ;D
sms trzeba wysłać o treści "pomagam" :)
a ja nie moge wejsc na przygode ani do nikogo na wyspe bo brak polaczenia z serwerem wyskakuje ;/
:mad::mad::mad::mad::mad: kolejny raz w tym tygodniu gra sie nie wczytuje, to juz jest duza przesada. tyle lat takiego traktowania graczy powinno byc karalne
poniedziałek 17 luty 2025 gra znowu nie działa. KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY????????????
ciekawe gdzie są pozostałe wiadomości te nie wygodne usunęli ?