Cierpliwość trzeba mieć aby wejść do gry zanim się załaduje i odwrotnie przy wylogowaniu. Mieli i mieli.
Wersja do druku
Cierpliwość trzeba mieć aby wejść do gry zanim się załaduje i odwrotnie przy wylogowaniu. Mieli i mieli.
Czyli to juz taka nowa swiecka tradycja ze co tydzien gra nawala xD
"Zdajemy sobie sprawę, że mniejszość graczy doświadcza powolnego ładowania się naszej strony podczas logowania do gry." mniejszosc? haha
tak to jest jak firma nic nie robi traci gruba kase i jest na skraju bankructwa ,ubisoft niestety dlugo to nie pociagnie
znowu wyłączyli grę
i znow nie zapowiedziana aktualizacja , a na stronie glownej 0 info
normalne, dawno się nic nie działo
no to za***iscie , jak zwykle olewka innych graczy
to mamy specjalnie wchodzic na niemieckie strony aby sie czegos dowiedziec ?
pierwszy raz od dawna gram kilka dni z rzędu, ale się nie da... cóż jakby się kto nudził to serwer testowy działa, tylko nie wiem po co, pierwszy raz testuję serwer testowy i po 5 min stwierdzam że mi się nie chce... jaki jest sens jak wszystkie budynki są a trzeba zadania wykonywać jakby ktoś pierwszy raz w życiu uruchomił grę, gdzie w tym sens, gdzie logika...
Bardzo przepraszamy.
Dziś miała miejsce zaplanowana konserwacja.
Planowany czas konserwacji wynosił od 08:00 do 12:00. Na szczęście zakończyliśmy ją o 09:00 CEST.
Ponieważ brakowało informacji, opublikowaliśmy ją teraz z wsteczną datą, aby można było ją ponownie sprawdzić.
Dziennik zmian zostanie udostępniony później.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za to.
Original:
Spoiler
nie , u nas nic nie idzie i ze wszystkim jest problem ... od lat jest jedna wielka olewka i tyle i nigdy lepiej nie bedzie....
Macie problem z logowaniem? Ja od rana nie mogę się zalogować :/
Co za nieogary tu robią w tym BB/Ubisoft etc. Od wczoraj wejście na grę to jakaś masakra. Zalogować się nie da, gra się sypie jak domy w Afganistanie, a tutaj ani widu ani słychu żeby coś się działo w kierunku naprawy tego. Nawet drobnej informacji nie ma na ten temat, że są jakieś problemy. Czy utrzymanie grywalności w tak prostej grze to jest jakaś technologia NASA czy jak?
szkoda gadac ponad 30 min. logowania sie na przegladarce czyszczone ciasteczka i inne to jest wogole jedna wielka porazka
problemy z log od 2-4 dni ponadto teraz od 3h juz sie niemoge zalogowac lipa normalnie, Szefostwo pomocyyyyy :)
moze i byla konserwa ale ja nadal sie niemoge log a od 2-4dni to wycina i nieraz sie trzeba po 30min dobijac BB_Kumakum pomocyyyyy :)
od 2-4 dni bardzo slabo chodzi wycina po 30 min sie trzeba dobijac zeby log weszedl .... a teraz od dwoch godzin wogule niemoge wejsc :) Szefostwo dziala cos prosimy :)
rozumiem wszystko ze podczas eventu sa jakies poroblemy z logowaniem bo duzo osob gra ale dzis po godz. 5 rano 30 min. sie probowalem zalogowac i niech support przestanie wysylac bez nadziejnych wiadomosc aby wyczyscic cos tam i cos tam skoro i tak to nie pomaga . krotko mowiac chinskie serwery macie
dzien w dzien to samo problemy z logowaniem jak byly tak sa... ktorys z was w tym bb w ogole cos ogarnia czy tlyko umiecie pisac ze znacie problem i pracujecie nad nim....takich nieogarow to dawno swiat nie widzial
BB chyba ma problem z zalogowaniem, ponieważ od tygodni nikt nie odpowiada na pytania graczy. MASAKRA !
ciekawe czy BB jeszcze istnieje czy ta gra jest pozostawiona sama sobie cha cha cha
jak zwykle brak info o konserwie nic nowego maja wywalone na wszystko i wszystkich
norma zero powiadomienia
czyli konserwa jest czy co, że nie można się zalogować?
Tak, tylko komuś się zapomniało poinformowac o tym polskich graczy, niemiaszki wiedzieli
Nasi są jedyni w swoim rodzaju ostatnimi czasy to już nawet nie ma info o konserwie, partyzantka z zaskoczenia a co tam...
Jak zwykle BB_Penelopa zawaliła. Norma u niej. Dziwne, że jeszcze tu pracuje.
A może już nie, albo jakieś macierzyńskie. Kiedyś bywała tu i się udzielała, bywala na globalnym czacie, były informacje o zmianach różnorakich, a teraz co? Cisza absolutna. Wcale sie nie zdziwię jeśli pamiętniki developera wkleja ktoś pod jej nickiem po prostu. Nigdy nie było super ale tak jak sie ostatnio dzieje to jeszcze nie było
juz dawno powinni ja zwolnic bo calkowicie olewa graczy
Problem z grywalnością u mnie jest taka, że od wdrożenia eventu nie mogę się zalogować. Nawet mam gołego windowsa i nic to nie dało.