i na rekompensate tez nie licz
nasz serwer cyklicznie wywala, zadnych rekompensat za to jeszce nie bylo
sa tylko wtedy, gdy wywali wszystkich na calym swiecie
Wersja do druku
i na rekompensate tez nie licz
nasz serwer cyklicznie wywala, zadnych rekompensat za to jeszce nie bylo
sa tylko wtedy, gdy wywali wszystkich na calym swiecie
serwer dolina padł, fajnie :)
akurat na koniec eventu.. dziwne to heh
najpierw zwis prnt.sc/HIvOls8Ruocy a potem prnt.sc/A8T3saD5ruZD..
Pozdrowienia z Doliny ;-)
moze przedłużą event o 1 dzien albo tylko przeproszą chyba że jest to zemsta za to że za mało kupujemy kleików
To samo u mnie od wczoraj tj. 26.02.2023 nie mogę zalogować się do gry.
Na trzech różnych komputerach z trzech różnych przeglądarek.
Zapewne znów bardzo inteligentna odpowiedź z supportu "wyczyść pamięć cache przeglądarki".
Zero logowania - ale "kwiatki" na koniec eventu - zaczyna to być norma
pomoc techniczna też nie działa - to gdzie mamy wysyłać zgłoszenia?
Nie można się zalogować od wczoraj. Problem nadal aktualny prośba o naprawę!
A wiadomo czy cały serwer padł czy tylko część jak ostatnio?
U mnie tak samo od wczoraj.. czyli nic -przerwane połączenie ..
od wczoraj wieczorem brak możliwości zalogowania się do gry.
Młotkowy wali ale nie pomaga.
Potwierdzam, brak możliwości zalogowania. Tylko młotkowy.
może to konserwa przed ewentem wielkanocnym?
Pytanie o której ekipa skapnie się że jest jakiś problem ostatnio trochę im się zeszło :)
jak herhor nie będzie mógł wejść :P
Ja też nie mogę się zalogować. Ciekawe czy coś napiszą na głównej...
u mnie wczoraj było OK, dziś dopiero nie da sie zalogować
Ja też od wczoraj nie mogę się zalogować... leciałem sobie spokojnie SPJ i nagle mnie wywaliło i za każdą próbą logowania, czy to przez klienta, czy przez przeglądarkę jest jak u Was, ładuje się, ładuje i po chwili wyskakuje młotkowy... A też chciałem uzbierać trochę dosypki na koniec eventu i lipa bo zanim to naprawią to pewnie uprawy popadają...
Dolina Odkrywców w całości dostała bana na koniec eventu :/
mi też brakowało dosłownei po 10 dyspek na wszystkich uprawach aby do końca eventu jeszcze zbierać, a tak przygody przerwane, uprawy pewnie zdechłe, faza zbiorów zakończona.
Jak pisałęś @arczipila zostaje waga.
Nie ma co się martwić na zaś, BB pewnie się zgodzi ze mną. Już za niecały rok, znów będzie event walentynkowy i znów będzie można się obłowić ciekawymi fantami :)
taa ja mam 2 tygodnie do logowania sie caly rok i co pojdzie sie rąbać , psia krew nigdy sie tego nie da skonczyc przy tych naszych specach od tso
Pola bez premki !!!! doładowania szlak trafił .... Dolina Odkrywców Padła od wczoraj .... :/ . Serwer Padł albo serwery !!! . Szkoda ....
Jak zwykle ze strony BB nie ma żadnej informacji o awarii. A może to tylko część graczy z Doliny nie może się zalogować??
BB_Penelopa oczekujemy informacji w tej sprawie.
Dzień dobry, jak się macie?
:)
brawo 0mateusz0!!!
prawie dałem się nabrać, trafiłeś w 10.
mam kontakt z gildia, nikt z gildii zalogowac nie moze, wiec raczej padl caly serwer
Pene pewnie zaloguje kolo 16, spyta czy na pewno mamy ten problem, potem pojdzie zrobic kawe, zajrzy do toalety, przy okazji wymodeluje fryzure, podpiluje i wymaluje pazokcie, nastepnie odwiedzi szafe i dobierze kolor sukienki do koloru paznokci, aby pozniej dobrac do tego jeszcze buty i torebke.
Kolo 23:00 napisze w koncu do centrali, no bo jak tak pisac do centrali nie przygotowana.
Jutro nam odpisze, juz tylko z kubkiem kawy w reku.....
przestaje to już być śmieszne i robi się żenujace kilkanascie godz po awarii zero info i zero jakikolwiek króków ze strony dewelopera gry...ech
Witam serdecznie,
Problem został zgłoszony. Technicy już pracują nad rozwiązaniem.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Cierpliwie czekam na rozwiązanie problemu. Mam nadzieje ze będzie jakieś info na stronie głównej żeby co jakiś czas nie męczyć się z ładowaniem gry.
Pozdrawiam.
dowcipas ;) Omati, ludzie tu uzależnieni na głodzie, a Tobie na żarty się zbiera :P
Jest jeszcze podobno ban dla tych co używają systemu niższego niż 10.
Najbardziej smutne jest to ze gra od ok 16 godzin nie działa i zero informacji od BB że wiedzą ,że cos robią że przepraszają nic..... ja by nic się nie stało chyba czas na rozstanie nadszedł
Witam serdecznie,
Problem został zgłoszony. Technicy już pracują nad rozwiązaniem.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Już działają :)
Już już za momencik już za chwileczkę :)
A tu moje dziesięciolecie z setami blisko chyba pora na emeryturę
Godzina 15 : 07 Serwer dalej nie działa . Bez premek mam ogrody kwiatków , skończyły się dopałki ... trochę Patologia .... Powinni nam przedłużyć event zawsze to strata ;( . Niestety serwer padł ...
Może podpadliśmy za całokształt.