penelopa twierdz ize dalej rozwijaja gre :D chyba zwijaja i sie pakuja....
Wersja do druku
penelopa twierdz ize dalej rozwijaja gre :D chyba zwijaja i sie pakuja....
Jaki % graczy korzysta z forum?? bo byłam w grze zalogowana prawie do 12 i żadnego info o błędzie nie było, a pisanie tego tutaj to jak organizowanie sobie alibi - ostrzegałam. Zacznijcie ludzi traktować poważnie bo tu raczej dzieci nie grają, one by już dawno nie zdzierżyły takiej ciągłej prowizorki, po prostu brakuje im cierpliwości. Macie szczęście że jeszcze komuś się chce w to grać.
niesamowite, konserwacja juz 2h po znalezieniu bledu.... ale premie strefowe nie dzialaly kilka miesiecy....
Witam serdecznie!
Konserwacja potrwa do godziny 19:30!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
:d :d :d :d :d
A kto mi zwróci 5 chat rybaka, które skasowałem po zakupie Stawów?
tak co 1h bedziecie dodawac kolejna godzine?
ja pierdo....... co za banda partaczy tam pracuje???
Caly dzien stracony, jak tu cos planowac jak czas "konserwacji" sie wydluza jak Brexit?!
19:30 ale którego dnia,.. i czy czerwca? tego roku?
Ale najlepsza niespodzianka to nas czeka jak juz ta super wazna "konserwacja" sie skonczy, paczki za rybke usunac raczej dadza rade, ale ciekawe co innego zepsuja! Premie strefowe, stanice, obserwatorium, generalowie znikna? Moze cos nowego, cos czego jeszcze nie bylo...?
Czy event zostanie przedłużony o cały jeden dzień?
jajami o asfalt to pstry kozioł przy Was
jajami o asfalt to pstry kozioł przy Was :D :cool:
oni chyba coś jeszcze zmajstrowali od dłuższego czasu mi kręci sie stronka że niby wczytuje a stronka weszła a nie mam puki co możliwości odpalenia z clienta znikneło ustawienie z chroma
Ubaw po pachy jak czytam komentarze pod tym jakże drażliwym wątkiem. Tak na prawdę to trochę taki śmiech przez łzy.
Kupiłam paczki za rybke a i owszem i nie "zamiarowuję" ich oddać. Była cena - zgodziłam się na nią, transakcja zawarta.
Traktuję to jako skromną rekompensatę za lata niedociągnięć w tej grze, w zasadzie od kiedy pojawił się pomysł odejścia od Flasha - ciągle jest coś grubo "nie tak".
Pozdrawiam wszystkich TSO-twardzieli :)
do MS w Katarze wyrobią :)
BRAWO!!! W sumie to już taka tradycja: konserwa-start eventu-awaryjna konserwa. PR na poziomie Azjata, jak zobaczę coś pod marką BB czy Ubisoft na pewno obdarzę produkt zaufaniem...
Całkowicie się z Tb zgadzam Jazdin :)
a to już chamstwo było, jak ktoś coś zawala ze strony dewelopera, to uczciwie powinien to brać na siebie. Ja jak przeleje komuś przez pomyłkę kasę na inny rachunek to owszem mogę liczyć na uczciwość pomyłobiorcy, a nie mogę oczekiwać że moją prośbę wykona. Kiedy oni w końcu się nauczą programować...
za chwile info :
Witam serdecznie!
Konserwacja potrwa do godziny 20:30!
:))
20;40 i olewka piknie jest wszystko smiga
a dzień, miesiąc i rok??
ale u nas i tak spokojnie, Sąsiedzi natrzaskali już z 40 stron z uprzejmościami dla bb ;).
ps. 19:30 to już chyba minęła...
no i gdzie jest gra...., jest 19:45 a dalej nie smiga....
myśmy się przyzwyczaili że ta gra nie działa
20;30, 21:30, 22:30, 23:30, 00:30.....
i mamy 20:30 :D
Koniec: Około godziny 17:00, 18:30, 19:30 czasu polskiego
już prawie 20sta a tu nic cisza chyba ze 19.30 czasu hinskiego
co bylo w tych paczkach ? ze bb sie posralo
20:30 porażka nie dadzą po pracy zacząć eventu