Raczej oszukujemy siebie, wmawiając sobie, że jeszcze da się grać w ten sposób...
Wersja do druku
Wydajność, wydajność, wydajność, wydajność i milion razy wydajność. Beznadzieja co chwilę się zawiesza i to na kompie do gier o dużej wydajności. Ludzie gdzie te lata 2012 do 2019, gdzie gra była przyjemnością, a nie męczarnią czy torturą.
I zaczyna się. Aktualizacja przedłużona o 2h. Pobiją ostatni rekord?
Nic nowego :) informatycy z łapanki:)
Konserwatorzy wszystkich krajów łączcie się! ;)
Brawo BB!!! Informatyczna firma dekady!...
Witam serdecznie!
Aktualizacja została przedłużona o 2 godziny i potrwa do około godziny 16:00
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jak dla mnie możecie się konserwować do 31.12.2050:) już mi kompletnie wisi ta gra :) podejrzewam że 90% graczy podziela moje zdanie:)
Masakra, kolejne obsuwy. Juz dzis nnie zagram w tso...
i ENTER, i jedziemy
Dodali opis dodatkowych poprawek. Jeżeli faktycznie zostanie to poprawione to mamy kroczek ku normalności... ;)
The Settlers zmierza wyłącznie na PC, będzie dostępne za pośrednictwem Epic Games Store i Ubisoft Connect. Dzięki wykorzystaniu silnika Snowdrop Engine, The Settlers ma wyznaczać nowy wizualny punkt odniesienia w gatunku RTS. Efekty ocenimy w trzech trybach. Pojawi się kampania dla jednego gracza, szturm i potyczka (solo vs. AI, kooperacja vs. AI lub tradycyjna rywalizacja do ośmiu graczy). Źródło: Ubisoft Polska
Teraz wiadomo że tu nic się nie poprawi bo jak nic olewają tą grę w necie:)
To opis nowej czesci gry (chyba ósmej) a nie TSO. Ta ma wyjść w marcu.
Swoją drogą nowa odsłona setków jest tragiczna. Chyba dwójka była, i będzie jeszcze długo, najlepsza.
Chodzi wam poczta na kliencie?
nie chodzi, a klient zaktualizowany, jak klikam na wiadomości to mnie wywala
brak słow na to wszystko tragedia
Penelopo, co z Pocztą? otwieranie grozi wywaleniem,
Poczta nie dziala na kliencie, dziala na Unity. Klient nie jest wspierany przez BB. Sam sobie odpowiedz.
ta gra juz nigdy nie bedzie w 100% dzialac
tak naprawili,że grubasy wróciły a w wiadomościach,że tylko jeden coś przyniósł:)Po każdym nowym wejściu w wiadomości jest że jeden wrócił,tak sobie będe teraz odświerzał a troche tych grubych jest,BB dba żeby zajęcie w grze było XD
Nagrody z poczty nie weszły do magazynu tak samo patenty z gwiazdy nie weszły ,a znikły z gwiazdy.
plik swf na wiki ma stary opis ale źródło jest nowe, działa wszystko, poczta tez
Premka Ołowiane Żołnierzyki nadal 6h ......
Wszystkie wiadomości z poczty i zasoby z zeszłego roku zniknęły.
Tak wyglądają aktualizacje.:mad::confused:
nie loguje :/
teraz jest przerwa techniczna???????
No to taki rozwoj widze ze "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online"
Pozdrawiam
Po 16 udało się wejść a teraz - 20:45- "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum."
Zaraz pęknę ze śmiechu.
nic nie działa znowu wtopa ... zero logowania porażka.
A podobno niemieckie sety chodzą, tylko w Polsce nie działają.
dzisiaj jest szansa czy likwidować profil
Wgrywają nagrody pocieszenia :D
godz 20:55 i nie można się jeszcze połączyc trwa aktualizacka ale chłopaki ciężko pracują będą nadgodziny....hahaha
Zajrzałem na forum...a stary Client i Unity...dalej nie działa:) Dokąd teraz mam się udać?
:)