nie działa na cliencie ani na Unity od wczoraj ok. 21.00 i nadal - "...połączenie z serwerem zostało przerwane..."
Wersja do druku
nie działa na cliencie ani na Unity od wczoraj ok. 21.00 i nadal - "...połączenie z serwerem zostało przerwane..."
Dzień dobry,
czy w dalszym ciągu macie jakiekolwiek problemy z logowaniem?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
gdzie są nasi mod dlaczego nie dadzą jakieś informacji czyżby się czegoś bali
właśnie mamy
idę sprawdzić
Z logowaniem nie, ale zaraz po wejściu jest komunikat o przerwanym połączeniu z serwerem. Tak od wczoraj wieczorem, niezależnie czy wersja Klient czy Unity
tak problemy z logowanie są nadal
Główny problem został rozwiązany, jednak zdaję sobie sprawę z tego, że niektórzy z Was w dalszym ciągu doświadczają trudności z zalogowaniem się do gry. Nasz zespól został o tym poinformowany i pracuje nad tym.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dalej komunikat o przerwanym połączeniu z serwerem:(
Dla mnie główny problem to brak możliwości gry zarówno przez unity jak i przez klienta.
Od wczoraj do chwili obecnej nie da się wejść do gry więc nic nie zostało rozwiązane...
u mnie nie działa
U mnie cały czas również to samo, po zalogowaniu jak już wszystkie paski przejdą zrywa połączenie problem dotyczy zarówno unity jak i klienta.
od wczoraj ok 18:20 do chwili obecnej jest komunikat o przerwanym połączeniu
nie należało by poinformować przypuszczalny czas naprawy aby nie musielibyśmy ciągle klikać i czy otwarcie okna kalendarza nie oprze się o kleiki
Dokładnie ! przeprosić podać czas i zagwarantować zaliczenie wczorajszego logowania do gry a nie klejki do kalendarza i strata dnia
nadal nie działa od wczoraj
O !
Dalej dziadostwo nie działa ?
Znowu walą młotkiem po tym komputerze. A może trzeba informatyka wezwać????
nic nie jest rozwiązane - od wczoraj od 18:20 do chwili obecnej ten sam komunikat, o przerwanym połączeniu z serwerem
Młotkowy i komunikat "Problem z połączeniem". Następnie "Połączenie z serwerem zostało przerwane.Prosimy o cierpliwość itp. A jeszcze później "Połączenie z serwerem zostało przerwane".
Proszą o cierpliwość , bo nic nie robią :D :D :D Pewnie nawet nie wiedzą co się stało, bo pracownicy mają ferie świąteczne :D jak się ferie skończą to informatycy wrócą na uczelnie i będą myśleć jak to naprawić :D :D :D
o ile jeszcze jacys pracownicy zostali... ;p
https://snipboard.io/A8ya3F.jpg
Z tego co widzę to obecnie problem zgłaszają tylko gracze z Doliny odkrywców. Może ktoś z innych serwerów się wypowie czy u nich działa?
jestem na cliencie,chodzi,brak chatów
u mnie odkrywcy drugi dzień na wagarach, czyli 10k prezentów w plecy i właśnie tygodniówka padła, ale to pikuś:)
Czarci Gaj jakoś od wczoraj się kulawo kula, choć ja sam wczoraj między 18:20 a 20:56 nie mogłem się zalogować do gry, bo... strona główna gry i strona Forum w ogóle się nie otwierały. Ale po 20:56 wszystko wróciło do "kulawej" normy BB i do dziś (odpukać) jakoś działa :)
co to znaczy główny problem rozwiązany ? bo gra nadal wyświetla młotkowego i restart w kółko już prawie dobę ?
Na Koloni działa bez problemu.
Teraz to problem graczy Doliny, inne serwery lepiej, gorzej, ale działają.
działa, da się zalogować, ale wiesza się straszliwie. trzeba relog robić bo inaczej ni hu hu.
być może z .pl tylko Dolina Odkrywców.
na forum Northisle, discordzie Zeus, Sandycove (European-English) też piszą o tych samych problemach. więc nie jest to problem globalny, ale też nie jest przypadkiem jednostkowym.
Ja od wczoraj nie mogę zalogować na swoje konto, bo jak tylko wczyta podstawowe elementy GUI, to wyskakuje okienko z taką informacją: Połączenie z serwerem zostało przerwane. Prosimy o cierpliwość, staramy się rozwiązać ten problem.
Ciągle to samo. Po zalogowaniu zrywa połączenie i jest komunikat z gościem walącym młotem.
Może Ci co piszą że gra im działa to niech podają jaki serwer, bo na Odkrywcach nadal nie można się logować, pisanie że wszystko śmiga wprowadza w błąd innych graczy z innych serwerów.
Nie można zalogować się od rana ... masakra po prostu eh
To jakaś żenada, za niedługo będzie 24 h od momentu braku możliwości zalogowania się....
kto odda za straty typu 2500 prezentów których grubasy nie przyniosły, nie wspomnę o innych rzeczach....