BB_Penelopa dlaczego Cudowny Zimowy Dom Mieszkalny ma rozbudowę z poziomu 7 na 8 z nieprawidłową ilością prezentów. Powinno być jak w opisie i jak rok temu 1000 prezentów a jest 4500. Kiedy to zostanie poprawione?
Wersja do druku
BB_Penelopa dlaczego Cudowny Zimowy Dom Mieszkalny ma rozbudowę z poziomu 7 na 8 z nieprawidłową ilością prezentów. Powinno być jak w opisie i jak rok temu 1000 prezentów a jest 4500. Kiedy to zostanie poprawione?
pogrubienie tekstu, że coś robicie nie oznacza od razu, że będzie zrobione
ale fajnie to wygląda, takie ściemnianie może dla kogoś jest fajne, ale nie dla każdego
Witam, chciałem zgłosić błedy gry które wdrożyliście z którąś z aktualizacji chyba na hellowen. Zacznę od przestraszonych odkrywców nie rzynoszą juz tyle surowców co na początu np dodaj do złoza przynosili 440 teraz przynoszą 160. drzewko miłości boisko, rynek bożonarodzeniowy,wiosenny park piekarnia nie działają od razu po skonczeniu się czasu potrzebnego na regenercję. Cudowne rezydencja z 7 na 8 wymaga 4500 prezentów a wczesniej pisaliście 2500 pozdrawiam
uważam że zajmują sie pierdołami a tym co jest ważne w tej grze maja głęboko w czterech literach co z generałami na przygodzie stale strefa się włącza generałowie nie mogą skończyć bitwę trza się wylogować jeżeli programiści nie są partaczami to znaczy że tak robią z premendytacją psują te gre aby gracze sami zrezygnowali
Mieszacie z tą kulą jak potłuczeni.
Mam kulę na 3 poziomie i jest napisane, że nie pobiera DODATKOWYCH surowców na wejściu.
Ale dla odmiany inna rzecz się nie zgadza z kulą :D
" Do pełnego ulepszenia tego cudeńka wymaganych jest 1000 prezentów! " penelopa ktos z was chyba liczyc nie po trafi albo pisac albo jedno i drugie
Za to cudownie jak "Cudowny zimowy dom mieszkalny" pierdzą w stołek :D
Witam serdecznie.
Opisany problem Z cudownym Domem Mieszkalnym jest nam znany i pracujemy nad jego poprawieniem. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokonamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
oczywiście osoby które ulepszyły CZDM za 4500 prezentów, otrzymają zwrot :-)
Kolejny błąd w grze z nowymi budynkami, Fabryka Zabawek produkuje premie na koszary, która działa tylko 6 h, a nie 24, tak jak jest w opisie budynku :)
niech sie wezma do roboty , poraz kolejny jedna wielka wtopa i nic wiecej
oni juz nic nie bedą robic bo im to się po prostu nie opłaca
nie pij juz tyle:) 0 pij połowe:) 0
czy doczekam ysie odpowiedz iczy te ulepszenia za prezenty zostana naprawione czy mamy czekac kolejny rok zeby ktos zmienil 4 cyfry?
chcecie aby naprawili drzewko miłości piekarnię świąteczną jak dali teraz nowość kulę śnieżną i ona nie resetuje się dokupiłem jedną za kleiki i do kitu na szczęście kupiłem tylko jedną kule
moze nie bardzo rozumie ale czy nie wystarczy zmienic 4500 na 1000? moze ktos wytlumaczy jak to jest bardzo trudne dla informatyka przecietnego , zeby kazdy mial jasnosc?
nawet nie potrafia w czasie okresli ile to im zajmie, to jest parodia... rozumie ze po evencie oddadza prezenty? albo p oswoim przeliczniku wyplaca za monety?
Penelopa nie odpowie bo jest tak glupia ze nawet nie wie o co chodzi
bez przesady nie obrazajcie jej. Taka rola community menedzera, musi swiecic oczami przed graczami za błędy innych.
Ona moze przekazac nasze żale. Pytac co jakis czas kiedy bedzie poprawka ale nie wejdzie w buty w Pma i nie powie programiscie, ze ma rzucic wszystko co robic i zmienic te cyferki
Gra grajac przez strone www na oficjalnym silniku, chodzi tak szybko, sprawnie i bez problemow. A potem sie budzisz, wchodzisz na TSO a tutaj jak było tak jest. Gra dziala jakbys ja na jakims 8bitowym komputerze odpalal. "Na wschodzie bez zmian".
Przed wszelkimi "usprawnieniami gry i przejściem na UNITY" można było grać na lapku z i3, 4GB ramu i integrą Intela 620, a teraz na Ryzen 5 3600, RTX580 i 16 GB ramu gra działa jakby miała za chwile zgon zaliczyć :)
Zamiast (wiele razy już gracze o tym pisali) napisać od nowa kod, dać to wszystko na kliencie ważącym nawet 3GB - w dzisiejszych czasach to nie problem w porównaniu z grami ważącymi po 50 i więcej GB, to wtedy może gra zacznie dawać przyjemność z rozgrywki, a nie frustracje.
A co samej Penelopy - czy winna czy nie winna jest tylko pośrednikiem i czasami zastanawiam się czy to nie jest BOOT jakiś czytając te twórcze wypowiedzi/odpowiedzi ;)
A event... cóż za te katusze jakie przechodzą gracze to każdemu grającemu dłużej jak rok powinni dać po minimum 15k prezentów żeby jakoś zrekompensować tą męczarnię :)
Na dobrą sprawę to nawet poziomu nie da się zrobić przygodami bo najzwyczajniej w świecie robiąc choćby Drwala to trzeba mieć nerwy ze stali :D wcześniej 40 minut na przygodę, a teraz ponad godzina! Nie wspominając o stałych problemach z generałami na przygodzie.
Wiele razy tez pisalem, ze nikt normalny Ci nie przepisze od podstaw 10-letniej gry ktora dogorywa bo nawet jesli dziala nie ma nic do zaoferowania grajacym, bo nikt nie sprawia nawet pozorow sugerujacych chec jej rozwoju. A z gry ktora sprowadza sie do tego ze logujesz sie zeby popatrzec na animacje i pogadac na czacie dochody sa do tego adekwatne, wiec nikt na taki rework nie wylozy pieniedzy.
kazdemu grajacemu dluzej taki event nie ma nic do zaoferowania poza watpliwa wartoscia estetyczna, wiec po co prezenty ?Cytat:
A event... cóż za te katusze jakie przechodzą gracze to każdemu grającemu dłużej jak rok powinni dać po minimum 15k prezentów żeby jakoś zrekompensować tą męczarnię :)
No to znaleźli sposób na wszystkie problemy .... Wyłączyli grę i nie można się zalogować - zdechło wszystko
nowa ziemia działa ale z bardzo wielkimi lagamiiii
Z dnia na dzień coraz gorzej działała ta gra, z którą jestem związany już ok 10 lat a dzisiaj padła. Dwa dni temu wykonywałem dwie przygody potrzebne do zadania eventowego i to było najgorsze co mogło mnie spotkać.
to zamknijcie serwery do czasu naprawienia błędów i tyle w temacie
czyli na zawsze
Czy ktoś odpowie kiedy server wróci do normy " Dolina Odkrywców " i czy ktoś nad tym pracuje żeby działało ???????
Jak nie kliknę w kalendarz to w jaki sposób będę miał to zaliczone ???????? - nie chcę stracić diamentów czy jak tam zwał ....
BB_Penelopa - odpowiesz mi na moje pytania ?