Ma prawo się wypowiedzieć, tak samo jak Ty. Twój post cokolwiek wnosi nowego do dyskusji? Jeżeli nie, to równie dobrze mogłeś napisać wiadomość do ettlera.
Wersja do druku
hadzi4, zgadzam się z tobą, ale krytyka (najlepiej konstruktywna), a wieczne narzekanie to duża różnica. Nikt nikomu nie zabrania się wypowiadać, od tego jest forum. Ale takimi ciągłymi wpisami nic nie zdziałasz/cie. Bardziej mi to przypomina scenę z którejś części Shrecka, gdy Osioł wiecznie pytał "daleko jeszcze...?" Wypowiesz się, raz, drugi i raczej tyle wystarczy. Wszyscy gramy w tą samą grę, mnie też denerwuje mnóstwo baboli, niedociągnięć i niezbyt trafionych rozwiązań. Z drugiej strony nie lepiej tą energię spożytkować na coś, co sprawi tobie więcej satysfakcji...? No chyba że takie bezcelowe wylewanie żalów to jest dla was radość... W takim wypadku żal mi was... Aczkolwiek mam nadzieję, że się mylę.
A Ty wreszcie wyluzuj bo cokolwiek tu napiszesz czy narzekając czy "konstruktywnie" pisząc jak Ty tfurcy i tak to mają gdzieś:) a tak przynajmniej ludzie sobie piszą bo gdzieś te "żale" muszą znaleźć ujście. zatem misiu wypij miodku i idź spać:) Nie loguje się do gry jak tysiące innych graczy to przynajmniej tu sobie popiszę tak bez sensu dla ciebie i innych krytykujących graczy jak ty:) i co mi zrobisz?:) właśnie my im nic nie możemy zrobić ale i ty nic nie możesz nam zrobić:) a czy żal ci graczy to szczerze w to wątpię... jakbyś komuś z graczy nie dopiekł to byś chory był:) ale nie tylko ty bo znajdzie się jeszcze kilku. Na szczęście nas są tysiące a WAS jednostki:)
Dlaczego pakiety medyczne wytworzone w izbie chorych nie działają na przygodach ?
No to chyba ty i twoi koledzy z klubu piwniczaków musisz/cie wyluzować. Nie ja tu wylewam swoje żałosne, puste i nic nie wnoszące wypociny tylko ty/wy. Polecam jeszcze do tego maść na ból 4 liter... I lek na obniżenie ciśnienia (co by ta żyłka ci nie pękła)...
No ja tych narzekających jak ty, to nalicze na palcach jednej ręki. Niestety robicie tu straszny bajzel. Więc nie dosyć, że z twoją pisownia jest źle, to jeszcze matematyka i podstawowe jej funkcje, są ci obce.
To rzekłwszy, na moje szczęście, poprzestaję w dalszych słownych przepychankach. Wyszło na to, że ja sam zacząłęm spamować wątek wpisami nie na temat. Niestety, lekko parafrazująć Marka Twain'a: "Zacząłem dyskutować z idiotą. Sprowadził mnie do swojego poziomu, i pokonał mnie swoim doświadczeniem"...
Ludzie mali nie cierpią swojej skali :)
;D
co się dzieje z logowaniem ?
Naprawiania część kolejna - serwer nie działa :( - ze swojej strony dodam kolejny błąd, złoża mające szybkie wydobycie po ponownym zalogowaniu nie mają już tej zdolności - trochę wkurzające.
PENELOPA
Pytanie - a konkretnie dwa:
1) kiedy naprawicie geologów by mogli znajdować dodatkowe złoża marmuru czy żelaza -> niemożliwe zadania do wykonania i to jest wk....
2) kiedy naprawicie odkrywców by znajdowali zgodnie ze szkoleniem więcej - od tego zależy najbliższy event gdzie prezenty przynoszą oni - po ostatnim evencie niektórzy byli w .... plecy dosyć dużo - a teraz będą jeszcze więcej (krótko mówiąc - dodatkowe prezenty ze szkolenia odkrywców pójdą się j....?)
BB czeka do ostatniej chwili, wgrają aktualizację wraz z eventem, może coś naprawią, pewnie coś popsują, tak czy siak dają graczom zajęcie na kolejny miesiąc.
Piszą że wiedzą o błędach, że naprawią, że trzeba być cierpliwym i czekać, tylko ile.
Gra nie działa poprawnie od lipca odkąd przeszliśmy na unity, w międzyczasie próbowali coś poprawić, a popsuli grę jeszcze bardziej, teraz to mało co działa poprawnie. Na źle działającej grze, dają źle działające eventy. Na zdrowy rozsądek to powinno się grę poprawiać po kolei, wg tego co popsuli najpierw, a tak dają event za eventem, coraz więcej błędów i nie działających rzeczy poprawnie, przecież to narasta i widać że sobie nie radzą, nie ogarniają pojedynczych problemów, a co dopiero całości.
Pociągną grę tak do wakacji i w końcu ją zamkną.
Witam!
Podczas nadchodzącej aktualizacji chcemy naprawić:
między innymi takie błędy jak:
Prestiżowa premia dla Znajomego znika zbyt szybko
Niedziałające certyfikaty członków gildii
Nieprzyznane patenty budowlane
Problemy z zablokowanymi strefami
Problemy z wydajnością i lagami
Dokładną listę opublikuję już wkrótce wraz ze Zmianami w grze.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
dobrze ujete "chcemy" ale znowu nie wyjdzie
Po wczorajsze całodniowej konserwacji, dalej Drzewko Miłości nie widzi dodatkowych drzewek i dalej klepsydra się kręci. Dla mnie to nic nie naprawiliście. Szkoda słów....
A ciągłe odświeżanie dalej nie naprawione
Popsute bo nawet poczta nie działa jak powinna ,mimo że została poprawiona, wydajność nadal słaba, o graniu nie ma mowy zawiesza sie bardzo często,no refleshed to ciagle ten sam problem, przygód nie wykonuje ,premii znajomym nie daje bo trwa to wieki i to wydarzenie świąteczne można powiedzieć jest bliżej stypą niż graniem choć myślę ze nie hejtuję tylko mówię to co myślę,bo jeszcze możemy się wypowiadać,juź niedługo nam zamkną usta .Wesołych świąt mimo wszystko.
witam, co sie dzieje grafika sie kopie muli w kazdej przegladarce
w zasadzie to nie działa
co sie dzieje?
jak długo to potrwa?
Umarla :)
ciekawe na jak długo?
cisza, nadal bvrak oficjalnego stanowiska BB
gra wciąż nie działa, ale happy hours ruszyły
czy to zachęta abyśmy płacili ekstra za naprawianie błędów?
słabo
Ta gra to już jakaś porażka. 20 parę lat grałem w kolejne wersja SETTLERSÓW ale ta od wersji UNITY zmieniła się KOSZMAR. Logowanie i ładowanie trwa wieki (ok. 15 min.). "Refresch zone" na przygodach nie pozwala na normalną grę. Chyba czas już zakończyć. Dzisiaj nie mogę załadować gry więc chyba sami dobili "gwóźdź do trumny"
Miłej gry dla wszystkich i powodzenia oraz dużo cierpliwości.