Jednak sobie odpuszczę ten event bo aż tak uzależniony od tej gry nie jestem już:)
Wersja do druku
Jednak sobie odpuszczę ten event bo aż tak uzależniony od tej gry nie jestem już:)
Już niedługo będzie rok jak przerabiają grę na Unity i Ty twierdzisz że idzie ku dobremu? W tym czasie to już powinien być finalny produkt a nie COŚ niegrywalnego.
Daruj sobie pisanie o ustawieniach wydajności, to COŚ nawet nie potrafi sobie zegarów procesora podbić żeby się uruchomić. Zrzuciłem zegary procesora do 800MHz w stanie bezczynności i nawet nie drgnęły w górę przy wczytywaniu się, a raczej próbowaniu wczytania się bo prędzej bym z nudów zasnął niż się doczekał wczytania. Dopiero gdy ręcznie podbiłem zegary to się wczytało, ale gdy znowu je zrzuciłem to było jedno wielkie ścinanie się. Jeśli nie potrafią zrobić czegoś takiego, to boję się pomyśleć jak wygląda kod tej gry i kto pisze te algorytmy....chyba jacyś studenci I roku w ramach praktyk.
o co chodzi z tym "Premie: Premia: "Ciasteczka z mlekiem" ze Świątecznej Piekarni nie będzie już oddziaływała na wszystkie budynki."
faktycznie, łaskę robią, bo po miesiącach kompromitacji produkt ktory nie powinien ujrzec swiatla dziennego w jakiejkolwiek szanujacej sie firmie jest mniej tragiczny, i moze po kolejnych kilku miesiacach zostanie doprowadzony do stanu w ktorym powinien byc rok temu :)
dlaczego to w ogole zostalo w lipcu odpalone i zaprezentowane jako wielki sukces? po jaka cholere? skoro to w ogole grywalne nie bylo i nie jest
Aktualizują to jak mogą :) ale settlersi z 1993 roku działają szybciej niż ta oto wersja, może zadzwońcie do emerytowanych już pracowników i zapytajcie o poradę :)
Klient nie działa, potrzebny nowy plik :(
W przegladarce tez sie nie laduje. Coś spierdzielili.....
"W tym obszarze wystapil bląd. Prosimy spróbować później"....
Great job!!
Myślałem, że to tylko u mnie.
Mam tak samo na unity - pasek idzie i na końcu błąd :(
u mnie weszlo normalnie, ale na unity wchodze tylko zeby wypatrywac info o nowym pliku do klienta
kolejna "udana" aktualizacja - czas na promocję na klejki ;-P
Najpierw pojawiał się komunikat o uszkodzonym obszarze serwera, a obecnie "w tym obszarze wystąpił błąd"
coś zd... aktualizację - wyskakują błędy na Unity, znikają generałowie, na przygodę nie można wejść - czyli będzie konserwa od nowa.
Ale Penelopa będzie pisała, jak to oni się starają i bardzo ciężko pracują.
oj tam oj tam, za to jest zmumifikowany geolog, który samodzielnie się wysyła. W końcu automatyzacja w grze ;)
jak zwykle po konserwie nic nie działa a zanim clijenta zrobią dzień potrwa
Podoba mi się obecna aktualizacja
https://ibb.co/s3FXcg8
buhahahaha
nie da się wejść na przygodę od razu wywala z gry , dodali 4 popiepszonych geologów przez których tez wywala z gry
Penelopo - gratulacje - macie zaje.... informatyków - dokonują rzeczy w stylu - założenie hełmu lewą stroną - to odnośnie dzisiejszej aktualizacji.
Myślałem że nie jest możliwością spieprzenie bardziej czegoś co i tak jest do... - ale jednak wasi informatycy są niesamowitymi "MISZCZAMI".
jest gorzej niz było....
tragedia:mad:
introligator się wiesza
generał krzykliwa zniknęła, była w gwieździe i jej nie ma:confused:
miałam 2 odkrywców królewskich, jeden znikł a drugi ogłupiał - całe szkolenie jest wyczyszczone :mad:
nie wiem co mi jeszcze zniknęło, za to się pojawili jacyć zmumifikowani geolodzy którzy są na szukaniu skarbów:confused:
co tu się odwaliło ?
Po aktualizacji:
- nie ma generała Krzyka,
- wyrafinowany Geolog jest tak wyszkolony jak gen. Krzyk, wejscie w niego blokuje gre
- pojawił się "zmumifikowany geolog", wyszkolony jak wyrafinowany geolog.
Czym jeszcze nas zaskoczycie?
u mnie po kliknięciu królewskiego odkrywcy gra sie zawiesza za każdym razem a robiłem to x4 :) inni tez sprawdzali zatem nie klikać w niego
i ty penelopa mowisz ze wy pracujecie? hahaha przeciez wasza praca za kazdym razem tworzy wiecej zlego niz dobrego, to co wy tam robicie ... kompletnie o niczym pojecia nie macie.... daj se spokoj i zaplac komu trzeba to zrobi to jak ma byc....
ktos ma nowy swf? bo chyba znowu potrzeba
u mnie to samo :( ,z królewskim
Drzewo miłości nie działa, jak kliknę na królewskiego odkrywcę by go wysłać to jest komunikat ze strony o błędzie i się wiesza.To tyle co wyłapałem, po kolejnych loginach to samo nic się nie zmienia.
Premie z budynków "drzewko miłości" i "rynku" nie działają...do dupy taka aktualizacja...
Nawet do znajomej nie mogę wejść żeby dać premie, pojawia się jakiś komunikat z javą...
penelopa miej honor i wyjdz
dajcie spokój Penelopie , taka praca .
Ktoś musi te bzdury wypisywać akurat padło na koleżankę ,życie.
Przecież Ona nawet w ten azbest nie gra:)
Po aktualizacji:
- ciągłe odświeżanie strony
- Królewski odkrywca blokuje i wyrzuca error
- Czas produkcji w olejarni pokazuje tysiące dni (dla 20 uruchomionych)
- CO jeszcze ????? bo bardzo wolno się ładuje cała gra
drzewko miłości nie działa, bożonarodzenioy rynek nie działa, świąteczna piekarnia nie działa, wygląda na to że premie obszare poszły na urlop:mad:
Po aktualizacji w gwieździe znikła generał krzykliwa a na wyspie jej obóz jest nazwany jako wyrafinowany geolog . Wejście w nią kończy się pojawieniem błędu ,który zawiesza grę. No sorki chcę ja z powrotem tym bardziej ze ją zdobyłam za wykonywanie zadań w evencie urodzinowym
haha i juz mamy konserwe po aktualizacji... nic tylko sie smiac
kto powiedzial ze naprawia ? :D
Nawet żadnych misji, scenariuszy nie da się robić.
Wywalają z gry przy próbie wejścia.
A tu nie ma czego się śmiać.
Konserwa po konserwie to rzecz normalna.