Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; Dzisiaj o 13:09
Jak widać BB_Penelopa zmieniła tytuł wątku...
A nic w tym temacie nie ma do powiedzenia??
Wersja do druku
Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; Dzisiaj o 13:09
Jak widać BB_Penelopa zmieniła tytuł wątku...
A nic w tym temacie nie ma do powiedzenia??
"Wersja Unity została pomyślnie zaimplementowana na serwery." Kto to sprawdził. Mnie się nic nie chce uruchomić.
jeden wielki syf , gra sie laduje latami nic poprawnie nie dziala brawo bb... wroccie do klienta i nie robcie wiecej niczego bo i tak nic wam nie wychodzi ... szkoda slow
posluchajcie w koncu ludzi i zrobcie raz cos o co was sie prosi... DAJCIE SPOKOJ Z TYM UNITY !!!
Bardzo ciężko się gra, poczta popsuta, wysyłanie odkrywców popsute, jakaś dziwaczna czcionka którą ciężko się czyta. do reszty błędów nie dotarłam bo nie chce mi się męczyć. Po co puszczać takiego niedopracowanego gniota? Osoby które nie mogły grać na kliencie w to coś też nie pograją , nie z tymi błędami.
cyz ty w ogole czytasz co ludzie pisza? tu nic nie dziala , gra sie laduje latami bledow setki... a ty piszesz o czcionce masakra ....
Grupowe akceptowanie wszystkich wiadomości?
W końcu kilkaset ludzi którzy marnowali swój czas i hamowali rozwijanie swoich talentów zostanie uwolnionych :D
BB dziękujemy i proszę o przekazanie tego sposobu uwalniania ludzi innym producentom gier, portali społecznościowych i innych hamulców społecznych.
Pozdrawiam. Tak Trzymać!!!
hahaha jaki ja piękny mam komunikat, że wołam na puszczy i echo mi odpowiada "maximum call stack size exceeded", co lepsze, bo pomijam, że ładowanie z powodu zechowanego wołania mi utknęło, ale dostanie się na stronę główną trwało, bez kozery powiem pińcset. Strona główna nie chce się załadować, a co dopiero gra. BB wyłączcie tą grę w końcu i będzie z głowy!!
jestem z lekka zszokowany .... pozdro dla partacz z BB....
wątpie ze cos do nich dotrze, dla nich to wielki sukcees ze udalo sie wypuscic tyle bledow
poznikały patenty z kuźni i z epickiego gospodarstwa
ogólnie-tak wiele rzeczy nie działa że nie da się grać
Gra jest aktualnie całkowicie niegrywalna. Sprawdzane na kilku maszynach radzących sobie z aktualnymi tytułami AAA a w przypadku TSO nie da się grać. Nie da się efektywnie nawet wysłać geologów czy odkrywców. Nawet budowa budynków się zacina. Mapa cały czas się odświeża i wyświetla niebieskie bloki. Każda czynność to katorga i to w stosunku do klienta, który wydajnością nie grzeszył. Przywróćcie chociaż klienta.
Pierwsze wrażenie - ODDAJCIE KLIENTA !
Drugie wrażenie - czy osoby, które to zrobiły oszukują samych siebie i sobie wmawiają "jakoś to będzie"
Trzecie wrażenie - płynność gry była dobra, nie najlepsza, teraz jest tragedia.
Ogólnie nie idzie grać w tą wersję gry.
cofnęliśmy się z grą do lat '90,
Poczułem się jakbym z sentymentu odpalił settlers 1 i stwierdził, że przy obecnym sprzęcie w tą wersję już nie można pograć.
Niestety ale Settlers Online w tej wersji jest również nie grywalna.
Jak na razie wyłączam grę, wrócę jak wróci płynność jak we flashu.
Może jednak HTLM5 byłby lepszym rozwiązaniem, ale wyszło jak zwykle.
Czyli udało im się koncertowo unieruchomić grę, brawo
Ale spokojnie jak tylko ruszy od razu dadzą promo na klejki .. tylko czy ktoś jeszcze do tego czasu zostanie
Peny nie rób żartów z pogrzebu. Teraz w to naprawdę nie daje się grać. Szkoda tylko lat zmarnowanych z tą grą.
Poznikały losowo plany z budynków epickich.
Ikony w excelsiorze tez pomylone uzupełnienia złóż zasobów wyglądają jak zasoby
targowisko gildii dalej to samo ( który to juz rok ??? )
no i czas na zmiany laptop za "4 koła" to juz za mało na gre przeglądarkową ....
Nie da sie w to grac
Gra jest powolna. wszystko sięwiesza.
Do tego wszystkiego co zostało już napisane przez looney86 dodam ciekawy widok w menu gwiazdy a taki sam w magazynach. Nie ma znaczenia komputer czy przeglądarka. Wa wszystkim mam tak samo i tak samo było na testowym co było zgłaszane. https://prnt.sc/1djjv8j. Jednym słowem nie da się już grać. Zawiechy co 5 sekund nawet na najmniejszej przygodzie. O blokach można zapomnieć. Szkoda że BB tak chamsko postąpiło w stosunku do graczy i wypusciło to "coś" co jak nie działało na testowym tak nie działa tutaj.
PS: nie wkleiło obrazka to link do skrena
https://prnt.sc/1djjv8j
Potwierdzam wszystkie "niedogodności" zwłaszcza z 2 wpisu na 1 stronie tego wątku. Gra została totalnie zniszczona... nie da się w nią grać, a po co grać w coś, z czego nie ma najmniejszej przyjemności.
Jedynym sensownym rozwiązaniem jakie widzę, to jak najszybciej wrócić do gry z klientem, naprawienie i doprowadzenie gry do podstawowej choćby funkcjonalności, nawet jeśli miałoby to trwać kolejny miesiąc i dopiero powrót na Unity. Póki co, to mega strzał w kolano BB sobie zrobiło...
Do tej pory nie mogli grać gracze z MAC i innymi podobnymi systemami (niewielki odsetek). Teraz zagrać może każdy, ale tak jakby nikt nie może grać normalnie.
To w ogóle nie działa - masakra ...
Szkoda tych lat, których nie odda nikt, myślę, że trzeba dać sobie spokój
Mam nadzieję, że jeszcze BB kiedyś podejdzie do tego poważnie i gra zacznie chodzić normalnie. Teraz, jak wielu przedmówców stwierdziło, jest prawie niegrywalna...
co wy zrobiliście z ta gra jest beznadziejna muli nie da się
nic wyslac
Litości. Nadciągnęła DOBRA ZMIANA. NIE DA się grać.
Lipa
Gra nie działa... wcale
Penelopa kiedy zostaną przywrócone utracone plany w epickich budowlach?
generalnie staram się nie narzekać. A przynajmniej nie publicznie. Ale po 30 minutach logowania chciałabym zobaczyć coś więcej niż tylko morze na monitorze....
Wszystko prawda . ujmująca lista błędów do zniechęcania ludzi ...
Witam. Gram 9 lat ale takiego czegoś nie było :( Musicie dawać takiego gniota
Chyba tez zrezygnuje bo grać nie da się niestetyj
Miałem nadzieje ze Ubity jakos zadziała, jak widac nie udało sie programistom, szkoda
Pozdrawiam Was i niestety żegnam jak wiele osob przede mną :(
Proszę BB przywróćcie tymczasowego klienta, on działał płynnie a to co jest w przeglądarce to słowami nie da się opisać tak to muli że... słów brak.
Jeżeli na prawdę chcieliście zabić tę grę to mogliście to zrobić w bardziej subtelny sposób. A nie tak jak to zrobiliście teraz :'(
Na prawdę szkoda słów na to co się teraz dzieje z tą grą po 9 latach grania :(
Nie ma chyba sensu powielania tego samego ale w pełni się zgadzam z opiniami innych tu jest błąd na błędzie podpierany błędem. Już chyba wersja Alpha powinna działać płynniej.
Mapa odświeża się co chwile, gra strasznie tnie, wysyłanie odkrywców/geologów awykonalne praktycznie (człowiek klika i czekam x czasu aż gra się odwiesi), budynki dostają podwójne premie lub jak kto woli podwójny komunikat o tym że dano premie i premia została dana, księga zadań to masakra, co niektóre zadania poznikały z niej, nie widać kto jest online (no chyba ze nikt z znajomych już w to nie gra), wejście do gwiazdki zacina grę tak samo jej przewijanie, nie widać ile jest serowców w złożach, nie wyświetla żadnych posiadanych wiadomości w grze ( w skrzynce jest ich całe 0, a miałem ich chyba wcześniej z 43 strony).
A z pozytywów:
teraz pokazuje ile ile masz dostępnych patentów z maksymalnej ilości, w domku władyki pokazuje ile jest np. ziół i ile jej może być maksymalnie.
Edit:
Jak się zostawi grę na kilkadziesiąt minut samą sobie (u mnie był to czas na przeczytanie wszystkich postów w tym wątku (od pierwszej do dziewiątej strony)) na maksymalnym przybliżeniu na głównej wyspie to wyspa już się tak nie odświeża i działa bardzo płynie ale lepiej nie klikajcie na żaden budynek ;)
Edit 2:
:D handel jak to pięknie wygląda pokazuje że jest 1/1 a jak się kliknie strzałke w prawo to pokazuje 2/1 stron :D
Szkoda tylko że kupiec nie działa tak płynnie jak wcześniej.