Cześć,
Może ktoś udostępnić ponownie ten plik który zalecają aby ściągnąć i wkleić do nowego folderu ? link z pierwszego posta nie działa.
posiadam win 7 64 bit.
Wersja do druku
Cześć,
Może ktoś udostępnić ponownie ten plik który zalecają aby ściągnąć i wkleić do nowego folderu ? link z pierwszego posta nie działa.
posiadam win 7 64 bit.
Nie działą po dzisiejszej konserwie
Podmienić plik: https://sirris.tsomaps.com/client.swf
A ma ktoś problemy na win 10? Mam nowy laptop, zalogowałam się do gry i wsio byłoby OK gdyby nie fakt, że nie wczytują mi się żadne budynki
Teraz się zorientowałem, że klient nie pokazuje drzwi.... i na przeglądarce musiałem wydać klejnoty :/
Klient pokazuje normalnie drzwi. Ja zaktualizowałem plik client.swf i działa .. Zdjęcie poniżej :)
https://prnt.sc/1rkjh72
Witam serdecznie!
Przypominam, że na osoby, które korzystają z Klienta, nie zostanie nałożona blokada. Jednak rozwiązanie, z którego korzystacie NIE jest przez nas wspierane, i korzystacie z niego na własne ryzyko. Nie bierzemy odpowiedzialności jeżeli jakiekolwiek złośliwe oprogramowanie dostanie się na Wasze komputery poprzez program, którego używacie.
Banów jednak nie będzie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A czemu nie możecie jak biali ludzie dać możliwości grania zarówno na przeglądarkę jak i na wersji klienckiej? 80% graczy jest zdenerwowana wersją Unity i kombinuje na lewo i prawo bo lubi tą grę. Granie na Unity jest katorgą, co po atakach trzeba chociażby odświeżać stronę, tak samo aby cofnąć generała. Ikony się na siebie nakładają.
a widziales zeby penelopa keidykolwiek napisala czemu nie ma powrotu do klienta? pytalem 8 razy i nic ... nawet teog nie potrafia napisac
client u mnie nie działa, pominę fakt, że okna kalendarza dalej nie było - po wymianie klienta
swf jest z dnia 06.09 i jego podmień- jakoś wszystkim działa kalendarz na tym swf
Witam, czekam na aktualny plik client
przy nowym swf . mnostwo rzeczy wiesza sie ... lub ni laduje, nawet mapa nie wskakuje
A jak portable?
to samo wyskakuje okno naciskam zielony dziubek i zamiast wyspy mam niebieski ekran... ale jelsi gdziekolwiek klikne to raguje zalacza sie menu itp tlyko nic nie widac oprocz niebieskiego tła
U mnie to samo, chyba musimy poczekać, na jakaś poprawkę swf pewnie, macie gdzieś newsy na ten temat z pierwszej ręki?
Data: Środa, 20 października
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
Start: Około 14:30, czasu polskiego
Koniec: Około 17:30, czasu polskiego
Czas przygód i Premium: Zostanie przedłużony
Podczas tej konserwacji naprawimy ostatnio zidentyfikowany problem z zablokowaną strefą, a także problem ze specjalistami.
Pozdrawiam!
BB_Penelopa
czy jest już nowy client.swf ?
nie
dlatego gra nie pojdzie? bo pisze o czyszczeniu ciasteczek a i tak potem nie rusza
witam
gra sie uruchamia,ale nie da rady wejsc do przygody i na wyspe znajomego
dlaczego nie poprawiaja dzialanie gry przeca multum ludzi ucieklo
Gra po prostu nie działa i tyle w temacie.
Gra nie działa poprawnie!! zamiast dyń i cmentarza są piłki. Nie można wytworzyć wody, a dziś miał ruszyć event !!!!!!!!!!!!