Potwierdzam, premie nie działają.
Czy ktoś sprawdzał, czy w następnej przygodzie premie zadziałały?
Na niemieckim forum piszą, że w kolejnych przygodach premie działają normalnie.
Mam nadzieję że jak dokulam się by robić Górski Klan to może jakoś BB poradzi sobie z problemami.... Ale nigdy nic nie wiadomo co może się przydarzyć BB.....
Macie jakieś info kiedy rozwiążą problem z Nieznanymi regionami ? Event się zadzął, drop z tej przygody jest x2, a nie idzie jej robić, bo reszta przygód będzie z obciążającymi premiami ..
Witam serdecznie!
Faktycznie w przygodzie "Nieznane Regiony" pojawił się nowy błąd (nie jest on związany z tym, który występował poprzednio). Nasi programiści są już świadomi utrudnień i pracują nad jego rozwiązaniem. Bardzo prosimy o cierpliwość.
Dbajcie o siebie,
BB_Penelopa
Witam,
mam problem, zacząłem przygodę nieznane regiony, po zebraniu 3 futer zrobiłem w magazynie prowiantu premie i dostałem po umieszczeniu na sali miodów ciepłe ubrania, niestety mimo kliknięcia na nich nie zostało to aktywowane
to czy naprawiony jest górski klan czy jeszcze nie trybi bo nigdzie niema jednoznacznej odpowiedzi
Nieznane Regiony nie działają, reszta klanu działa.
meldujcie czy po konserwie coś sie zmieniło w nieznanych
za to działaja wszystkie strzalki , katapulty itp. :)
U mnie nieznane regiony nadal są zepsute.
Kiedy zostaną naprawione Nieznane Regiony?
Pytanie do Moderatorów i Supportu.
Podpinam się pod pytanie.
Kiedy Nieznane Regiony będą działały?
A u stóp góry działa czy też skopcone ? Czy tylko nieznane póki co i czekamy na czerwcową konserwe
dziala
na regionach nie dzialaja , dalej juz tak
ja dziś nie mogę otworzyć bramy w pierwszej przygodzie U Stóp Góry, ktoś robił może?
działa zapomniałem o kluczu :)
do suportu:
Kampania będzie jeszcze kiedyś działać tak jak zaplanowano, czy już na zawsze mamy się przyzwyczaić do przechodzenia przygód z błędami??
Na zawsze to nie... Parafrazując "Psy": do końca -Twojego konta lub TSO czyli dość szybko ;D
Skoro tylko Regiony nie działają tj. premki, ale da się je zrobić. To może lepiej niech tego "szpece" nie ruszają, bo jeszcze nowe i kolejne błędy w innych powstaną
szukają szukaja i troszke im to czasu zajmuje
Witam
U mnie rowniez blad wystapuje. Mam na kazdej przygodzie antypremie sliski lod. O dziwo u innej osoby
ktore specjalnie opalila ta przygode ta antypremia nie wystepuje i jest tak jak powinno byc.
Ta przygoda potrzebuje sporo wojska i to przykre ze musze poswiecac jego wiecej ( a nie jest tanie)
by ja ukonczyc.Kto mi za to zwroci surowce i czas no kto?
Każdy może wybrać jakie "premie" skasować poprzez obozy, więc jedni wolą śnieg inni co innego.
Trzeba przywyknąć chyba do wersji z błędem te setke kz i ryc dorobić więcej na te jedną wyprawe i tyle.
no mozesz dorobic rozbijajac dodatkowych przywodcow ... a premki ktore rzucasz w regionach dzialaja na kolejnych przygodach bez problemu ... problem jest tylko na regionach
Nie jestem twoim kolegą
A dwa zrobiłem teraz 5x klan i po za Regionami nie było problemu, bo premki nie działają tylko na Regionach dalej jest ok. A to że nie miałeś dynamitu to twoja wina, bo pewnie w Lud Gór zapomniałeś ubić obóz.
I jakoś nie straciłem tryliona woja więcej niż normalnie
Więc na drugi raz zastanów się co piszesz
Nie jest ok. Na kazdej przygodzie mam premke sliski lod.
Dynamit otrzymalem z tej przygody bo sam sie zastanawialem na co mi on w tej przygodzie. Wiec byl.
Teraz po zakonczeniu przygody juz go nie ma, a wymagany jest w przygodzie "Wielka Bitwa"
Swoimi postami wcale nie pomagasz tylko pokazujesz ze wszystko jest ok. A inni robia problem z niczego bo przeciez Ty go nie masz.
dynamit sie pojawi jak odpalisz bitwe , jesli jej nie masz odpalone to tego dynamitu w gwiezdzie nie ma ...
masz sliski lód bo z 4 negatywnych max mozesz wykasowac 3 wiec zawsze jedna zostanie
no jesli tak masz to tak bedzie do konca
Opiszę swoją przygodę z górskim klanem robiłem tą przygodę wiele razy i pewnie bym robił jeszcze kilka razy żeby zdobyć 20 k obsydianu na olejarnię. Wspaniali deweloperzy poprawili moje doznania w tej kampanii tak, że nie byłem wstanie znieść tej nadmiarowej radości z tego płynącej. Miałem już kilka tysięcy kryształu który postanowiłem zużyć robiąc krótkie listy teraz mam już 15 k klejnotów i za kilka tygodni mogę sobie kupić wspaniałą zbiorczą paczkę gdzie jet olejarnia i jeszcze wiele innych fantów.
Czy ktoś mógłby podesłać inne przewodniki niż te na http://settlersonlinewiki.eu?
ps. jak to w końcu obecnie wygląda - pozostają 4 aktywne antypremie, czy tylko jedna?
najbardziej aktualne, są poradniki z wiki...
Tylko regiony trzeba z wiki robić na antypremie, resztę można robić wg. swojego uznania i potrzeb