Problemy z logowaniem oraz funkcjonowaniem gry czyli wczytywaniem wysp znajomych i przygód występuje tylko na serwerze kolonia z tego co wiem
Wersja do druku
Problemy z logowaniem oraz funkcjonowaniem gry czyli wczytywaniem wysp znajomych i przygód występuje tylko na serwerze kolonia z tego co wiem
udalo sie na chwile ale po wejsci na przygode dc :)
Nie działa od wczraj ...
Super dbacie o graczy, kiedy zacznie działać kolonia?
To samo mam i mam prezenty które przepadną :(
Zadania gildii nie wykonałem, budynki, które żrą dużo surowców produkują bez premii, 100 kleju za logowania poszło w diabli, normalnie porażka na maksa.
Najlepsze to jest to ze standardowo siedza cicho i nawet nikt informacji nienapisze co i jak , tylko brac kij i caly ten support pogonic za co Ci ludzie biora pieniedze
Oczekuję rzetelnego komunikatu supportu!!!! Z tego samego komputera można się zalogować do jednych kont Kolonii, a do innych nie można. W komputerze zainstalowane są te same programiki obsługujące grę....
Coś mi się wydaje, że taka cisza ze strony BB i supportu będzie aż do poniedziałku. Czyli mamy wolne od gry, jutro ma być ładna pogoda, przynajmniej u mnie, więcej czasu dla psa i może ...dziesiąt kilometrów na rowerze:)
Po 24h nadal cisza... chociaz wczoraj wstępnie wyglądało to lepiej :
odp. po pierwszym zgłoszeniu:
korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
I tyle w temacie...
problem nie dotyczy już wszystkich , sporo osób gra pewnie dlatego maja nas gdzies
nie umiem wejść do gry od wczoraj od godz 10:00 rano.
ŚMIECH NA SALI !!!!!!!!!!!!!!!!
korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
LOL
Ja nie moge sie zalogowac od wczoraj ale moja kuzynka loguje sie bez problemu wiec nie wiem o co chodzi. A jesli masz czs w pracy posiedziec na telefonie polecam przegladarke PUFFIN mozna grac.
byłam u znajomej która gra, z jej kompa nie da sie wejsc na moje konto a ona gra bez problemu
ja nie mogę się zalogować od wczoraj popołudnia i trwa to do dzisiaj. Wczoraj próbowałem w pracy dzisiaj w domu na kilku komputerach i na wszystkich przeglądarkach i nawet zainstalowałem nimy tą ich przeglądarkę do gry i NIC.
A pozostało mi kilka tyś prezentów do upłynnienia.
ja na puffin tez nie mogę grać już trzeci dzień !!!!
a i dwa dwóch różnych komputerach a BB pisze bzdury o czyszczeniu pamięci kompa!
masakra,mają to gdzieś,na emeila mieli dac odpowiedz i nic
Support dopiero w poniedziałek coś zrobi. Teraz mają weekend.
Myślę że w ramach rekompensaty BB powinno (ale na pewno tego nie zrobi):
1. Przedłużyć drugą część eventu o tydzień na serwerze Kolonia żeby ludzie na zablokowanych kontach byli wstanie wydać swoje prezenty.
2. Przesłać wszystkim, którzy przez weekend mają zablokowane konta:
- 100 klejnotów za przerwane ciągi tygodniowe
- odpowiednią ilość kryształów za brak możliwości robienia zadań dziennych
- odpowiednia ilość monet gildii za brak możliwości robienia zadań gildyjnych
- coś ekstra w ramach rekompensaty
:) mnie wystarczy , ze wróce do gry, dwa wikendowe dni to conajmniej 20 mln pd ... tego nie oddadza:)
Masakra jakaś, od wczoraj brak możliwości zalogowania
dalej to samo czyli do jutra nic sie niezmieni bo jest weekend i maja to w nosie , pewnie jak beda mieli zakonczyc ta gre tak samo zrobia. Ide na rower ladna pogoda szkoda wylewania zlosci na kogos kto ma cie gleboko w powazaniu
W punkt ! Pięknej niedzieli.
ja do 13,30 miałem grę, nagle wyskoczył komunikat ze serwer jest przeciążony i też, już nie mogę wejść do gry,
http://z3nfist.cba.pl/INFO/2020-01-12_134105.jpg
i nie tylko ty z3nfist - wiecej jest takich co dziaja juz maja problem z grą
Ja tak mam od 10.01.2020 od rana i dostałem standardowo:
---------------------------------------------------
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
żeby bylo smieszniej pisalem w zgloszeniu ze czyscilem zmienilem nawet kompa i dostawce internetu
Problem się rozszeża, ja wciąż mogę na wyspę wejść ale na przygodę już nie :/
od piątku nie mogłem wejść na przygodę do gry tak od 10 minut nie mogę i do gry.
Przypominam §4 ust. 4 Zasad ogólnych:
Żeby nie było później kłopotów...Cytat:
W związku z tym, że korespondencja z obsługą gry i moderatorami może zawierać poufne informacje, jej publikowanie na forum i/lub w grze jest niedozwolone i może doprowadzić nawet do blokady konta. Nie ma znaczenia, czy zacytowana treść zawiera całą korespondencję czy tylko jej fragment.
Co do tematu - czy to nie jest tak, że rozpoczęto wyłączanie serwerów w związku z końcem gry..?
już to trwa kilka dni że nie mogę wejść na grę
wywaliło mnie z gry ale udało mi sie zalogować z powrotem : z3nfist , Gosia , Marcel ,burak , jimjimjimek , ser-robal , DzikDemon , i inni przy próbie wejścia na waszą macierzystą wyspę zawiesza mi grę i wawala błędy :
https://zapodaj.net/ebdb8cbc669ee.jpg.html
zapodaj.net/ebdb8cbc669ee.jpg.html
https://zapodaj.net/95bea67259ed4.jpg.html
zapodaj.net/95bea67259ed4.jpg.html
P.S
koło 13;55 wywaliło mnie i od tej pory nie mogę wejść na przygodę :P mimo że robiłem 20x relog i standardowa procedurę :D
Tam nie ma nic poufnego ani informacji wrażliwych a wręcz bezużyteczna instrukcja wysyłana wszystkim po kolei
U mnie też padło, zmiana przeglądarki i czyszczenie na nic oczywiście.
A rano działało
to proszę ankiete na co sie przerzucamy :)))
thx Matek2109 za info
DOMEL22000 na nowa zaje.bista The Settlers 3 History Edition
tylko od jutra trzeba zapłacić, w sumie dlaczego by nie niech maja wiecej $ i klientów to więcej szybciej obrosną w piórka i szybciej nas (graczy) oleja
zalogowalem sie, po 1h wylogowaniu z gry...
jestem w grze. ufff
Ciekawe czemu niektórzy tak, niektórzy nie. U mnie jest kasza od 2-3 dni. Pierwsze w życiu problemy moje z logowaniem. Da się wejść do mnie na wyspę w ogóle? Próbowałem każdej przeglądarki. Co ciekawe, świeże konto na kolonii działa, moje nie działa.
ja nie mogę wejść do gry od piątku od godz. 11 z innych przeglądarek i z tel też
Było dobrze do teraz i skończyło się , nie mogę wejść do gry. No cóż mamy popołudnie niedzielne , wolny czas i nic ,można popatrzeć jak połączenie z serwerem zostało przerwane.