W ubiegłym tygodniu ciągłe zrywanie połączenia od piątku było Ok a dziś po aktualizacji znowu zrywa połączenie. Co jest przyczyną?
Wersja do druku
W ubiegłym tygodniu ciągłe zrywanie połączenia od piątku było Ok a dziś po aktualizacji znowu zrywa połączenie. Co jest przyczyną?
a młyna nadal nie kupię
nie kupisz za pare dni wchodzi nowe targowisko do tego czas unawet tego nie beda naprawiac bo po co
W "Zmiany w grze - 10.12.2019" jest błąd. Napisano tam: "(...) W przygodach można zdobyć Nasiona Oleiste", a mi wpadło Nasienie Oleiste xD
Ktoś ogarnia po co ta olejarnia i narzędzia? Przecież to kompletny absurd
Wiem :)) chodzi o koszt tej zabawy i efekt, który daje.
Brawo godzine wczytywania i wsio w piach .. wywalilo i od nowa pasek postępu zaczyna wczytywać.
To jeszcze czekam na kolejną promo na klejki za super konserwe, i co będzie jak przypadkiem odpalą event w styczniu ...
Kiedy rusza event?
Miał ruszyć bodajże 10.12 ale może to mnie się pomyliło
nie, nie miał ruszyć 10 grudnia. 10 grudnia miał być tylko technicznie wgrany ;) wszystko jest napisane jasno i przejrzyście ;) czytanie ze zrozumieniem się kłania po raz kolejny ;) pojawi sie pamiętnik dewelopera to i poznamy wtedy kiedy rusza evencik :)
Skąd brać te Zaawansowane narzędzia?
[do usunięcia]
[do usunięcia]
[do usunięcia]
jeszcze event sie nie zaczął a już konserwa...jak zwykle zerooo informacji od BB
Naprawde? 4 minuty po starcie eventu i już "połączenie nie powiodło sie"
Mam to samo. Zawsze wylogowuję się, żeby mi przygoda odpalona przed ewentem na pewno zakończyła się z nowym dropem i lipa...;.
Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
anulujcie ten event i dajcie spokojnie pograć:)
Całe 10 minut trwał :))))
A w wiosce Smerfów smerf Ciamajda był tylko jeden :p
http://9.allegroimg.com/s1024/0c8778...235c61ad18d719
udało się, jestem zdolna jak Smerfetka
Liczyłem na konserwę tradycyjnie ok 14-15 ale jak widać nic nigdy nie można sobie zaplanować :)
U mnie to samo loguje się dłużej o jakieś 6 minut a po wejsciu do gry tabliczka trwają jakieś prace czy co?
Tak, zrestartowali serwery po 10 minutach. Był komunikat w grze.
Tego nawet BB nie wie co sie dzieje :)
BB gdzie jest event???? w Laponii?:)
u mnie to samo piszę połączenie się nie powiodło żarty czy co :(
was w BB kompletnie porypało. robiliście wdrożenie wcześniej. ledwie zaczął się event, i już konserwa. wielkie "brawa" za wielką "jakość" ugh....... tak się zastanawiałem co tym razem spartolicie.
parodia... po co wprowadzac event ktory nie dziala.. juz lepiej bylo go przesunac
Żeby przekonać się, że nie działa to musieli go uruchomić...
coś się dzieje ... jest :)
Nie było Mikołajowej w sklepie