brak
Wersja do druku
brak
Czyli bedzie dłuższy event?
dluzszy event o tydzien by zdazyc wyonac wszystkie zadania
Brak zadam Wielkanocnych !!!!
Hello u mnie rowniez brak zadan Wielkanocnych :(
brak dalszych zadań
Brak zadań
Nie ma, nie było ...ale czy będzie?
Brak zadań i odliczania.
U mnie ten sam problem.
lepiej niech tego nie naprawiaja bo znowu spieprza 10 innych rzeczy
tez nie mam zadan
Jako stary gracz miałem tylko pierwszy łańcuch zadań. Ale wydłużanie i tak długiego eventu byłoby koszmarem...
nadal brak zadań i licznika...
jako 'prezent' na Wielkanoc dostałam Hold magazynowy - napis podaje hold i obrazek jest inny niż łowców - czyli ten pokazany przez mod Wiktoria tylko opisu brak
więc co ja mam w magazynie?
nowy wątek na to pytanie, nie miał by sensu, jak tutaj jest już częściowa odpowiedź :)
Pozdrawiam
Zepsuli nawet zakup kleju, wyskakuje, że błąd i nie można wysłać smsa. Mistrze swiata poprostu.
na forum niemieckim wypisują którego dnia się zalogowali i czy robili zadania aktualne, ale skoro nikt nie ma nowych to trochę bezsens
nadal brak dalszych zadań ewentowych
Hołd magazynowy to taki prezent z nienacka. A ten opisywany wcześniej dostaję się za nowy osiąg (zrobienie zakazanych eksperymentów bez rekrutów, łuków i ochotników).
Co do zadań to odpukać ale póki co je mam. Licznik pokazuje 1 dzień i 15h do 3go. Ale te liczniki też jakoś dziwnie działają, bo koleżanka z gildii też miała 2 i jej licznik o dobę mniej pokazuje. A obie jesteśmy od początku ewentu.
U mnie też brak kolejnych łańcuchów z zadaniami i brak licznika.
Jedyne zadania jakie dostaje to te z nieproszonymi gośćmi.
to chyba nie u nas w PL
Brak zadań porażka co event to problemy coraz gorsze.
Jak wszyscy to wszyscy. Także nie mam zadań :)
czas moja juz praktycznie powinno 3 zadanie wchodzic a tu lipa, nie dosc ze beda musieli dojsc czemu zadanie sie nei pojawia, to beda musieli zmieni by czesciejw chodzily by andgonic stracony czas. Co spowoduje pewni kolejne bledy
Logowanie do tej gry trwa już tak długo że jak juz sie wbije to nie mam siły na robienie czegokolwiek. Więc w sumie to może i dobrze ze nie ma tych zadań
nie mam zadań , nie mam .... zadań !
U mnie też zadań brak :(
Pytanie do osób mających licznik - Czy macie wybudowane prezentowe choinki?
U mnie również brak zadań wielkanocnych i brak licznika. Dostaję tylko nieproszonych gości. A to nie jest problem u graczy z wyższym poziomem?
Kiedy konserwa na 24h i wznowienie zadań wielkanocnych? Do Nowego Roku mamy czekać?
Nooo czyli nic nowego brak zadań wielkanocnych - ciągle to samo, jesteście żałośni....
odpowiedź supportu - problem znamy i pracujemy.
żeby się wyrobili przed końcem eventu buhahaha
Nie narzekajcie, jest i tak nieźle. Nie było trzech konserw pierwszego dnia eventu! Teraz odpalą trzy zadnia jednocześnie co znacząco usprawni grę w obliczu problemów z logowaniem, raz się człowiek pomęczy godzinkę, dwie a trzy zadania zrobi!. Żyć nie umierać, pracują w pocie czoła. A towarzystwo tylko narzekać się nauczyło ;)
Taaaa oni pracują w pocie czoła hahahahaha żarty się Ciebie trzymają nie ma co :D
W dupie nas mają i tyle, problem znany bla bla bla i nic z tym nie robią
Nie liczyłbym na szybką naprawę. Powód? Kupiliście za mało klejków ;) ;) ;)
Również brak zadań
problem może polegać na tym, że nawet wiedzą jak to naprawić, tylko martwią się, że zepsują coś innego i wtedy znowu będzie trzeba naprawiać.
j