masakra pół godziny wczytuje się
Wersja do druku
masakra pół godziny wczytuje się
ja mam to samo, próbuje z różnych przeglądarek, ale to nie ma znaczenia. Chyba event przejdzie mi bokiem
1:40 min logowania i nic żenada chyba podziekuję tej grze
To u wszystkich występuje ten problem?
nie u wszystkich ale wyglada ze u wielu , pewnie dlatego nie wiedza co zrobic
Dobra robota ! popularność gry spada , a tu jeszcze taki zajączek z logowaniem eeh...
Póki co, mnie pomaga: odpalam grę w oknie, i gdy tracę nadzieję, zmieniam rozmiar tegoż okna. Chwile później budzi się z letargu i gra się ładuje. Może i u Was tak pójdzie...
Masakra. Od godziny się zalogować nie mogę na Chromie. Na "oryginalnej" settlersowskiej przeglądarce też próbowałam - to samo.
Za to na Puffinie na komórce ładuje się w moment....
możesz mi napisać jak grać na komórce?
pobierz aplikacje ze sklepu Google:Puffin
zainstaluj graj, - (uważaj na reklamy, jeśli źle klikniesz podpisujesz umowę zdalną / ja straciłem 70zl/ po blokuj smsy premium)
i graj , po zalogowaniu , z menu po prawe j stronie, wybierz flash teatr, i możesz już wszystko robić.
lub znajdź na necie puffin full portale.
Logowanie od ok.15-tej i bez sukcesu :mad: Ta gra umiera śmiercią nieudacznictwa. Trwa Event a w BB myślą że każdy ma 24h/dobę czasu na granie. Jak zdobyć te pisanki jak nie można grać.
Dzisiaj to juz totalna porażka , nie da się wejść do gry
co jest z tym logowaniem od 8.00 się loguje i jeszcze nie zalogowało
"Dla uzyskania jak najwyższej wydajności gry zalecamy korzystanie z Google Chrome." To jakiś dowcipniś napisał, 2h logowania i nadal czekam.
1,5 godz i nadal nic
u mnie 1,5h jak nigdy i dalej stoi :(
standardowo wszystko wyczyszczone nawet okna i naczynia w zlewie ;)
Jestem już zmęczony kłopotami z logowaniem trwającymi u mnie już tydzień ... wolę już grę bez eventów jeśli to tak ma wyglądać...
Niestety 4 dzień nie mogę grać bo gra się wczytuje i wczytuje i wczytać nie może. Ktoś coś wie w tym temacie?
Wywaliło mnie z gry przed 10. Od tej pory nie mogę wejść. Forum się załadowało po wielu próbach. Nie ma żadnej informacji o konserwie. Nie wiem co się dzieje. Wygląda na to, że cała gra się posypała.
jak znam życie nikt się nie wypowie ani nie odniesie do wpisu ale logowanie się 2,5 godziny to lekka przesada, może powinniście tak raz w tygodniu hepi ałer robić to może by była kasa na jakiś informatyków którzy ogarniają o co chodzi, a nie ciągłe zapewnienia że coś tam jest robione i "proszę się skontaktować z supportem"
Witam,dzis 1,5h i nadal nic,ale oczywiscie w mailu wszystko co potraficie napisac to regulka ktora kopiujecie i wysylacie do wszystkich graczy bo nic innego nie potraficie zrobic....zenada!!!
Grałem w swoim życiu w mnóstwo gier internetowych, ale w żadnej nie było nigdy takich kłopotów z logowaniem. Z tego powodu zrobiłem sobie chyba 4 letnią przerwę od settlersów, wróciłem po przerwie i jest k,,wa jeszcze gorzej. 30 lat temu miałem Atari 65 XE i tam gry z kasety magnetofonowej wgrywały się szybciej. Podpowiem wam za darmo, co można z tym zrobić: zatrudnijcie prawdziwych informatyków, bo ci wasi darmowi stażyści z gimnazjum nie ogarniają problemu. Tylko, że informatykom trzeba zapłacić i tu was boli.
Czy ta gra się ładuje? Od godziny stoi i nic. Odświeżam po 20 razy i nic, nie ładuje dalej. Problem występuje od kilku miesięcy. Zamierzacie coś zrobić z tym, czy jest to celowe działanie mające zniechęcić graczy do gry bo koniec flasha się zbliża?
Wczoraj wieczorem 3 godziny próbowałem się zalogować i nic.
Dzisiaj rano od 2 godzin próbuję i nie mogę wejść do gry...
Coś jest nie tak i to nie z mojej winy o_O. Czyżby takie przeciążenia :O
Logowanie i wejscie to nowy sport... Bije ciagle nowe rekordy czasu logowania, moze kiedys bedzie jak dawniej... Klik i jestem w grze... Mozna kiedys bylo ....
czy to nie tylko mnie dopadlo ze nie moge sie zalogowac juz od paru godzin.????/czy tak caly event minie?????
ja na kompie już od 24 h nie moge się zaogować a na tel raz mi się udało . straty w pisankach to już w tysiącach licze
Mnie dopadły problemy z logowaniem. 3 h prób i nic
nadal nie moge sie zalogowac do gry a czas leci,nie moge wyslac odkrywcow na poszukiwania a mam ich okolo 20 wiec straty sa ogromne,zadan tez niestety nie moge wykonac no bo jak jesli sie zalogowac nie moge,ani zadnych przygod,juz nie wspomne o nieprzerwanej tygodniowej sesji logowania sie i straceniu nie po raz pierwszy 100 klejnotow.najleprze jest to ze nie widze nigdzie jakiej kolwiek wzmianki ze cos probuja naprawic.czy dostaniemy jakas informacje co dalej????????????tak sie nie da grac niestety a juz w szczegolnosci gdy sa eventy z ograniczonym czasem na wykonanie zadan i zbior pisanek.
tak to wyglada od praktycznie od niedzieli okolo godz 12 w nocy.do teraz wyglada to tak samo .
https://forum.thesettlersonline.pl/a...1&d=1556616645
Szybszy czas logowania Idź do ostatniego postu
BB_Penelopa :)) >>>> Gry nadal nie mozna zaladowac : ))
Calkowita pomylka : ))
Witam serdecznie!
Czy zapoznałeś się z opisem tego jak wspomóc logowanie?
https://forum.thesettlersonline.pl/threads/46382
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
:))
na krótki okres czasu pomoże, ale wejście kilkunastokrotne na przygodę/scenariusz, powoduje zawalenie cachu.
cache jest wspólny dla TSO i innych stron, więc przy intensywnym korzystaniu z netu mały cache może rotować, więc można:
1) zwiększyć wielkość cache w zależności od tego jaki mamy dysk, ewentualnie przenieść na inną partycję za pomocą opcji --disk-cache-dir
2) używać osobnej przeglądarki do TSO, ja do TSO mam operę, do reszty chrome