Czyli konserwa konserwy po konserwie.. objaw ten sam biało lub niebiesko, a dziś już czas odpocząć ;)
Wersja do druku
Czyli konserwa konserwy po konserwie.. objaw ten sam biało lub niebiesko, a dziś już czas odpocząć ;)
W moim przypadku problem jest z siecią PLUS. Internet śmiga ale po kliknięciu przycisku graj, gra się nie ładuje. Po zmianie internetu na inny (w moim przypadku play) gra ładuje się normalnie. Polecam sprawdzić internet bo prawdopodobnie tym razem nie jest to wina bb. Z tego co wiem nie tylko settlersy mają od wczoraj ten problem.
Nie działa na IE, lisku i chromie. Po upgrade flasha, wyczyszczeniu cache, zmianie internetu, kompa itp.......nie działa, tylko biała planasz
dolaczam sie do was ja tez nie moge sie zalogowac :(
Witam!
Proszę o informację osoby, które nie mogą się zalogować, od jakiego dostawcy pobierają internet.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Plus ale na innym kompie z pracy, z sieci lokalnej było tak samo.
Inne gry jakoś widzą tylko tu jest zawsze problem :(
Plus ,ciekawe co to ma do gry ??
Czyli już 2 osoby mają problem z Plusem...
A inni, od jakiego dostawcy pobierają internet?
Chcę dodać że inne gry na Plusie działają bez zarzutu ,wszystko działa tylko nie settlersi
A Chrome na to:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/db1c0ce77b7ee5fb
(link do obrazka)
Co ciekawe na Firefoxie po żonglowaniu ustawieniami udało się grę uruchomić, ale jej wczytywanie i tak zajmuje około 2 minut.
Specjalnie, żeby sprawdzić zalogowałam się przez Plusa, i nie mam żadnych problemów, więc to chyba nie to :)
ja na t-mobile też nie działa
Ja też mam z Plusa, wczoraj działała gra, a od rana już nie. Na dwóch laptopach i na chromie i firefox to samo.
Nasz zespół IT pracuje nad rozwiązaniem opisanych niedogodności, ale niestety nie znalazł jeszcze przyczyny. Będę Was informować na bieżąco.
Pozdawiam,
BB_Penelopa
U mnie to samo gra się nie wczytuje na żadnej przeglądarce a neta mam z Polsatu wszystko inne działa tylko nie the settlers
Korzystam z Plusa, od wczorajszego wieczora nie mogę się zalogować. Na innym komputerze, internecie od innego dostawcy, dziś w ciągu dnia bez najmniejszego problemu...
Hahahaha wina internetu ?? I co mam sobie zmienić dostawcę ? śmiech na sali po prostu ,chyba czas się pożegnać bylo fajnie ale się skończyło :((((((
Ciekawe dlaczego loguje mnie ze smartfona a internet ten sam z plusa ,BB mi to wytłumaczy czy Penelopa ?
Właśnie weszłam na gre ze smarta nikt u nas wgildii nie ma kropy zielonej nie ma czatu gildii ,mam zad gildii którego nie mogę odhaczyć a jest zrobione .Jak daje się premie znajomemu to daje się sobie ,wysłałam geologów po marmur moze znajdą granit .....masakra :((
znowu BB coś nie wyszło, znowu lagi jakieś są, może jutro będzie lepiej, jednak liczyć nie ma co...( podkład: muzyka Budki Suflera z piosenki "znowu w życiu mi nie wyszło" )
pytanko za 100 klejków. kiedy i czemu tak długo???
Cały dzień próbuję się zalogować i nic!
Czy coś robicie w tej sprawie?
A po co?
O tej porze? Nie żartujcie. BB już dawno poszło spać. W końcu to już po dobranocce.
na żadnej przeglądarce gra nie wchodzi a rano przed konserwacją normalnie z supportu autom
at mi dał odpowiedż,że zajma się jak tylko to będzie możliwe troche to wkurzające
Może to się wydać smieszne ale rzeczywiście przetestowałam dostawców internetu i na plusie nie działa na play działa. Solorz sabotuje Settlersów :)
jeśli do 21 nie da się zalogować
ja to usuwam konto bo to bez sensu....
Z rana nie wszedłem bo aktualizacja. !2 h w robociei teraz nie da sie zalogować. Co z zaliczaniem dnia??
Jeśli tylko wystarczająco zdecydowanie będziesz wyrażał swoje oburzenie, to na pewno dostaniesz w ramach rekompensaty... kosz owoców egzotycznych i doładowanie do złoża marmuru. :)
Witam internet tu nie ma nic wspólnego z grą.Mam net z plusa i inny stacjonarny -na obu nie działa gra.
Jeżeli rano nie obrobie swoich włości potem nie mam czasu. A kosz owoców i jakieś złoże mnie nie urządza. Wydaje mi sie że najpierw trzeba przetestować aktualizacje potem ją wprowadzać!!!!!
wyobraźcie sobie że na plusie nie działa po przełączeniu na t-mobile zadziałało trochę dłużej ładuje ale jest ;)
Zresetujcie wi-fi ,mi pomogło gra śmiga
A nie lepiej od razu kupić nowy pc?
Na telefonie z internetem Plusa śmiga, na lapku z internetem z Cyfrowego Polsatu nie działa, na lapku z internetem (z telefonu) z Plusa śmiga.
Nie łapie tego.
Hahaha że niby wina dostawcy Internetu, że gra nie działa ? Hahahah większej głupoty nie słyszałem... Naprawdę serio przyznajcie się do błędu, iż zepsuliście grę, a nie będziecie wymyślać.....
Ja mam to samo neostrada działa gra a na lapku z cyfrowego polsatu nie działa ???
Kolejny dzień nie mogę się zalogować do gry!!!
Mam to samo , od wczoraj nie mogę się zalogować.
Pytanie: czy BB coś robi w tej sprawie?
I jakie będą rekompensaty za 2 dni nie grania...