nie mozna wejsc do gry..probowalam na innych przegladarkach i jest to samo..mozna sie zalogowac i na tym koniec
Wersja do druku
nie mozna wejsc do gry..probowalam na innych przegladarkach i jest to samo..mozna sie zalogowac i na tym koniec
jestem ciekaw czy mogą mi udać kasę co zainwestowałem w ta grę . bo już mam dość . znowu się nie można zalogować
witam dalej nie da się zalogować
nie mogę się zalogować kurcze znajdę sobie inną grę nie potraficie dobrze zrobić aktualizacji to szukajcie sobie innego zajęcia
czy mozecie juz sie zalogowac? Czy tylko ja mam jeszcze problemy ? ;/
dalej nie mogę się zalogować...
Heh... Zwiechy, zawiechy, pokonserwowa kaszana - to już tutaj taka świecka tradycja :P
A w tym roku, parafrazując klasyka obchodzimy jej piątą, okrągłą rocznicę !
nie niestety w becie tak niebyło
Od tygodnia przestałem w to grać bo mnie zaczęło to irytować. Wchodzę z ciekawości na forum i widzę , że nic nie straciłem :)
u mnie też lipa
nie można się zalogować
Boże przecież w tych czasach nie powinno być tego typu problemów z serwerami gry...
Zanim się coś ruszy i nie zadziała robi się backup-y żeby w razie wtopy uruchomić to co było...
Apeluję do szefa tej ekipy aby zmienił skład bo to dobrze nie wróży ....
i dalej nic :(
Oni już śpią - odpoczywają przed jutrzejszą aktualizacją :]
Każdy robi w nocy oni robią w dzień takie rzeczy :]
M A S A K R A
Mam nadzieję że czas przygód i premium zostanie przedłużony nie o 4 godz lecz o 48 od uruchomienia gry. Tak nie da się grać. Szkoda czasu.
ja też się nie mogę zalogować :)
Spią już na bank :]
co się u Was (BB) dzieje?!
od czasu "zakończenia" aktualizacji udało mi się wejść do gry 2 razy, a wypadałem z niej po nieudanych próbach dostania się na mapę przygody.
na pewno mi ktoś napisze, żebym wyczyścił ciasteczka itp
uprzedzam odpowiedź, wiem co trzeba zrobić; i zrobiłem to na dwóch różnych komputerach, z których każdy ma dostęp do sieci przez innego dostawcę. efekt taki sam, czyli przyczyna leży po stronie serwera
Dzisiaj też była aktualizacja i znowu są problemy dostania się do gry,a tym bardziej bo jutro też jest dzień aktualizacji i znowu będzie problem coś powinni zrobić z tym albo zorganizować nowy typ logowania do gry
Niestety, ta gra to porażka. Znowu pół godziny na logowanie, na przygodę raczej się nie ma co się wybierać. Jutro znowu aktualizacja i będzie jeszcze gorzej.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów tej gry.
Zamieszczenie jednak tłumaczenia z gogle na stronie logowania.... to już chyba kpina z graczy? Pomijając fakt utrudnienia logowania po każdej konserwacji, powinniście przygotować sobie ściągi jak to oświadczenie powinno wyglądać w danym kraju... .
wiedz ograniczona, jak widac. próba wczytania nowej wersji gry nieudana to jeszcze problemy z zalogowaniem do dzisiaj
Cóż... polska ekipa BB zalogowała się po konserwacji, przywitała, a jak gracze zaczęli zgłaszać problemy, to się ulotniła.
Widać jaka firma, takie standardy. Nie ma co się dziwić, że Niemcy mają tak złe zdanie o Polakach. Jak zatrudniają takich ludzi, to trudno, żeby mieli lepsze.
Zmieńcie translator...Cytat:
Online translator Polish:
Drodzy gracze,
Mamy doświadczenie, połączenia i problemy z sieci przez cały dzień. Nasz zespół sieci badane przez cały dzień i po prostu ustaliła przyczynę. Rzeczy należy wrócić do normy wkrótce, ale niektóre z naszych serwerów wciąż mają podobne wolnych połączeń, które w tej chwili mamy do czynienia z.
BB_Pandur
Z googlowego też brzmi nieźle:
Cytat:
Szanowni Gracze,
Przez cały dzień doświadczyliśmy problemów z połączeniem i siecią. Nasz zespół ds. Sieci śledził cały dzień i tylko poprawił przyczynę. Wkrótce wkrótce powrócą do normy, ale niektóre z naszych serwerów nadal mają związane z tym czkawki, z którymi mamy do czynienia.
To ten zespół od Antoniego M?
"Drodzy gracze,
Mamy doświadczenie, połączenia i problemy z sieci przez cały dzień. Nasz zespół sieci badane przez cały dzień i po prostu ustaliła przyczynę. Rzeczy należy wrócić do normy wkrótce, ale niektóre z naszych serwerów wciąż mają podobne wolnych połączeń, które w tej chwili mamy do czynienia z.""
...klasa sama w sobie....
Jakbym w firmie miał taki zespół.... to bym sprzedał firmę pierwszemu lepszemu jeleniowi i zajął się uprawą ziemniaków...
Może to zespół pracy chronionej. :D
I pomyśleć że są gracze którzy ładują tutaj plny.... toż to lepiej na schronisko przelać kilka złotych co by piesek w zimę miał jakąś budę i kości kawałek ;p
OK
A ile ja razy bana dostałem za wypominanie dyletanctwa matołów???
Czekam na kolejnego malućcy z bb.
No niestety żenada:(
wiadomo jak długo będą występować jeszcze problemy z zalogowaniem?
i juz 2-gi dzien problem z logowaniem..czyszczenie magazynow???
Wiadomo! do końca żywota tego produktu
No coz, nie mozna sie znow zalogowac, nic dodac nic ujac... :/