za cotygodniowe logowanie przez te wszystkie lata sie troszke zabieralo. na co innego mialem wydac? ze 40k na te krysztaly poszlo w sumie, wiecej nie mam i powoi moze go trafie (plan na manuskrypt). mam nadzieje ze nie jak elitek za 54tym razem :(
Wersja do druku
za cotygodniowe logowanie przez te wszystkie lata sie troszke zabieralo. na co innego mialem wydac? ze 40k na te krysztaly poszlo w sumie, wiecej nie mam i powoi moze go trafie (plan na manuskrypt). mam nadzieje ze nie jak elitek za 54tym razem :(
serio za 54ym razem trafiles elitek? ja za pierwszym :) hahahaha
Można jeszcze pozbierać statystyki z którego zadania, bo pudełka mogą nie być identyczne (pewnie są). Głupio by było tłuc kompas 15 razy a potem się dowiedzieć, że właściwa skrzynka leci z tego z S&B.
I jeszcze komu poleciał za którym razem - pewnie próba będzie niereprezentatywna (szczególnie że za wcześnie - odezwą się tylko ci, którzy zdobyli za pierwszym czy tam piątym i ci, którzy klepali dużo za niebieskie).
Dzięki, że nam stawiasz grę :)
Pudełko (Osadnicy I Bandyci,Zagubiony Kompas, Zagrożenie) jest to samo sprawdzałem.
Prędzej nie będzie co ulepszać niż trafić recepturę na manuskryt
O widzę nie tylko ja mam takie pecha, że od 10 pudełek nie trafiłem manuskryptu.
Ale jeżeli tak BB chciało zachęcić do zakupu i wydawania klejnotów to ja podziękuję.
Możliwość trafienia 1:10000 tak że spoko.Rozłożone na lata.eh
Mi trafiło się z "Osadników i bandytów" za trzecim podejściem :)
proba nr. 22: 50 klejnotow
Nie tu :)
Tak czytam te posty i wniosek jest tylko jeden. To czysta loteria z tą recepturą manuskryptu. Trochę jak gra w toto lotka. Masz farta trafisz, nie masz to grasz dalej albo odpuszczasz. Ja trafiłem za drugim razem a więc mogę się nazwać farciarzem :) Powodzenia wszystkim życzę w losowaniu :)
Za 3 razem wpadła receptura na manuskrypt. Z osadników i bandytów.
Jesli te skrzynki ukladaja sie w jeden stosik to raczej to te same skrzynki nierozróżnialne przez gre (ta sama nazwa ta sama ikonka). losowanie zawartosci odbywa sie w momencie ich otwierania a maja ta sama nazwe i ikonke i ukladaja sie w jeden stosik.
Układanie się w jeden stosik mnie przekonuje, reszta nie :)
Nawet nie wpadłem na to, że można wytrzymać i nie otworzyć.
Układają się w jeden stos (tylko 2k diamentów poszło)
Trafiłem za drugim razem Manuskrypt a przy okazji, chyba prawie milion expa z dwóch Drwali łącznie z zadaniami :)
Oby tak dalej.
Gratuluję BB świetnego pomysłu na wsparcie dla szybkiego levelowania. Myślę że wielu graczy wróci do aktywnej gry.
osobiście dodał bym możliwość handlu kuferkami, chyba już 30 szt mam w gwiazdce
elitek po co robisz te zadanka jak juz masz przepisy? ja dzis 23ci kuferek i bez przepisu na manuskrypt ciagle, znowu 50 kleju
Dla zabawy:D
proba nr 23 - 50 klejnotow (kiedys trafie mam nadzieje ten manuskrypt)
edit1
proba nr 24 - 50 klejnotow
edit2
proba nr 25 - 50 klejnotow
edit3
proba nr 26 - 50 klejnotow
edit4
proba nr 27 - 50 klejnotow
Musashi, no ja mam podobnie ;/ podchodzi pod 40 prób i dalej bez manuskrypta ;/
spoko, ja tez nie mam :D
a prób nie licze juz
Też nie mam. Próbowałem 18 razy
ja po 20 razie przestałem liczyć, aż tu nagle dzisiaj wpadło, uffff
dostajesz zadanie (tam masz ukończyć arabką przygodę - jedno z podzadań) za to dostajesz nieco ponad 500k expa - x2 i masz 1kk :)
Miałem szczęście i receptura wpadła po 8 pudełkach.
Ja tylko napisze że mnie się trafiła receptura za pierwszym razem szczęście na pewno tak czytając posty innych graczy ze od XXX czasu nie mogą jej trafić.Może premium by pomogło fartowi ja miałem je aktywne . Powodzenia i wytrwałości .
mi manuskrypt wpadl po kilku probach teraz leca klejnoty z otwierania
jak juz masz manu ty tylko klejnoty będą lecieć, czego innego nie ma co sie spodziewac
7x i sam klej, nic trzeba czaskać może a nóż kiedyś, ze Złej też nic w żadnej ani jedna budowla i na koniec tylko epickie + woda
Co do manuskryptów mi wpadły za chyba dwudziestym razem, a mam w gildii takich, którzy dostali za pierwszym. Nie ma co narzekać, bo prawie 1000 kleju piechotą nie chadza ;)
Epickie + woda to raczej standard, nie znam nikogo, komu po pierwszej ZK wpadłoby co innego niż woda. Z pięciu serii ZK dostałem na razie jeden gliniany kościół.