Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ jestem obłożnie chory ;)
Wersja do druku
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ jestem obłożnie chory ;)
Wiśnia mi się marzy, na kompocik wisienki dla spragnionych osadników, puste baniaczki zapełnić...
Chciałabym poprosić o statuę lwa (najlepiej 2 szt żeby było symetrycznie), ponieważ postawiona koło elitarnych koszar motywowałaby elitki do szybszego szkolenia .
Chciałbym Ulepszony kilof do żelaza, ponieważ mój stary kilof się połamał.
Chciałbym pływający dom, ponieważ chciałbym zwiększyć ilość osadników na mojej Ibizie :)
Chciałbym Certyfikat członkostwa gildii by powiększyć gildie
Chciałbym Certyfikaty członkostwa gildii, ponieważ w tych czasach przyjaciół pod jednym dachem nigdy za wiele !
a ja poproszę studnię życzeń o recepturę przerwanie premii, ponieważ czasem coś trzeba przerwać
Bardzo chciałbym " Ulepszony kilof do żelaza " , ponieważ chcę aby przemysłowa kopalnia żelaza pracowała na całej parze :)
Chciałbym Wesołego Geologa ponieważ jest okazja, aby go dostać ;-)
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ moi panowie generałowie potrzebuję opieki dentystycznej
W związku z efektem cieplarnianym podnosi poziom wód wokół mej wyspy. Moi osadnicy chcieli by zamieszkać w pływającym domu i stworzyć u nas drugą Wenecję.
Chciałbym pływający dom, ponieważ bezdomni na wyspie się pojawili.
Chciałbym Statuę Lwa, ponieważ jej nie posiadam :)
Studnio, Studnio, Studnio tyś naj mądrzejsza na świecie powiedz gdzie znajdę drzewko wiśni. Mój pan wysłał mnie po nie gdyż pragnie je mieć na swych włościach.
Chciałbym recepturę Uczta Cioci Irmy, ponieważ Dopalacze do budynków to potęga
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ wszyscy go chcą... i może uleczy problem niedoboru gwiezdnych monet u mojego generała oraz inne przypadłości związane z updatem.
Howgh!
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ tylko w takich mieszkaniach osadnicy mogą poczuć się jak na wzburzonym morzu.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ bardzo chciałbym penetrować złoża w dobrej atmosferze.
Chciałbym pływający dom, ponieważ z braku domostw większość osadników musi spać na wycieraczkach przed drzwiami.
chciałbym wesołego geologa dla gracza ankawrkdg
Chciałbym wesołego geologa, co by praca stałą się radośniejsza
chciałbym pływający dom, póki co się zmieści na wodach.
Chciałbym ulepszony kilof do żelaza ponieważ ruda żelaza jest w dobrej cenie
Chciałabym dom pływający, bo nie stać mnie na wakacje na Malediwach to sobie chociaż pomarzę patrząc na ten domek :)
Chciałbym pakiet medyczny,ponieważ większość dowódców,ma bez niego niskie morale wyruszając na przygody!
pragnę z całej mocy Pakiet Medyczny , bo czuję się coraz słabszy po grze gry w nasze settki
Chciałbym pływający dom, ponieważ "powstała" nowa rodzina mąż i żona i chcieliby się wprowadzić do nowego domu :)
tylko Pakiet Medyczny pozwoli mi jeszcze przetrwać w tej mojej chorobie do tej gry
Chciałbym wesołego geologa żeby swoją pracą wywoływał u mnie uśmiech.
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ Moj General powiedział ze kobiety są słabsze, niższe oraz mniej inteligentne od meżczyzn w zwiazku z czym powinny... no i i wlasnie tutaj pojawia sie powod dla ktorego bardzo potrzebuje tego Pakiety Medycznego gdyż niestety tenże nieszczesny Generał powiedział ta oczywista oczywistosc w obecnosci swojej żony teściowej i matki w wyniku czego potrzebuje Pakietu medycznego by moc dokonczyć swa wypowiedz, a niestety chwilowo nie moze mowic (żona) ani sie poruszac o wlasnych siłach (tesciowa) a do jedzenia dostaje tylko i wylacznie bardzo zdrowy pozywny rosół ktoregoto bardzo nie lubi (matka)
Chciałbym pływający dom, ponieważ na wyspie przyda się miejsce na inne budowle
Dylematy
Cóż bym chciała? Wybór trudny,
a i fart od losu złudny...
Może jednak dobrą kartą
zagra, a więc wybrać warto?
Zatem moja wola taka:
chcę dobrego mieć wojaka.
Mam Anslema, niech więc z dala
dziś przybieży doń Nusala.
Razem będą razić wroga,
to do lvli szybsza droga.
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy uwielbiają wakacje nad wodą
Chciałbym wesołego geologa, bo ci obecni są mało śmieszni.
Sporo życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym wesołego geologa by wspomógł poszukiwania.:)
Heeej ! Stuuudnioooo ! Usłysz Mnieeeee!
Chcę dostać pływający domek, żeby moi osadnicy mogli oglądać wschody słońca z nad wielkiej wody.
chciałbym żeby ludzie zanim sobie o coś zażyczą studnie to przeczytali o co chodzi :) ps. wesoły geolog by się przydał :) dobrego nigdy za mało.
Chciałbym pływające domy, ponieważ ludność na wyspie już się nie mieści a gdzieś pomieszkiwać muszą ;)