Ale za to jest wesoło :(
Wersja do druku
Ale za to jest wesoło :(
no ....bo przeciez..... tak to musi wygladac :D
Wszyscy dobrzy informatycy wyjechali więc nie ma się co dziwić...
Proponuję za kółko i krzyżyk się zabrać bo gra on line to za wyskokie progi dla BB^^
Oddajcie gre .... ;/;/;/
45min i nadal nie mogę wejść na wyspę. jak zawsze milutko po konserwie.
i piniądze za las!
Takie lagi ze 2 gienki z 1 obozu xD
http://image.prntscr.com/image/cff3d...81d14cffc9.png
Dodali kilka zadań do księgi i tym rozwalili całą grę...Serio??:D
sami uczeni xD
Witam
Mieszkam w Niemczech korzystam z internetu WLAN ,jak do tej pory nie było problemu z połączeniem, teraz w żaden sposób nie można się zalogować na grę - jaka to przyczyna ?
padlam :)
już ich chyba poty oblewają ta pracują nad tym:))
o ile w ogóle coś robią:p
Jak zwykle - czego się można było spodziewać? Gra się ładuje, ładuje i ładuje. Więc zostaje TV...
o ktorej gra bedzie dostepna?
Udalo sie wejsc na wyspe, nawet wbic na przygode, trwalo to długo.. teraz nie moge zaladowac wojska do gienka....
Błagam o konserwę konserwy, bo to co się teraz dzieje to tragedia błędów, lagów itd itp więcej niż można policzyć, przygód się nie da robić, zakładanie premii dla znajomych to loteria, albo wejdą albo nie. Jeśli to jeden z etapów tego ZŁA to uprzykrzony został ludziom czas wolny, gra teraz kosztuje więcej nerwów niż jest to warte.
Pozdrawiam.
Kiedy dobro pokona to zło ??
nie moge sie dostac na wyspe probuje juz ktorys raz ciastka czysciłem itp i nic premium wlaczone a tu d-pa blada a na gre -nie moge grac co jest
Kpina z graczy nic wiecej, przygoda się ładuje od 5 min ktoś sie tam z h.... na łby pozamieniał.
BB jak tak traktujecie graczy to ja dziekuje wiecej kleja nie nabędę.
Na ptaszka to mam do wiosny czekać? Co się dzieje z tą grą?
param pam pam zabawa na 102
Standardowo SPD.Do potęgi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))
wywaliło mnie z wyspy
i już się gra ładuje tak ze 20 minut i załadować nie może....
to tak konserwa co miała się zakończyć o 16.00?
nie idzie się do gry zalogować po konserwie:(((
Dużo :)
u mnie to samo ładuje już grę z 15 min i nic
nie można się zalogować
Hej, znowu wróciliśmy do starej dobrej konserwy po której nie można się zalogować :P
nie mogę się zalogować.
15 minut czekam na zalogowanie i kliknięcie "zielonego ptaszka" który za nic nie chce być zielony :)
Proszę nie odpisywać zgłoś to do supportu
Poziom niekompetencji osób odpowiadających za tworzenie gry jak i za kontakt z graczami poniżej krytyki !!!
Droga Penelopo
A gdybym był młotkowym to co byś powiedziała ? ;D
http://i.imgur.com/pmQgKhn.png