u mnie wszystko ładnie załadowane nawet zadanie wyskakuje że ukończone z tym że nic nie da się kliknąć :)
Wersja do druku
u mnie wszystko ładnie załadowane nawet zadanie wyskakuje że ukończone z tym że nic nie da się kliknąć :)
Hejka, gra niby się ładuje. Ładuje się mapa , muzyczka gra ale nie mogę grać. Kursor nie działa, nie mozna na nic kliknąc ani przesunąc mapy a dynie czekają! Help!
spróbuj inną przeglądarke
mam to samo , nie wiem co robic ? help
mam dokładnie ten sam problem,nie można na nic kliknąć,przesunąć mapy,gra nie działa.Proszę o pomoc.
Witam
Mam podobny problem, na Mozilli nie da się nic zrobić gra się ładuje ale już na nic kliknąć się nie da, natomiast na operze działa bez problemu
mam ten sam problem wczoraj na firefoxie wszystko działało a dzisiaj nic
Też mam to samo
ten sam problem :(
na mozilli nie działa, na Dragonie działa ale - jak zlowić 5000 szt ryb?? oraz po oblaniu Golema wodą stoi nadal.
U mnie to samo.
mam to samo w firefoxie... A co do golema to sa 3 przyciski na dole w menu golema... pierwszy z prawej to jego kasacja wtedy zniknie jak juz jet oblany :D
kolejny gniot pracy techników tso, po tzw. konserwie...nie można sie logować, jeszcze wczoraj dało sie wejść na konto, dziś nie . Owszem pojawia sie okno event'owe widze swoje budynki ...ale tego okna event'owego zamknąc nie mogę ... Nawet pisanie tego w jaki sposób nas traktują niczego nie zmieni. Dlatego napisze: Ludzie nie kupujcie za pln klejnotów , nie dawajcie im ani złotówki ...to może coś to zmieni
mam to samo czas premium i przygody leci a d
To ciekawe, mi w ff wszystko działa natomiast w chromie po zalogowaniu się nie jestem w stanie nawet załadować gry a wczoraj jeszcze wszystko działało normalnie...
Dokładnie ten sam problem aż się chce zacząć krzywymi ciskać
widzę, że problem jest powszechny a nie ma żadnej reakcji ani info, że jest problem z mozillą;
źle to świadczy o adminach tej gry i traktowaniu per-noga graczy
Jak za każdym razem gdy występuje "masowy" błąd, reakcja z ich strony jest karygodna.
W zeszłym roku czekałem przeszło tydzień by wejść na moją wyspę. Choć to i tak jest nic :D obecnie czekam od KWIETNIA aż naprawią błąd, który wystąpił na mojej wyspie... prace trwają, setki najlepszych programistów w pocie czoła zmaga się z tym błędem od prawie pół roku. Gdy do nich pisze, za każdym razem dostaję tą samą informację - pracę trwają w magicznym dziale i nikt nie może im przeszkadzać! Nawet Guru korespondencji nie ma uprawnień do wysłania zapytania w mojej sprawie bo go zwolnią a na mnie spadnie plaga uszkodzonego obszaru.
U mnie też nic nie działa ładuje się wyspa i dalej nic nie da się zrobić Mozila czy nie ale to są zwykłe kpiny z nas graczy zaraz mi napiszą w odpowiedzi że mam za słaby sprzęt i muszę kompa zmienić zróbcie coś z tym !!!!!!!!!!!!!!
dziękuję, na explorerze poszło, ale czemu na firefoxie wisi? nigdy się tak nie działo...
zmieniłam przeglądarke i ok, na firefoxie nie działa , na explorerze ciągnie
a u mnie śmiga:D
U mnie też nie działa... widzę, że wątek założony o 7 rano prawie o 12 nadal aktualny. To się nazywa tempo reakcji. No i trudno, już muszę wyjść z domu.
mi tez nie dziala, fajny event.. juz bym wolal bez :/
ten sam problem, poszło na chromie
Z tego co widzę to problem nie dotyczy tylko jednej przeglądarki ,możne mod coś by nam powiedział co się dzieje .Czasem wystarczy powiedzieć przepraszam ,,pracujemy nad tym" i już jest lepiej a tu cisza.
Problem istnieje już od paru tygodni i dotyczy prawdopodobnie updatu flasza. Znajomy zrobił update pare dni wcześniej i po restarcie od ręki ten miał problem. U mnie to samo. Pobrałem grę z głównej strony i póki co gram poza przeglądarka.
tez mam problem - ktoś się tym zajmuje ?
po zalogowaniu się i wciśnięciu graj, gra się ładuje, wyskakuje wiadomość o evencie i nie mogę go zamknąć w żaden sposób co więcej widzę z tyłu grę i nie mogę nic zrobić. na chromie chodzi problemy z wtyczkami na lisku sa od 2 lat co ewent jest problem z czymś do tego często po eventach muszę przeinstalowywać mozille jeżeli nie możecie skonfigurować gry to chyba wypadało by uprzedzić graczy
Co trzeba zrobić aby wejść do gry - zalogowałem się, jest tabliczka z zielonym ptaszkiem i widzę wszystko na wyspie - a klikając na zielony ptaszek nic się nie dzieje. Data dzisiejsza 19.102016 od godziny 8.00 do tej pory czyli 14.09 cały czas to samo
i dalej cisza mimo pisania na napisany adres
Używam firefoxa, i mam dokładnie to samo od dokładnie DZISIAJ. tj. 19.10.2016. A problem wystąpił po tym jak system win10 zainstalował jakąś aktualizacje.
czyszczenie cookies w mozzilli tez nie pomaga; ale wałek
robią coś? żadnej informacji na głównej stronie......
Ten sam problem w Firefoxie od wczoraj. Ehhhh....
jeszcze dzisiaj około 7 rano logowałam się, a już w południe kiszka-kaszana, gra padła...
Wg. mnie problem jest w kodzie gry. Wczoraj wszystko mi działało, dzisiaj na FF ładuje tylko główny ekran i nie można nic zrobić, a flash obciąża procesor (na tyle, na ile system pozwala per wątek). Nie było żadnych aktualizacji (przeglądarka, flash, system). Na innych przeglądarkach (ie, edge, chrome) gra działa, ale mocno obciąża procesor, tak jakby gdzieś była nieskończona pętla.
W dalszym ciągu gra nie działa.Dlaczego nie ma żadnej informacji? żadnego wyjaśnienia?
Dziwne jest to, że około godziny 12 można było bez problemu grać przez FF.
Teraz nie można już nic zrobić, gra staje na oknie eventowym.
Witam.
U mnie niestety to samo - na FF wisi.
Czyszczenie ciasteczek i cache nie pomaga. A na chromie to tak muli, że aż mi niedobrze.
Drugi problem, który się pojawił to "padający" serwer czatu. W minutę po zalogowaniu - serwer czatu się rozłącza, "mrozi" wszystko (cały komp aż dymi) i próbuje się od nowa zalogować... ale najczęściej bez zakładki handlu, która pojawia się po kilu minutach. Oczywiście w tym czasie wszystko sobie stoi (a raczej wisi, bo nawet nie ma animacji pracy budynków.
Problem z czatem występuje u mnie zarówno w windows7 jak i na linuxie (tutaj nawet miałam reinstal systemu na inny - nie pomogło), zarówno w firefoksie jak i chrome.
Tak więc dołączam się do pytań - kiedy zostanie to naprawione.
Czy ktoś z BB mógłby wreszcie coś napisać? Penelopo czuj się wywołana.