Ostatnio jak Nowa Ziemia cierpiała to ze 2 dni im zeszło zanim sytuacja sie ustabilizowała
Wersja do druku
Ostatnio jak Nowa Ziemia cierpiała to ze 2 dni im zeszło zanim sytuacja sie ustabilizowała
no mowilam ze penelopa naprawi:p
Ja tam dalej nie mogę wejść na wyspę :(
ja weszlam na chwile, i zaraz mnie wyrzucilo i znowu wejsc nie moge...
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
oby nic nie probowali popsuc na Dolinie:)
dziwne przed aktualizacja czata wszystko działa a nagle po aktualizacji każdy ma sprawdzać czy ma najnowsza przeglądarkę
Można było się zalogować do gry, a nawet wejść na przygodę. I koniec. Nie można przestawiać generałów i teraz znowu nie można się zalogować.
Proszę o nie udzielani rad typu napisz do supportu, bo odpowiedzą, że problem leży po MOJEJ stronie. Już takie odpowiedzi otrzymałem, chociaż była informacja że błąd był po stronie Blue Byte.
Odpaliłem premium 1 dniowe i czas ucieka. Nie zrobię tylu przygód ile planowałem. I pewnie żadnej rekompensaty nie będzie.
Wróćmy do konserwacji i będzie mniej problemów.
Warto spróbować innej przeglądarki na chwilkę
http://i67.tinypic.com/2hphssg.png
lub
Http/1.1 Service Unavailable
sprawdzmy czy mamy poinstalowane co trzeba jak sie nie idzie polaczyc z serwerem.... pelen profesjonalizzm
u mnie to samo
he he szkoda gadać jak zwykle to nasza wina bedzie
mialam skonczyc skarb wiedzy ustawic produkcje wojska na 3 dni wyjezdzam nad morze zaraz do poniedzialku fajnie w plecy caly plan plus gildyjne. jak widac nie ma co planowac czegokolwiek w rozgrywce.
:-( lipa straszna
ja wlaczylam drwala i zlodzieja i hmmm
tu sie grubo dzieje :D skrytykowałam Penelopkę wcześniej i mój komentarz usunęli :D
widzę, że Nowy świat się posypał, tez nie mogę się zalogować :(
ja tez nie moge sie zalogowac,a szkoda mi tego z mlotkiem,oj sie biedak na macha tym mlotkiem
to samo co powyżej
Mnie wywaliło w trakcie bloku.....
SaintSettlers, strzałki rzucę, gdy mnie wpuszczą!
Dicmini jak mozesz zakończ przygode u Mnie
nie moge sie zalogować za chiny Ludowe
To mamy odpoczynek od setków na Nowym Świecie. Miło, że BB tak dba o nasze zdrowie.
spoko ja teraz tez sie wbic nie moge
nic sie chyba juz dzisiaj nie zmieni , do gry nie moge wejsc, chyba tego mlota od setka pozycze i pomoge biedakowi bp bewnie reka juz go boli :)
U mnie wlasnie tez sie teraz problemy zaczely. Ale ciekawe, bo od jakiejs 18 do teraz dzialalo wszystko ok. W sensie na wyspie, bo przygody i tak na szczescie nie robie zadnej.
tak, tak Dranie :D bb zawsze dba :D
nadal młotkowy działa
co tam wazne ze sklep dziala normalnie i mozna nabijac mamone.. na kilka dni dzieki opuszczam ten lokal
kilka razy próbowałem wejść, bez skutku, wywala mnie :(
no i zaraz mnie trafi
ZG nie zrobię!!!
WRRRRRR
ja to sobie w slither zagram przynajmniej nie będę się stresować
dziwne że nie ma żadnej reakcji, czyżby spali? a może mają jeszcze dzień dziecka :p żadnych informacji od rana
ZERO informacji to normalna procedura w BB. Nawet info o majstrowaniu przy czacie znikło. Taki trochę Orwell.
moze zamiast 15 minut wyrobia sie w 24h
Houston, mamy problem