naprawcie tą grę, jest masakra, nie da się nic zrobić co chwile wywala !!
Wersja do druku
naprawcie tą grę, jest masakra, nie da się nic zrobić co chwile wywala !!
Wydaje mi się, a nawet jestem o tym przekonany że każdej ale to każdej firmie zależy na jej wizerunku, jak Cię widzą tak Cię piszą :) jak głosi stare przysłowie. Tak, każdej firmie zależy na dobry wizerunku, nie dotyczy to jednak firmy Ubisoft i Blue Byte. Ubisoft stworzyło coś co nazywa się " Warunki korzystania z usług Ubisoft " i mają wszystko w głębokim poszanowaniu. W tych warunkach jest punkt 15, jak BYK tak jest napisane że gracz gra na własne ryzyko, to jaka ta gra jest i jak działa mało kogo interesuje, będzie działać to jest OK nie będzie działać to też jest OK. To gracz jest sam sobie winien że związał się z tą grą, więc czujmy się na tej grze jak intruzi :) nikomu do niczego niepotrzebni.
około 10 minut się logowałem na stronie głównej nawet do gry nie będę próbował
O tej porze wszyscy co moga cos zrobic z BB teraz siedza w domu i przygotowuja grilla wiec pewnie ciezko bedzie kogos sciagnac zeby zrestartowal serwery.
oni zrestartują serwery jak już wszytko zacznie działać dobrze tak jak ostatnio
Podobno to nie jest już wersja BETA a ja od nosze inne wrażenie konserwo wróć
BB osiagneło szczyt w olewaniu graczy...ważne by kasa płyneła.
dalej nie działa.....
MOD_Dobrawa jesteś moderatorem forum, więc zdradź nam tą słodką tajemnicę KOMU i GDZIE to zgłosiłaś ?? skoro nie ma żadnej interwencji w tej sprawie. Twój wpis był o godz. 10:36 a w tej chwili jest 18:10 czyli ponad 7 godzin i ZERO reakcji !! A może ten wpis był tylko tak dla picu, żeby uspokoić nerwową sytuację.
jakie nerwy na lajcie jestesmy :) jak sie zalogowalem tak zostawilem juz sprzet nie ruszam bo drugiej okazji moze nie być.
ja jak się zalogowałam po pół godzinnych próbach to w ciągu 10 minut 2 razy mnie wywaliło.....masakra
ja od rana próbuje się zalogować i owszem uda się na max... 30 sekund
popieram, problem jest od kilkunastu godzin i nic się nie dzieje
coś się dzieje bo nie można gry uruchomić, u mnie biały ekran i koniec, może serwery restartują :)
banany rozdaja :)
biało wszędzie co to będzie :):eek:
Potrafią jakieś głupoty wprowadzać, ale zapewnić stabilność gry to ponad możliwości zespoły The Settlers Online - niestety standard pokonserwacyjny, jedno poprawią 10 spartolą... Problem z logowaniem pojawia się średnio co 2 tygodnie - sprawa nierozwiązywalna
chyba w świecie The Settlers On-Line.pl nastąpił rozbłysk słoneczny i wszyscy zostali oślepieni
Witam ponownie,
nasz CM został poinformowany o problemach technicznych, przekazał info wyżej i obawiam się, że to jedyne co możemy tutaj zrobić. Zostaje nam jedynie czekać, aż dział techniczny się z tym upora. Widać musi to być coś poważnego, skoro rozwiązanie tego problemu tak długo trwa.
Jest mi naprawdę bardzo przykro i rozumiem frustrację oraz gniew, ale obawiam się, że w tej sytuacji nie możemy zrobić nic więcej, oprócz czekania.
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
ja to myślę że po Trzech Królach będzie już ok,no chyba że ze względu na poprawność polityczną zniosą te Święto co by nie obrażać co niektórych, a swoją drogą czy możemy się spodziewać jakiejś rekompesaty?, skoro cofnęliśmy sie do epoki kamienia łupanego proponuję chociaż skromnej dopałki do kopy kamienia, zawsze to cóś,)
dzisiaj gra to ogromna porażka!!!!! nie sposób dostać się do konta a jeśli się uda to tylko na moment...... masakra :/
Masakra ! nie da sie grac ... Czas przygody sie skonczy i pytam kto za to zaplaci ! Gdzie moje sto milionow :)
powaznie mowiac , fair play byloby zwrocenie czasu do przygod !!!
Przydała by się jakaś informacja na głównej
Tłumaczenia Dobrawy to ewidentna bzdura. Ale policzmy jeden dzień z premium to strata około 200 klejnotów razy ilość graczy na serwerze daje BB milionowe zyski.
Czyli ta sprawa to juzż nie problem tylko przekręt w stylu Amber Gold i można bez problemów złożyć pozew zbiorowy. No i ciekawe co teraz MOD mi odpowie.?
Cały dzień od czasu do czasu próbuję się zalogować i udało mi się pierwszy raz, oczywiście gra się nie ładuje, ale mogę chociaż na forum napisać, bo bez zalogowania to nie możliwe.
Popieram, skoro problem jest poważny, to stosowna informacja na głównej stronie by się przydała.
Pytanie ?? kto tą informację ma napisać ?? BB_Penelopa2 ma weekend, inni BB_Badziewiaki też mają weekend, więc kto to info ma zamieścić ??
A swoją drogą, kogo to interesuje że na grze jest problem ? nie pierwszy i zapewne nieostatni raz na grze jest problem i nikt nie reaguje.
MOD odpowie TYM przeczytaj punkt 15
po zimnej Zośce zapewne się poprawi, tych 3 ogrodników też minęło więc można brać powoli łopaty i w teren ruszać sadzić , kopać itp. prace wykonywać.
Czyli Amber gold do kwadratu
Przez PiS obniżyli nam rating i Niemcy nie chcą u nas inwestować.
jakaś przerwa techniczna, bez ostrzeżenia?
to nie fair
No i gra się wysypała na cacy :((
jaja...
Zielone Świątki-markety pozamykane to i tso zamknięte a co tam :)
To sobie poczekamy
Może jakieś info by dali lub coś tam - a tu nic tylko " Połączenie nie powiodło się "
Po co ostrzegać, przecież gracze i tak nie będą narzekać jak wreszcie gra zacznie jako tako chodzić. Pewnie ktoś się obawiał, że napisanie prostej informacji w grze doprowadzi go do zwichnięcia co najmniej palca wskazującego.
Mroczne zagadki....
Zawsze jak chce kupić klejnoty to gra się wali... jakby sama mi mówiła - "nie warto".
Chciałbym zapytać jak BB zamierza zrekompensować przecietnemu graczowi straty poniesione w wyniku awarii?
Wiele nie potrzeba, 100 monet gildii za niezrobione zadanie, dzień premki za stracone premium i ewentualnie 100 klejnotów za przerwany cykl logowania chyba wystarczy? :)