Wszystkie serwery Ubisoftu maja konserwe... inne gry tez nie dzialaja.
Wersja do druku
Wszystkie serwery Ubisoftu maja konserwe... inne gry tez nie dzialaja.
ile czasu ma trwac koserwacja
niby do 12 ale może się przesunąć do 20
padlem wlasnie pojawilo sie info na stronie glowenj
Dopiero teraz pojawiło się info na głównej. Ale mają szybkie tempo
No nic tylko pogratulować szanownym BB .... z takim przekazem informacji,rychło w czas.. Refleks szachisty ^_^
ciekawe czy sie wyrobią do 12 ;/
Ta konserwa miała być ponoć jedynie na angielskiej wersji gry, więc oburzenie graczy jest jak najbardziej uzasadnione. Ale jak zwykle BB ma za nic swoich klientów (graczy)
chyba w nocy... sadzac po tepie zamieszczenia info na stronie glownej
nie przestana mnie zaskakiwać :D
...jak znam historie eventów jajca z przygód będą wpadały teraz rzadziej :)
To nie konserwa , tylko Mielonka BB ! Znowu sie zaczyna . Jak nowi gracze maja dolaczyc do nas , jak tu taka kuchnia slaba :)
Rekompensata? 100 doładowania marmuru :)
Może zakolejkowali notkę dla innej strefy czasowej :D
Tyle tego co sobie tu popiszemy, a oni i tak nas w nosie maja
Info o konserwie jako wadomosc w grze o 9,30 to zadna informacja.. dziwie sie ze ktos puszcza ataki zamiast wstrzymac sie do wyjasnienia sytuacji
Witam!
Informacja znajduje się na stronie głównej. Bardzo przepraszam za opóźnienie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Brawo Ty!
ciekawe ilu ludzi zostało "zablokowanych" w przygodach kooperacyjnych a odpalacze wrócą wieczorem :D
eh a człowiek do pracy na 13 musi :( wiadomości o konserwie powinny być, bo człowiek wtedy by się za coś innego zabrał a nie rozgrzebywał wyspe :P nie wspominajac o tych co w zadaniach koopera byli :)
Ide grac w sapera tam nie ma konserw
i tak to bywa nastąpiła Apokalipsa. Konserwa jest ponoć do późnego wieczora posiadam informacje z dobrego źródła. Dzisiaj dostałem nowe kody do gry i co z tego jak nie mogę ich użyć ide baranka w ściana uderzyć. Polecam na tą chwilkę leki od Martynki w zestawie to się nazywa Koktajl z leków jak widać działa i świat jest kolorowy ...
Poza grą też jest życie :P
do której ma być ta konserwa?
Jajeczny event, to i robią sobie z nas jaja.
Do 11GMT, czyli u nas do 12.
kurde, niecała godzina została a ja jeszcze okna musze umyć
dzieki za info;-)
Jeśli mnie pamięć nie myli, całkiem niedawno była na stronie głównej informacja, że przerw konserwacyjnych już nie będzie. Informacja została usunięta a konserwacji jest coraz więcej (zeszły tydzień - trzy dni). A od dzisiaj, zapewne ku uciesze graczy, konserwacje będą niezapowiedziane. ehh
podobno szykuja niezla rekompensate, ale to niespodzianka
Panie i Panowie, przecież to proste, że serwer padł, nie wytrzymał takiej ilości osób i coś zdechło, a teraz aby wyjść z twarzą, piszą o konserwie. Każda konserwa jest ogłaszana, a to jest po prostu awaria. Spokojnie poczekajmy i oby było lepiej.
Hmm... co to jest "stwarz"? Na serwerach był komunikat o przerwie technicznej kilkanaście minut przed zamknięciem więc to nie jest tak, że nagle wszystko padło. Po prostu pracownicy BB wykazali się po raz kolejny brakiem szacunku nie zamieszczając informacji na stronie głównej. Niech by pojawiła się ona i godzinę przed konserwą. Ale żeby była odpowiednio wcześniej a nie po zablokowaniu dostępu do gry.
ZMIANY & USPRAWNIENIA
Mniejsza ilość błędów podczas ładowania i zmiany wyspy.
Wszystkie przypisane jednostki wezmą znowu udział w bitwach.
Ale panikujecie, jakby wam tlen odcięli...