Akurat na trumnę i pomnik jak znalazł :D
Wersja do druku
Dochodzi problem z zapkami na przygode wyslana nie dostarczona blok slota a zaproszonyniema nawet jak przyjac odrzucic konserwa juz blisko
totalna lipa
I co teraz będzie? Muszę dać premki znajomemu na całą wyspę, on do mnie też nie może wejść i mi spremiować ;/ Padnie gospodarka dwóch wysp!
Gospodarka gospodarką JA się w ogóle na swoją nie mogę dostać :/ Lipa totalna
Kolejna godzina i dalej nie mogę się na konto dobić...
godziny leca i nic sie nie zmienia... grrrr
Kurde to już nie jest śmieszne nawet :-/ Tyle czasu zmarnowane !!!!!!!!
Z drugiej strony... co robi uzależnienie z człowiekiem :D
Ja byłem na świeżym powietrzu...
Śmiech przez łzy.
:/ :/ :/
Też bym się śmiał gdybym akurat premium nie zapuścił godzinkę przed tym jak mnie wywaliło:) Chciałem sobie przygody potrzaskać bo trochę wolnego czasu miałem, a tu zonk, prawo Murphego jak nic:)
I z wysłania odkrywców na ostatnie poszukiwania prezentowe nici :/
Najśmieszniejsze jest to że to od konta zależy, nie od przeciążenia serwera, lub sprzętu. Kolega obok się loguje normalnie, ja nie mogę.
Nie chce was martwić , ale było coś podobnego jakieś dwa lata temu na evencie świątecznym , a może trzy ...
nie pamiętam dokładnie ale pamiętam że to wtedy z pudełek wpadały lodowe rezydencje
w każdym razie wtedy to trwało ze 3-4 dni zanim się dostałem na mapę nie wiem czy nie dłużej nawet.
Nic sie nie martw tez mam premium i odpalilam zdradka, a tu lipa straszna
http://http://s.ciekawostkihistorycz...owierzanie.jpg
no poczekamy zobaczymy :/
Tak od konta bo Ja nie moge wejsc na swoja wyspe, ale kolega przez fb jest normalnie na grze i jedyny problem jaki ma to np wejscie na moja wyspe, i inni z gildii tez nie moga na nia wejsc bo ich wywala z gry.
i nikt jej nie wejdzie na twoją wyspę , bo jej po prostu nie ma w tej chwili , tak samo jak innych na które nie da się wejść
No to grubaski nie wyruszą w ostatnią podróż..
środek nocy i nadal nie można się zalogowac :-(
ktoś wyciągnął wtyczkę ?
jej 5 rano nastepnego dnia i nadal nic. (*) , te servy widocznie jadą na 486DX2/66. AAA juz chyba wiem (teoria spiskowa), czy przypadkiem nie mają problemów z logowaniem osoby które tylko RAZ wzieły końcową nagrodę ?:P
na przygody tez nie da się wejść "serwer przeciążony" super po prostu.....
dalej to samo, nie da się wejść. Sprzedałem wczoraj 2 dropy z dzielnego i nie mam jak zakończyć przygody pięknie q. pięknie.
Niestety dalej to samo, serwer przeciążony
już dawno po świętach a BB dalej świętuje, hehe a to zrobili niespodziankę swoim utrzymujących ich graczom, po prostu , ludziska nie kupujcie klejek w sklepie to może zrozumieją że dzięki graczom istnieją
No wesoło, dalej nie da się wbić na wyspę.
co jest zamknęli serwer złota góra?
Dobra teoria. Ja też wziąłem raz. Ma problemy ktoś kto zgarnął więcej domków?
Btw w tym wątku: LINK
piszecie aby
"spróbować:
W pierwszej kolejności wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (zwykle skrót Ctrl+Shift+Del) i odświeżyć stronę z grą;
Upewnić się, że zainstalowana jest aktualna wersja wtyczki Flash Player (do pobrania tutaj);
Spróbować logowania się do gry przy użyciu innej przeglądarki niż dotychczasowa."
TO NIE JEST WINA PO STRONIE KLIENTA, TYLKO PO STRONIE SERWERA!
Kolega na tej samej przeglądarce co ja nie mogę się zalogować, on loguje się bez żadnych problemów, więc to co napisaliście nie ma prawa pomóc. Obydwoje zgarnęliśmy tylko jeden domek.
Jeszcze kilka godzin i minie pierwsza doba bez settlersów -_-
Mam to samo
serwer się "wysypał" i tyle nie ma co szukać dziwnych teorii w tym temacie
przecież nawet jak ktoś może wejść na mapę swojej wyspy to w przygody nie może ( z tego co tu piszą).
Kolega loguje się normalnie na swoje konto. Bez problemu wchodzi na wyspy innych aktywnych graczy, przygody itd. Jednak przy próbie wejścia na moje konto, na które ja osobiście nie mogę się wbić, wywala mu komunikat o przeciążonym serwerze. Magia BB.
Besamir na kazdego z was jak wejdziemy konto ja np deagostini czy xSelenax Nas wybija z gry
Niestety musimy czekać aż serwer się podniesie i tyle.
problem z logowaniem, serwer przeciążony. wyskakuje taki komunikat od wczoraj
co sie dzieje z logowaniem,od wczoraj jak mnie wywalilo z gry to do tej pory nie moge sie zalogowac,pisalem do support ale tam chetnych na odpowiedz brak:((
a co wtedy z prezentami za codzienne logowanie ?
może nie zapłacili za serwery :)
Czy ktoś z BB raczy poinformować Nas co krokach postępowania? Miło by było mieć jakąś informacje co z przygodami z premium oraz czy jak zawsze rekompensatę dostana wszyscy czy tylko osoby poszkodowane.
Co ważniejsze jednak kiedy wszystko zacznie działać?