Witam również :)
Wersja do druku
Witam również :)
długo jeszcze
cały czarci gaj ma problem.....
unich jest chyba teraz 8;40
dalej nie dziala(czarci) :(((((((
coś czuje ze se dziś nie pogramy
Gra nie działa po konserwie - to jakiś szok!
Brak jakichkolwiek informacji kiedy to naprawią - kolejny szok!
Chociaż właściwie to nie szok tylko normalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i ja też :(
3, 2, 1.... i zaczynamy płacz co komu padło ;)
mam pytanie o ktorej skonczy sie aktualizacja 20.08.2015 bo od 9.00 jak jest napisane ze mial byc koniec probuje grac ale nadal jest blad serwerow
Jest błąd bo znów coś popsuli! trzeba pisać coś jeszcze? naprawdę?
a ile moga tak mniej wiecej naprawiac swoje bledy;) tak na oko bym co chwile sie nie irytowal ;)
hahah ty tak serio pytasz ? tu się chyba nigdy nie obyło bez dziesięciu konserw po konserwach, zawsze coś nie działa hahah
Jak naprawią to będzie naprawione....... czyli kiedyś naprawią:D
i jak tak mam:(
za swoje bledy i wprowadzaniu ludzi ktorzy chca sie zrelaksowac w pracy w irytacje powinni kazdemu z Czarciego dac po jakims konkretnym bonusie:)
taaa... lubczyk i 30 osadników :D
po co robić konserwy, jak zawsze przed konserwą gra jako tako działa a po konserwie coś zawsze zepsują
hahahaha
albo 20 rybek bylo by jeszcze lepiej
Gra nie dziala, zdarza sie. Wszsytko rozumie, ale wypadalo by dać jakis komunikat na glownej stronie by oszczedzic komus nerwow...
no to sobie pograliśmy.....;-)
Malgos:))
Raczej to nie wina konserwy. Mnie wczoraj wywaliło z serwera o 21 i koniec grania.
hej Aga,rikuś:)
no to jak nie chce mnie wpuscic na wyspe,to spokojnie sobie pazurki ogarne i pomaluje....;-)
i zaś coś udoskonalili że nie można wejść i grać brawo team BB
to chyba znak aby zakonczyc przygode z setami :))
U mnie to samo jak u pozostałych :(
Żądam rekompensaty w ilości 2000 klejek ;)
też mam ten problem
no nic zapewne usuniecie tego problemu potrwa do wieczora to mozna teraz zajac sie praca :) :) :)
normalnie nie da się pracować, chyba sobie zrobię przerwę, na kawusie ;)
komuś przynieść?
kady pomysl na przetrwanie dobry Aniolku;-)
A juz myślałem że tylko ja mam problem. W kupie raźniej xDDD
napisałam do supportu...............
Niestety też mnie błąd nie oszczędził
Niepotrzebnie, bo wiedzą już o problemie. Pytanie tylko, ile czasu im teraz zajmie jego naprawienie. :rolleyes:
Pewnie konserwa tak informatykow zmeczyla ,ze ich dobudzic nie moga .
Szczerze to dla mnie jest to nie do pomyślenia, że ktoś wrzuca na serwer niedziałającą wersję gry. Kto to testuje ... zero profesjonalizmu. Gra pisana w garażu chyba ...