Tak ma być , to gra jedyna w swoim rodzaju, ponad 3 lata lagów, błędów a wy chcecie żeby nagle było inaczej, to niemożliwe po prostu :)
Wersja do druku
Tak ma być , to gra jedyna w swoim rodzaju, ponad 3 lata lagów, błędów a wy chcecie żeby nagle było inaczej, to niemożliwe po prostu :)
No muszę Ci dać Lubię to
Witam i wymieniam problemy techniczne :
ulepszanie kopalni do d.......
przechodzenie z mapy do mapy do d.....
ładowanie woja do generała do d....
w przygodzie bloka zrobiłem , wojsko jest ,blok elegancko wyszedł ale generały do odzysku 4h do d.....
Ogólnie muli okrutnie
POzdrawiam.
aaa dwa pakiety med. do zwrotu wojo trza było od generałów zabrać
A ja mam od kilkunastu minut obszar serwera uszkodzony i po kłopocie bo i tak nie dało się grać .
u mnie jest juz OK
a ja by usprawnić logowanie całej reszcie mam dla odmiany coś takiego
Dostęp zablokowany
Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu:
Profil zablokowany
:-)
Skończyłem zbieranie jajów w zadaniu, nie zaliczyło , reloga trza było zrobić i nie m przygody zaliczonej a zadanie czeka.Zadanie czeka bo przygoda skończona , naie zaliczona i du.....
hm ....
Ten server został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy spróbować później
to tyle w temacie ... jaj :P
Witam wczoraj jak pojawił sie event probowałam zrobić przygode z pisankai ale mi znikneła i uzyłam klejnotow dzis chciałąm włączyć druga z pisankami ale nie moge dlaczego?
Zerknij do księgi zadań przy avatarze i ją "odfajkuj". Pewnie tam ci się schowała.
własnie tam jej nie ma. ani w gwieździe ani nigdzie.
Oo i ludzik młotkujący kompa się pokazał, jak ja dawno go nie widziałem :/
Ta animacja chyba całkiem dokładnie pokazuje jakimi narzędziami dysponuje BB
Wywaliło mnie z gry i od 20 minut nie mogę się zalogować - cały czas ekran "wczytywanie mapy...". Coś robią czy serwery nie wytrzymują?
U mnie to samo
To samo co wczoraj!!-Wczytywanie mapy!
Po tym co dzisiaj się dzieje to gra jest do skasowania. Pozdro
kolejny znaleziony problem
podczas przygody (czarni rycerze) - pierwszy blok - blokuje się 1szy generał z tawerny po wygranej potyczce. Pojawia się u niego czas pozyskiwania (4h), czyli tak jak by przegrał, ale posiada dalej przypisane jednostki, po użyciu pakietu medycznego można te jednostki odblokować.
Zrobicie coś w końcu z tymi przygodami bo wogóle bloki nie wchodzą nie mówiąc ile woja już wszyscy stracili, ciekawe w jaki sposób nam to wszystko zwrócicie. I jeszcze gienki do bloków się odradzają 4 godziny. Zróbcie coś z tym.
Wszelkie próby zalogowania spaliły na panewce... mapa się wczytuje i wczytuje...
Czy tak bedzie każdego dnia przez cały event?? Proszę o odpowiedź. Jeśli tak dziękuje serdecznie.
Wczytywanie mapy... i tak w nieskończoność BRAWO BRAWO :X
umnie jest problem z przejsciem ze zwyklej mapy namape przygody 15 minut porazka a czas premium leci
U mnie tak samo. Nie wczytuje mapy....a premium leci :(
No to sie...zesrało.Znów.
co za badziew znowu coś zwalone nie idzie wejść na wyspę masakra
Paranoja, pochodzi chwile tak, że jeszcze można coś porobić, a za chwilę ***...
Witam. Potwierdzam że od południa nie wczytuje mapy. BB GZ .
Polecam zrobić event z okazji końca świata i skończyć z tym naciąganiem
Ale forum działa ;p
A na poważnie to nawet nie mogę wysłać odkrywcy ani geologa. Jak tak ma wyglądać cały event to idzie się załamać.
A przed chwilą pojawił się znany komunikat o obszarze wraz z sugestią abym skontaktował się z centrum obsługi klienta. Jest w ogóle takie coś ?
Ja od samego poczatku eventu nie moge sie zalogowac. po chwili proby wyskakuje mi balwan walacy mlotem w serwer i wywala do strony glownej. Ile tak mozna? Mam dosc tej gry. Pisalem do supportu kilka dni temu i ch... usteczka.
Dziekuje za gre. Kasuje linka i pozdrawiam wszystkich z mocnymi nerwami
Miejsca na Forum by zabrakło gdybym miał opisać wszystkie problemy z tą grą po wprowadzeniu eventu.
Jak się nad tym zastanowić, to powinienem być zadowolony z gry, bo mam okazję zrobić sobie nowych 90 szt. EŻ straconych na bloku w CR, ale jakoś nie jestem.
Gdybyś Zieva pomyślała, to obeszło by się bez Twojego pytania.
Arktyczne nieporozumienie to taka przygoda - majstersztyk?
Nie ma na niej wózków które trzeba znaleźć...
ja to od eventu nawet nie mogę wejść wcale wyskakuje mi że mój profil jest zablokowany ,support odezwie się po evencie pewnie z jakąś wiadomością tylko po to by odbić piłeczkę i mnie odhaczyć ,może i lepiej bo gra jest denna i nie działa jak powinna jedyne co to szkoda tych prawie 3 lat żeby tak o skończyć nawet nie pożegnawszy się ... Aha najśmieszniejsze jest to ,że do sklepiku mogę wejść i kupić klejnoty na grę już nie :D
Mod Zieva - Jeszcze jakieś pytania? :p
DrwalNadDrwale hehe, akurat w tym nie ma błędu, bardzo dobrze ukryli te wózki ;)
a ten buff do odkrywania znajdek, co wczoraj dali nie pomaga?
chciałabym zeby ktoz BB mi pomógł?
nadal nie moge wykonywać przygod świątecznych. a zeby tu sie dostac do BB to nie wiem chyba królową trzeba być.
Witam
Czy komuś w pierwszy dzień eventu po zrobieniu 1 przygody rozpoczynającej nie zaliczyło jej? Nie uzyskałem ani 9 jajek, ani zliczenia przugody. Do dzisiaj wszystko wisi - nie mogę kontynuować gry zaliczając zadania eventowe. Pisałem 3 razy do sapportu z prośbą o pomoc, ale jak zwykłe mają graczy w dupie :(. Czy ma koś pomysł na rozwiązanie problemu?
Ja już drugi rz zauważyłam błąd w grze .Odkrywca przynosi skarby min. pisanki. Po zaakceptowaniu znalezisk nie wpadają do menu gwiazdy. Pierwszy raz pomyślałam,że może automatycznie są dodane ale teraz gdy dwóch odkrywców przyniosło pisanki do menu gwiazdy wpadły tylko od jednego odkrywcy, a od drugiego zaginęly.
Zwróćcie na to uwagę