To może być rzeczywiści związane z jakąś najnowszą łatka dodam że korzystam z win 8.1
Wersja do druku
To może być rzeczywiści związane z jakąś najnowszą łatka dodam że korzystam z win 8.1
Mam taki sam problem od 4-5 dni. na innym komputerze loguje sie normalnie. czyszczony cache/przeinstalowany flash/sprawdzone na ie operze ff i chromie z tym samym rezultatem.
O dziwo na probe odpalilem dzis w trybie awaryjnym winde i tam normalnie dziala...
Ktos ma jakis pomysl co to moze byc?
mam to samo, problem z logowaniem wchodzeniem na przygody, a nawet "problem zpołaczeniem" podczas odświeżania handlu ....
Dzięki za pomysł z trybem awaryjnym:) Działa
Bo ja po to wydałem kase na klejki by teraz włączać tryb awaryjny .... s tego co pamiętam było update UBI a więc oni może namieszali, do teraz nie moge sie zalogować na wyspe a formatu kompa nie będe robnił bo to ewidentnie oni coś popsuli
Nie wiem jak Wam, ale mnie wczoraj wieczorem/w nocy udało się wejść bez żadnych awaryjnych trybów i innych wydziwień i ogarnęłam wyspę. A dzisiaj z przygodami również gra się uruchomiła.
To gratulacje, bo u mnie dalej bez zmian:(
Do gry od kilku dni się nie mogę zalogować, do supportu nie pisałem, zajrzałem najpierw na forum.
Problem jest nie tylko u nas.
DE -> http://forum.diesiedleronline.de/thr...erver-verloren
COM -> http://forum.thesettlersonline.com/t...l=1#post274667
Teraz chyba support dostał polecenie że to wina ISP (Dostawca internetu)
U mnie PING i TRACERT jest ok
w04bb01.thesettlersonline.pl
thesettlersonline.pl
Ale po zmianie adresu IP, udało mi się zalogować do gry. Bez żadnego czyszczenia.
:confused:
Nie wiem co oni zrobili. Jeżeli ktoś z was nie może się zalogować do gry to proponuje zmianę adresu IP, proxy/vpn, jakiś dodatek do przeglądarki typu HOLA.
U mnie to nie pomogło - korzystałem z 3 różnych połączeń różnych dostawcó. Jedyne co pomaga to uruchomienie gry na innym komputerze. Ale to tak nie może być bo ja sam lapka mam jednego.
A ja sie dziwie że juz od godziny zadnych ofek na handlu,znów problemy.
Po konserwie i problem ten sam ... a od suportu nie dostałem wiadomości od piatku
Dzisiaj od godziny 8 rano nie moge się zalogowac na gre,obszar serwera uzkodzony jest napiane czy cos takiego.
Czyscilam wszystko co jst mozliwe,plus zalogowanie sie z innego komputera i nadal to samo.
Przed konserwa wlaczone konto premium,kopalnie bez zloz i ciekawe czy dadza jakas rekompesate w co bardzo wątpie.
Za kazdym razem jest ta sama sytuacja po konserwie,brak slow....
U mnie tak do 2 tygodni, logować się mogę tylko jak uruchomię kompa w trybie awaryjnym:(
Pisałem 3x do suportu, ale nie ma żadnych zmian
witam...rozwiązałem problem kosztem osłony komputera - wyłączyłem usługę " podstawowy aparat filtrowania " ... mam antywira z zaporą, ale ponoć wyłączenie tego wpływa na bezpieczeństwo... pisałem do supportu, zobaczymy co poradzą geniusze
U mnie wyłączenie antywirusa (mam ESET) nie pomogło. Jak wyłączyć podstawowy aparat filtrowania ?
W ustawieniach zaawansowanych -> strony internetowe -> Filtrowanie protokołów -> Wyłączone adresy ip
Tam jest opcja dodaj ip, wpisz te ip 194.169.249.175 i pozatwierdzaj zmiany.
A jak chcesz wyłączyć całość to w filtrowaniach protokołu odznacz 'włącz ochronę zawartości protokołów aplikacji', ale odradzam tego robić, lepiej jest dodać ip.
GreenMo dzięki mi na razie pomogło.
też zadziałało, wielkie dzięki :)
oczywiscie support zaknal zgloszenie w ciegu tygodnia, nie udzielajac zadnej odpowiedzi, teraz tylko automat odpisuje , smieszni sa
witam mam problem z wejściem do gry niby jestem zalogowany a nie dział mi przycisk graj na stronie głównej ma ktoś podobne problemy?
Ja mam podobnie. Jestem zalogowana, a nie działa mi przycisk "GRAJ" :( Jak dziś nie wejdę, to stracę dzień logowania :(
Przycisk formularz kontaktowy też nie działa z reszta jak połowa innych na stronie głównej:)
witaj ja mam taki sam problem od poniedziałku od 15 mogę wejść wszędzie ale nie do gry
a mam rozpoczęte przygody a i na klejnoty poluję . Nie znam się na tych oprogramowaniach mam laptopa ,potrafię grać a reszta to czarna magia:):):)
a u mnie pisze http error 500 Serwer sieciowy nie może przetworzyć tego zapytania. Prosimy spróbować ponownie później. i tak od wczoraj i nie moge sie zalogwac nie wiem o co biega