Myslę że w SSZ wielu graczy by sie przyłączyło do takiego pozwu, ile można być robionym w Hooya?
Wersja do druku
Myslę że w SSZ wielu graczy by sie przyłączyło do takiego pozwu, ile można być robionym w Hooya?
Jestem za:)
mysle ze duzo gildii by dolaczylo jakby powaznie przedstawic temat bo podejzewam ze wielu odejdzie w niedlugim czasie ja tez mam dosc takiego grania ale ludzi mi szkoda:p
Jeżeli mamy tu jakiegoś mecenasa to niech sie wypowie, chętnie się dołożę do takiego wniosku
przydalyby sie zwiazki zawodowe :)
jendruula właśnie je zakładamy:)
jak sie uda zrobic cos podobnego jak "koniec swiata" to bedzie koniec BB jestem za:)
solar oddawaj moj granit haahahahahah
ja nie mogę... hihi :) poprawiliście mi humor :)
Dobrocia nie ma czasu, pozew piszemy, zakładamy związki zawodowe! :)
na innych swiatach to samo czy tylko u nas?
jest ktoś komu może się udało zalogować?
Jendruula tylko u nas taka kicha
hmm a gdzie Idho? ;)
Nie, raczej nie liczyłabym na to ani dziś... ani jutro... no może w poniedziałek, ale też nie na 100%
Witajcie :D Kolejka logowania dopadła i mnie ;( co najdziwniejsze wczoraj podczas ataku JP wywalało mnie kilka razy i logowałam się bez problemu...
Dobrocia jaki granit? już nie ma nic, teraz tylko pozostaje spiąć wspólnie poslady i pokazać BB że nie są bezkarni, złożyć pozew, potrząsnąć trochę tą gównianą firmą, która od samego początku traktuje Nas jak śmieci
Ja cię proszę, nawet tak nie pisz, ja tak nie myślę, więc nie będzie tak źle. Jak pokasuje się nam wszystko, to: "Panu już podziękujemy..."
Teraz zamiast Tukana na handlowym pytać gdzie jest 150k monet, to będe sie pytał BB gdzie są moje dziengi:)
hehehehe;)
mnie zadziwia, że to się dzieje od wczoraj (przynajmniej u mnie tak było od 23:40), a oni nic z tym nie robią, najlepszy będzie podarunek od BB który ma nas przeprosi w wysokości 60 prezentów. To jest śmiech na sali niech ruszą du@$$@$pe i to naprawią albo oddadzą nam kasę za nasze konta i cześć.
jak kartki kalendarza nie odsłonimy to będziemy musieli wydawać klejnoty, aby to zrobić.:((((((((((((((
Ewelajna20 tam gdzie sie wkłada realne pieniądze zawsze jest szansa, mało tego był bym skłonny podać ich o uzaleznienie sie od ich gry:) jak by Ktos wystosował konkretny pozew z wieloma podpisami to sie osrają jak kotki w piaskownicy które nie ogarniają tej kuwety
Mr_SOLAR jeśli chodzi o uzależnienie to fakt;)
Jak będzie pozew - dajcie znać, też podpiszę:)
Mr_SOLAR mam nadzieję, że zachowałeś gdzieś jeszcze te "kwity" na dowód wydanej kasy realnej...
ech... nie usmiecha mi sie wisiec w kolejce do 8 stycznia ;D
od 23.04.2012 roku jestem tutaj a nawet wcześniej bo dostałem bana na pierwsze konto, dlaczego? nie odpowiedzieli mi do dziś, po dzień dzisiejszy robią co chcą, kiedy chcą, kupowanie klejnotów jest umową, czyli korzystam i mam prawo wymagać, choćby sprawności gry. to że konta są ich własnością nie oznacza że mają prawo do walenia w gumy z graczami
Lilka nawet jak nie ma kwitów to Oni muszą je mieć zaksięgowane, a jeżeli nie mają to dopiero mają ból dupy
Mati marzy mi się, że mi się uda w poniedziałek zalogować i jeszcze zebrać jakieś resztki tego "pogorzeliska" :)
od rana niema nic na stronie glownej zadnych wiadomosci wiec widzac jak BB ciezko pracuje hmm... pracuje w swieta haha a to dobre sadze ze ktos tu kogos ma w d...pie my ich czy oni nas tylko co oni beznas by zrobili poprostu smiech na sali kase biore u... robia pozdro spadam z tad na niemiecki serwer tam niema takich prezentow na swieta :)
Niestety, na tyle na ile znam prawo ( a trochę znam ) i pogrzebałem w regulaminie to jedyne na co w tej chwili możemy liczyć to ich łaska, o ironio...
Alex128 oj nie pomagasz chłopie, nic a nic...;)
heja. kumpel z innego świata nie ma problemów z logowaniem...:(
No właśnie ja przez prawie trzy lata wpakowałem ok tysiąc złoty a nie mam kwitów na to.Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie.
Problem jest tylko na słonecznym!
Alvin pieniądze może i są do odzyskania, ale aż tak się nie znam :) Aczkolwiek podejrzewam, że nic nie będziemy mogli zrobić, oprócz skasowania kont i powiedzenia papa... wtedy może coś się zmieni.
no to trza diablo odpalic:)