Zaczęło się około 23 wczoraj na czacie nagle pojawiło się mnóstwo ludzi z nickami typu "dupadupadupa93848" pytających czy to słoneczny gród po czym serwer padł... Przypadek???
Wersja do druku
Zaczęło się około 23 wczoraj na czacie nagle pojawiło się mnóstwo ludzi z nickami typu "dupadupadupa93848" pytających czy to słoneczny gród po czym serwer padł... Przypadek???
Dokladnie mussku :)
tylko ze suport nie odpowiada i diabli wiadomo czy coś z tym robią
Witam wk**** podobnie jak ja. Nie wiem, czy to sprawka: http://polygamia.pl/Polygamia/1,1071...wery_Xbox.html
ale coś mi się zdaje, że nikt BB nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że każdy z nas jest np. 648/1000 czas oczekiwania 48 min (od 5 h), bo święta, urlopy, ... .
A wioska pada i padać będzie, ciągłości gry zaraz nie będzie, a odpowiedz jak po poprzednim zgłoszeniu do supportu będzie podobna -" technicy pracują...".
A może już czas poszukać nowych techników(!!!), bo Ci już jak widać grę znają na wylot i nic nie robią, bo sądzą , że jest wszystko dobrze !
Łączę się w bólu ze wszystkimi oczekującymi, ale na tą chwilę to tylko mi pozostało, nie licząc tego co pod nosem mamroczę.
Pozdrawiam - BB również
Ps. Jest coraz lepiej
postimg.org/image/4emdgdvoj/
proponuję by wszyscy spamowali we wszystkich wątkach na forum, bo tego tutaj nikt nie czyta, może jak zawalimy cale forum to ktoś z BB SIĘ OCKNIE I ZROBI RESTART...
kpina nie gra.
A może nowy profil na fb „antyBB” :cool:
No to sobie zrobiłem mikołaja , papa pieniążki :(
liczba diamencików na koniec roku za kontynuację się nie zgadzała, to teraz głupole popłacą i będzie się zgadzać...
ponad 2 h w kolejce i jestem 160 z 1200 [tak +/- bo wariuje ] (na początku było 490 z 572) może do północy uda mi się wejść xD
raczej nie uda,ja od godziny jestem nr1 i nic:)
Ech... Należy zapobiegawczo zwiększyć liczbę moderatorów ;p Szybciej zbanują "Armię JP" - i nie będzie powtórki (OBY...)
I oczywiście zrobić coś od strony technicznej ... [serwery] ale na tym się aż tak nie znam...
p.s: Czy ktokolwiek jest zalogowany? Czy serv padł całkowicie?
Czas oczekiwania 7 dni 17 godzin. Gra została wyłączone, pograć będzie można za tydzień. Dziękujemy za uwagę i przepraszamy za niedogodności. Wasz Team itd.:)