No to sobie pograliśmy....:(
Wersja do druku
No to sobie pograliśmy....:(
Prestańcie kupować te klejnoty to nie bedom mieli hajsu i wtedy wezmumm sie do roboty te BB-koncfoty :)
"Obszar serwera uszkodzony" :(
Ja ma to samo, masakra
i niestety ja tez nie mogę się zalogować ehh co za tandeta
Długo to jeszcze potrwa?!?!
widze ze cały i tylko CZARCI GAJ. cały serwer leży i kwiczy, z innych serwerow nikt nie postuje i nie narzeka
Do konserwy ;)
A ewent leci
Dadzą nam na przeprosiny po 10 prezentów ;)
Tylko ciekawe, kto nam okna pootwiera
Wiatr ;)
U nas nie wieje
A u nas nad morzem i owszem więc jest nadzieja ;)
od 18.30 do 22.25 obszar serwera uszkodzony mam gdzieś 10 prezentów jak grubasy nie wysłane i strata ponad 120 prezentów.
No to na dzisiaj chyba tyle. Zobaczymy co się będzie działo jutro. Chyba nie ma sensu siedzieć tutaj dłużej... Dobrej nocy wszystkim :)
No to jakaś nadzieja jest, u nas cisza-chyba się nie doczekam
ja tez tak mam od godziny 15 :00 nie da rady się zalogować " obszar serwera uszkodzony.Spróbuj jeszcze raz " i tak w kółko ;( szkoda ze nikt nic z tym nie zrobił przez cały dzień a z tego co tu czytam więcej ludzi tak ma na Czarcim Gaju, czy ktoś nam to uwzględni? i będzie można otworzyć okienko 15 w dniu następnym jeśli da się w końcu zalogować?
czy jest tu jakiś MOOD czy może nam odpowiedzieć , być może ma jakieś wieści co jest z tym światem na czarcim gaju? Czy tak maja wszyscy na tym serwerze czy tylko nieliczni?
dobrej nocy ja wysłałam do nich wiadomość, zasypcie ich ta wiadomością, bo tu chyba nikt nie zagląda prócz graczy
Ja też tak mam
u mnie to samo :(
a może to jest Mega happy - hour taki surpriseeeee !!!!! dla graczy - w sumie ... to trochę irytacja. Jeszcze kilka takich niespodzianek graczy będzie mniej... serwery zaczną szybciej pracować :)
U mnie to samo, od 25 minut próbuję i nic. Dzięki BB.
Na głównej widnieje:
Życzymy Wam wspaniałego grudnia oraz 2015 roku!
BB_Teromort
Zatroszczyli się :> same wspaniałości :>
Nie ma co spamować o tej godzinie... znowu będzie +250 do czegoś tam i 20 prezentów (optymistycznie) + 250 do marmuru... a oni i tak nie ogarną tego, że ludzie dużo mogą stracić na czymś takim... no ale nowe settlersy robią więc co tam my ich obchodzimy
Najlepsze w tym jest to że ja teraz się logować też nie potrafię a kolega co obok mnie siedzi normalnie go zalogowało i sobie gra a ja kombinuje od 3 godzin i nic.
NIe mogę wejść, obszar serwera uszkodzony. O co chodzi?
no co za osły ze do tej pory tego nie naprawili :((
Ja o godzinie 5-20 zalogowałem się ale musiałem kończyć bo do domu wracać było czas, i znów się nie da wejść. Nie wiem jak to jest. A on jest na naszym serwerze bo nawet ze mnią w jednej gildii jest.
U mnie nadal uszkodzony obszar
U mnie również błąd w obszarze - jakieś żarty.
ja od wczorajszego popołudnia , najpierw nie mogłam się przenieść z mojej wyspy do przygody , a potem już wcale dostać na wyspę ! mam nadzieję że uda sie to naprawić !
to jest żenada a nie żarty bo przygód robić nie idzie choć ja problemów z logowaniem nie mam ale patrząc na wage to chyba 90% ludzi niema
Kpina, tak jak pisałem udało mi się zalogować około 5-20 ale musiałem uciekać z roboty i w domu znów to samo. Śmiech na sali. Więcej idiotów co wpłacają kasę a gra będzie płynniejsza.
żenada dalej to samo pewnie nas poświęcili bo większości gra działa co oknem kalendarza i codziennym logowanie? nie jestem zainteresowany ochłapami za zepsutą grę muszę popatrzeć się od strony prawnej co dalej
Nie mogę kontynuować przygody. Wyskakuje to co innym: Uszkodzony obszar itd...