ja mam problem na dwóch komputerach wiec raczej to nie wina flesh
Wersja do druku
ja mam problem na dwóch komputerach wiec raczej to nie wina flesh
Chyba jednak nie flesh :( a przypomniało mi sie że kupiłem wczoraj klejnoty też (
Ja grałem dopuki miałem włączoną grę a jak wyłączyłem I chciałem włączyć to brązowe tło.nawet jak zakupiłem klejki I dałem zakończ to niewróciło do strony tylko do samego tła.
zalozylem nowe konto i dziala a stare ........ wrrrr
Mnie też odpisali, że to może potrwać , ciekawa jestem ile? I czy cokolwiek w tym temacie zrobią:(((
Może wcieło im nasze konta :)
u mnie też w trakcie kupowania klejnotów , bo rano zalogowałam się normalnie, mogliby napisać otwarcie,że mają problemy techniczne a robić takie przekrety i kto mi kase zwróci wrr....
Szkoda tylko,że kasę moją wcięło tez:((
O kasę się niemartw w najgorszym wypadku oddadzą bo masz potwierdzenie przelewu. Gożej że uciekają mi prezenty, ciągłość logowania ponad pół roku I tygodniowe klejki
Zgłoszenie w tej sprawie właśnie idzie do działu technicznego. Prosiłbym wszystkie osoby z podobnym problem o dopisywanie się w tym wątku.
Ok mam nadzieję,że wkrótce to zostanie naprawione:(
Witam
Chciałam się też dopisać, od wczoraj do gry wejść nie mogę... Denerwujące to jest bo ogólnie na grę wejść mogę do momentu zalogowania się, wtedy strona główna nawet nie działa.
Witam
Również mam ten sam problem po kupienie klejnotów mam to samo :-(
U mnie tez od wczoraj brak mozliwosci wejscia do gry
Ot i właśnie to wszystko co wiąże się z ewenetem:((
też się dopisuję,przy zakupie klejnotów brązowa ściana,
szkoda, że dopiero po nastu godzinach ktoś zauważył problem, nie ma to jak poszanowanie, ech :-(
po zakupie klejnotow-brazowe tlo ;(
u mnie rowniez od wczoraj brazowe tlo po zakupie klejnotow .
W sumie ja też kupiłem klejnoty i zrobiła się lipa ... Wniosek ? chcesz grać nie kupuj w końcu to "darmowa" gra :P
Wczoraj kopiłam klejnoty i grałam przez godzinę, dziś nie mogę już wejść do gry, wszystkim znane już brązowe tło... WRRR :[
Mam ten sam problem, wczoraj kupiłem trochę klejnotów i jak się wylogowałem to już ponownie nie mogłem wejść do gry.
mam to samo więc dopisuje sie w tym wątku, aczkolwiek tez dzisiaj kupiłem klejnoty...
A wiadomo kiedy będzie mozna się zalogować na konto bo mi się też się dzieje co wam też mam brązowe tło jak zacznę się logować dalej
Mam nadzieję, że naprawią to dzisiaj, pilnowałam by logować się codziennie i by później nagroda z tego była. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie naszego problemu.
ja tez mam nadzieje i juz nie mówię o odszkodowaniu w formie prezentów lub/i kleju
z tego wynika,że wszyscy co kupili klejki maja problem.. wrr.... Ciekawe kiedy to naprawią?
juz dziala gra :D
potwierdzam mi tez w koncu ruszyła gra :-)
u mnie tez brazowo
u mnie juz działa
Hurradziała:)
Wiadomo co było problemem ??
a gdzie jakies odszkodowanie ?
Zobaczymy co odpiszą,jaka przyczyna była ?
Coś mi się wydaje iż ich kopalnia klejnotów niebyła wstanie wyprodukować tylu klejnotòw w 1 dzień I wstrzymali nam konta. :)
Ostatni raz kupiłem klejnoty,jeśli za to mają mnie karać brakiem dostępu do gry.
Znowu ten sam błąd. Zdążyłem się po południu zalogować, zrobić co trzeba....a teraz znowu nic nie działa.....
a u mnie właśnie wystąpił błąd z brązową stroną
ała u mnie też, mam brązową stronę.
to jest jakaś kpina z waszej strony gra nie działała bodajże z 2h nie mogłem również pisać na forum ze względu na usunięcie aktywnych logowań.... i teraz podziałało z 20-30 minut, relog bo zaproszenie do znajomych nie wskoczyło i znów czarna dziura ( a dokładniej brązowa). Liczę na przedłużenie Premium bo jaki jest sens płacić za coś 900 gwiezdnych monet za dobę skoro działa tylko kilkanaście godzin?
P.S. Sorki Mr.Solar za dropa, ale jak widzisz Ci *** znów utrudniają granie.
witam mam brązowe tło i nic nie mozna zrobić. proszę o szybką reakcje