Widzę, że inne serwery też poszły.
Cierpliwości lootujący u mnie.
Wersja do druku
Widzę, że inne serwery też poszły.
Cierpliwości lootujący u mnie.
na Nowej Ziemi też padło
ten sam problem po konserwacji
dołączam do klubu
hey:)
Tak samo mam problem zalogowaniem
akurat jak wysyłałem atak z blokami w byczku i już po elitarnych
to samo :) Jakieś info przydałoby się na stronie głównej bo zaraz gracze zaleją support zgłoszeniami :)
Żeby było raźniej w niedoli ja też się dopisuje
ja tam czekam na wyjaśnienie BB co tym razem się stało..... pewnie znowu jakaś burza... czy przeciążenie serwerów, pomimo że... dali bana tylu osobom.... jak ja lubię ich bajeczki :DDD tu zajmują się czerwonymi drzewkami podczas gdy gra... jest wciąż i wciąż wersją BETA
Mnie wywalilo wlasnie teraz. Jak chcialam przejsc na mape przygody, ktora sobie wlaczylam. I dupa nici z przygody. Dobrze, ze czasu duzo.
za takie problemy to nie czują się oszustami i naciągaczami ,ludzie tracą czas i kasę przez nich. Powinni wszystkim po 1 k klejnotów wysłać
ja tez nie mogę się zalogować
ja też się dołączam - problemy z logowaniem
cos sie znowu z***alo....
Rownież kaszana
i mi tez nie działa a jestem na premce ;(
Kolejny Kibel po konserwie............. Choć udało mi się zameldowac i kamyki za logowanie będą jutro...
Konserwa bez konserwy nie była by konserwą
No i się zaczyna nie można się zalogować po zwykłej konserwie a oni chcą zmiany wprowadzać :) a mi konto premium ucieka :/
Czyli nie mam się co przejmować że jestem przypadkiem odosobnionym tylko to jest większy problem. Nawet nie chce tego komentować :(
Również problem z zalogowaniem i to na premium :(
ze zmian to informatyków powinni zmienić ! nie spotkałem jeszcze gry którą by tak szło spierniczyć
A czy oni wiedzą że jest problem z logowaniem?
:(:(Mam taki sam problem nie mogę zakończyć przygody ostatniego ataku
Czepiacie się ... Chłopaki nie dają rady... Praca, szkoła, lekcje ... Gimbus się spóźnił ...
Nastapil atak terrorystyczny w grze.
Gratulacje dla wspaniałych informatyków TSO - pozdrawiam
no i git dzis nie poklikam , zaraz do roboty ide i....
działa
ja tez
Już (dopiero) działa:|
czyżby kolejna niezapowiedziana przerwa techniczna? Powitał mnie skrzyżowany kilof z łopatą.
też mnie wywaliło i dopiero 15,54 się zalogowałem :(((
pojawia się problem z wejściem do gry,
brak serwera rozmów
nie moge wejsc do gry czy tylko ja mam ten problem
Zaś zrywa połączenie, ale lipa po całości
od dwóch dni nie mogę wejść do gry. co się dzieje??