A po co nam jakaś wiadomość , przecież cały czas nas w odpowiedniej częsci ciała mają .
A po co nam jakaś wiadomość , przecież cały czas nas w odpowiedniej częsci ciała mają .
dziady pieprzone ,ciekawe kiedy w końcu zaczną coś robić ,ale tak się dzieje dlatego ,że ludzie zaczęli mniej kasy na kleje wydawać
Pytanie do "ogarniających" -> czy będzie dziś działać?
BB przepraszamy za utrudnienia i jakieś ochłapy rzucą a przygoda zaczęta do zaliczenia 3 godziny ? NIEWYKONALNE -Nowa Ziemia leży ;(
premium ucieka...a co tam...
:mad:
Od godziny próbuję się zalogować, i nic. Zacina się na wczytywaniu mapy. Ile to jeszcze potrwa??? Czy nie ma tu nikogo kompetentnego? Moja cierpliwość do tej gry zaczyna się już kończyć.
Koledzy z 13go legionu nie rzucajcie wie mnie miesem bo mam taki sam problem jak koledzy i koleżanki powyżej. A łupieżcy odpaleni :)
spokojnie...dostaniecie po 100 różnych surek i sprawa załatwiona:D
Moja wyspa się nie wczytuje, jeśli już jakimś cudem się wczyta (po 100 odświeżaniach związanych z przeciążeniem serwera) każda akcja powoduje to samo. Pisałem ze znajomym, również nie może wejść na moją wyspę, aby poratować premiami czy coś, bo również wywala ten sam problem.
Admini, czy tak trudno napisać jakiś komunikat o tym co dzieje się? Chyba, że za dużo od Was wymagamy? :mad::mad::mad:
ja tutaj widzę jedno rozwiązanie, każdemu po 2 dni premium, 10k granitu, tak z 10k hipków, 10 kodeksów...
tak widzi to BB 200 marmuru, 20 hipków, brązowego jak kał króliczka i może dodamy króliczą łapkę (a co niech się cieszą) i zapomniałbym o dopałce 250+
Ja np. nie chcę ich surek, chcę tylko żeby gra działała normalnie. Chyba jednak za wiele wymagam...
Skandalem jest to, że TSO wykłada się na prozaicznych rzeczach i nie działa przez prawie cały dzień. Skandal. Później rzuca się ochłap w postaci kilku przedmiotów/premii i uważa, że wszystko jest w porządku. "Sukcesy" BB w tym piłkarskim evencie nie napawają optymizmem na przyszłość TSO. Dziękuję, nie pozdrawiam :)
Wystarczy mi +1 dzień premium który tracę, i jakaś informacja, co gdzie, kiedy, czy w ogóle... a może to koniec już? To może jakieś "żegnajcie"... ??
Super gra ,super obsługa , wszystko super.... tylko kaskę z diamentów potraficie liczyć , ale co tam dziś nd 22-06-2014 na zmianie pewnie jeden technik został w siedzibie który siedzi i ogląda mecz ... a co tam po co coś robić rano koledzy przyjdą to naprawią heh, żałosne to jest.
A wystarczyłaby jakaś jedna informacja, typu "Gra dziś będzie niedostępna, zapraszamy jutro" i wszyscy by byli spokojniejsi...
O czym TY marzysz Droga Koleżanko , tego tam nawet nie ma kto zrobić , ale nie martw sie dostaniesz 100 granitu i dopałkę +250 a i może koszyk egzo przy dobrych lotach :)
Dzisiaj neidziela, jutro moze coś napiszą;p
Myślę, że może dadzą, ale 100 marmuru, i zajączka. No i 10 piłek na otarcie łez... Nudne to się zaczyna robić. Bo ile można, co drugi dzień coś.
chyba czekają aż samo przejdzie a potem będą udawali ze nic się niedzialo
Boże daj nam cierpliwość
Wszystko lubię ale takiej prowizorki nie zniese....
Porada dnia
Drodzy gracze mamy w nosie Wasze narzekanie
Kupować klejki i nie narzekać
O tak, po 100k cierpliwości, dla każdego :)
co za syf i dalej kupujcie klejnociki ludzie jak 100% daja banda kretynow z bb i tyle
wszystko działało ale sie zesr..o
Widocznie ktos z bb targa torrenty i dysk na serwie nie wyrabia.... Pojawiła sie Watchdogs na torkach więc żal nie spiracić :P
co jest grane z tym serwerem nie możne wejść do gry od godziny próbuję
ja od 14-15 i nie moge wejsc Wy tez nie mozecie wejsc ??
ja siedzę n słonecznym grodzie i boję się wyjść bo nie wiem czy wrócę
Drodzy Gracze,
o obecnie występujących utrudnieniach już wiemy - dziękujemy za zgłoszenia.
Dział techniczny analizuje całą sytuację.
Gdy pojawią się dalsze informacje, dam znać.
Aktualizacja
Utrudnienia występujące w grze nie powinny już się pojawiać.
BB_xaar
Gratuluję poziomu humoru
Nie wychodź. Ja wyszłam, bo chciałam zrobić relog, bo się poczta zawiesiła, i nie mogłam zaakceptować zapki do Łupieżców. Było to ok 2 godz. temu. Do tej pory nie mogę wejść, a przygoda wisi... Mam nadzieję, że znajomi mi to wybaczą :)
jak to jest,ze część osób normalnie się loguje...a ja już od ponad godziny walczę? o co chodzi??
krótko mówiąc, totalna kompromitacja:( jak zwykle zresztą
Mąż gra w FoE i pół dnia się nabija z TSO ze mam grę na wypasie i pewnie taki bałagan na wyspie ze serwis sprzątający wpuścili i robią mi porządek...
Faktem jest ,ze powoli wszyscy odchodzą z TSO....Poznańczyk też już się pożegnał:(((
Zaraz mnie k u r.....ca trafi piece mennice kopy zaciag premka wszystko poszlo w p z .... UU !!!!!!!!!!!!1 Co za k u r.....a KUPA !!!!
NORMALNI MAJA WSZYSTKICH W DUPIE !!! i siedza Cicho jak stado BARANOW !!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję bardzo, moja cierpliwość się skończyła. Powodzenia dla wszystkich, którzy jeszcze mają nadzieję...
Od wczoraj zamek fasole przerabia na lodygi ale k.... w plecy jestem, j... gamonie, ciekawe kto mi to teraz zwroci!