udało się zalogować. Nawet wszystko działa można budować i wogóle. Już rozwiązali problem czy to po prostu "ślepy traf"?
Wersja do druku
udało się zalogować. Nawet wszystko działa można budować i wogóle. Już rozwiązali problem czy to po prostu "ślepy traf"?
slepy...nie ma to jak kupic premium po to zeby nie mozn przygody przjsc...
Ja ciągle nie mogę wejść na wyspę. 4 minuty już oglądam ekran z Poradą dnia. Bz
jak już się uda zalogować to wywala za 5 min szkoda dnia :)
No po 2 h sie udało.
to co się dzieje z tą grą to najprościej ujmując to farsa Czy tak ciężko jest coś zrobić żeby działało? a może po prostu chcą żeby ludzie przestali już grać i mieć problem z głowy. Błędy niczego BB nie nauczyły wiecznie coś nie działa i to na nie korzyść naszą A te rarytety które na pocieszenie wysyłają to kpina. jeśli macie nas w dupie wystarczy to powiedzieć a nie naciągać na kasę, jeśli jeszcze są ludzie co wydają na tą grę pieniądze to lepiej żeby je zgubili niż trwonili na wypłaty na tych nierobów
Ja niestety wciąż zalogować się nie mogę i ludzie na przygodzie przeze mnie siedzą. :/
Ja od 9.30 też ani razu już nie weszłam na mapę wioski.
Sigma, możesz mieć nadzieję, że nie siedzą i nie czekają, bo też ich wywalio i nie mogą wejść.
Nie wiem do końca, czy cały Czarci padł, czy ktoś tam jeszcze jest. Ale wygląda na to, że chyba mamy największy problem. U mnie każda próba wejścia kończy się na niebieskim ekranie i dalej nic nie idzie. Raz przez chwilę był ludzik z młotkiem.
Część osób gra... Ja na szczęście problemów z logowaniem nie mam (tfu tfu), choć wywala od czasu do czasu.
ja wyczyściłem ciastka [przeleciałem atywirem restartłem compa i po 50 minutach wszedłem na 30 minut teraz znowu wywaliło
zobaczymy co uda im się zrobić z tym tematem i czy dadzą coś za te problemy, zapewne dostaniemy po 15 skórek z bananów:)
Czyli jednak na Czarcim ktoś gra. Ja już od 4h nie mogę wejść. I nie będę dodawać, że ciastka wyczyszczone, nawet całego laptopa od nowa uruchomiłam po resecie modemu i nic to nie dało.
kilka razy pod rząd wywaliło mnie z gry - serwer przeciążony...
czy oni koniecznie muszą brać przykład z naszego rządu i usłyszeć, że BB funkcjonuje tylko
teoretycznie??
U mnie wszystko jest do czasu gdy zaczyta dane od gildii. Mianowicie jak brakuje zakładki gildia to można grać, budować, wysyłać odkrywców/geologów i rozmawiać na forum, natomiast zaraz po pojawieniu się zakładki gildia na chacie to odrazu wywala - serwer przeciążony. Czasami się ładuje (gildia) po 15min a czasami po 2min.....
teraz przeczytałem, że serwer wyłączony z przyczyn technicznych...
Ja mogę już wejść:)
Bo nie jesteś z Czarciego.
Jest nowość - teraz po kilku minutach wczytywania gry pojawił się komunikat: " Żądany obszar nie może zostać uruchomiomy. Prosimy o kontak z naszym centrum obsługi klineta".
Cokolwiek to znaczy, to chyba gorzej, niż lepiej. A przy okazji, wysłałam już 2 tickety do supportu i oczywiście - jak to w niedzielę - muszą poczekac do poniedziałku.
ciesz się chwilą bo cię zaraz wywali:))
Ja już jestem od ponad 1 godziny i mnie nie wywaliło.
na czarci tez już sie wbiłem. Na razie wsio ok
Na głównej pojawiła się informacja że usterka została usunięta. Zobaczymy
na Złotej Górze lagi w cholere , znikające gienki w przygodach to jest juz kurfa kpina .....
usterka z logowaniem może i została usunięta.... ale jak wywalało tak wywala i ładuję się "godzinami" a lagi to z kosmosu chyba
Ja jestem na Złotej Górze i jestem od ponad 1 godziny i wszystko dobrze mam.
potwierdzam gra sie wiesza na ekranie wczytywania mapy
Weszłam i ja w końcu na Czarci. Ale co z tego? Po tylu godzinach manuskryptu juz przez 20 nie zrobię, a miał być na 17.30. Odkrywcy wszyscy czekali przez parę godzin. Premie się pokończyły, to już tylko wyłączyłam co wazniejsze budynki. Koszary i magazyn na premiach nic nie robił.
I nie wiadomo jak długo potrwa to Eldorado bo przeciez usterka może w każdej chwili się powtórzyć.
było 1-1,5 godziny spokoju i problem powrócił
Jak "została usunięta" ??
od 40 min. nie mogę wejść na przygodę, relog lub wywalanie z gry i ciągle na przygodę wejść się nie da a premium leci!!
Po kiego piszą że już naprawione? do kogo to skierowane?
Na pewno nie do naszego serwera. Ja mam komunikat o przeciążonym serwerze od kiedy mnie wywaliło jakieś 20 min temu.
Chociaż tam pisze dyplomatycznie ".... nie powinny się pojawiać...." to można rozumieć że nadal nie działa.
kur... to jest dramat i kamieni kupa
Ale napisali, że usterkę usunęli, to znaczy, że usunęli. Reszta to tylko skutki uboczne :)
Ja weszłam, od początku nie mam żadnego chatu (pustka w tym miejscu). Zdecydowałam, że nie będe się przelogowywać, bo potem już pewnie nie wejdę. Jakoś bez handlowego, gildii i szeptu sobie poradzę. Do wieczora niedaleko.
Czyli wychodzi , że naprawili na lekko ponad godzinę 14:20-15:30 i znowu ten sam dramat, do kitu z taką grą
Znów piszą, że usunęli przyczynę - mają mas za idiotów?
Cześć Funia ,potwierdzam.
wszystko po staremu znów sie wszystko wysypało. kompromitacji cd.
nooo premka mi padnie i na krawca nie pojade!!! o swojej matczynej nie wspomne!!:(:(
kpina......
kpina......
kpina......
kpina......
Faktycznie działa jak tralala
http://s6.ifotos.pl/mini/Beztytuuj_eeqawqn.jpg
Wcześniej udawało mi się chociaż wejść do gry i chociaż po dłuższej chwili oczekiwania coś zrobić.
Teraz niestety cały czas mam komunikat, że serwer przeciążony i wita mnie strona główna.
Ciasteczka i pamięć czyszczone już kilka razy.