1. Brazylia
2. Szwajcaria
3. Hazard
Wersja do druku
1. Brazylia
2. Szwajcaria
3. Hazard
1. Brazylia
2. Bośnia i Hercegowina
3. Neymar da Silva Santos Júnior
kto to ejst ten caly neymar da silva santos junior ze wszyscy go typuja?
ja powiem wam tak WYGRA NAJLEPSZY
1. Holandia
2. Iran
3. Cristiano Ronaldo
Coś mi się zdaje ze francja może namieszac po ostatnich MŚ no ale od zawsze kibicuje Holandii więc niech tak zostanie:)
1. Argentyna
2. Honduras
3. Neymar da Silva Santos Júnior
Najgorsza drużynę można wyłonić juz 26.06 :)
1. Hiszpania
2.Iran
3.CR7
1. POLSKAAAAAAAAA
a reszta to wszystko jedno. Z resztą kogo obchodzi najbardziej skorumpowany sport na świecie ;)
1.Hiszpania
2.Algeria
3.Luis Suarez
To ja też się dołączę do zabawy :)
1.Brazylia
2.Iran
3.Neymar da Silva Santos Júnior
1. Hiszpania
2. Bośnia i Hercegowina
3. Lionel Messi
1. Brazylia
2. Australia
3. Neymar
1. Niemcy
2. Wybrzeże Kości Słoniowej
3. C. Ronaldo
Minął termin typowania, oto wyniki:
1. Mistrz
- Brazylia; RedWolfPL, Zebrowaty, mirq59, Hajduk, Mastaszko, myszkabeti, ping_pong, marives, MagXX, Lasencyja, bzykuszka, mientus
Misiorww, Josefina, Slawojerz
- Niemcy; irrecki, ula1055, Scrool, Papa_Smerf, Setlers_PL, Coolio26, lysy1929
- Argentyna; kordian88, Rif1e, bynoczek, Markoppk, ruziowaswinka
- Hiszpania; kamil1642, Ewelajna20, KasiaczekTar, ane91ta, Kiligan, faciulek, fuJek, Kryx, Polkjmn, jaco_j
- Holandia; Hanys_ek
- Urugwaj; Kwasekgw
2. Najsłabszy zespół
- Szwajcaria; RedWolfPL, MagXX
- WKS; irrecki, Zebrowaty, ane91ta, Kiligan, bynoczek, Setlers_Pl
- Honduras; kordian88, ping_pong, Markoppk, Coolio26, lysy1929
- USA; kamil1642
- Korea; ula1055
- Grecja; Ewelajna20, mirq59, Hajduk
- Iran; KasiaczekTar, Mastaszko, Hanys_ek, faciulek, bzykuszka, Misiorww, ruziowaswinka, Polkjmn, Slawojerz, jaco_j
- Brazylia; Scrool
- Bośnia i H; Rif1e, Lasencyja, Kryx,
- Kostaryka; myszkabeti
- Australia; Kwasekgw, mientus, Josefina
- Portugalia; marives
- Algieria; fuJek
3. Król strzelców
- Ronaldo; RedWolfPL, kordian88, ula1055, ane91ta, Kiligan, Hanys_ek, faciulek, Setlers_PL, Polkjmn, jaco_j
- Ederson; irrecki, Zebrowaty
- Suarez; Kwasekgw, fuJek, ruziowaswinka, lysy1929
- Lukaku; kamil1642
- Klose; Ewelajna20
- Neymar; mirq59, Hajduk, KasiaczekTar, Rif1e, myszkabeti, ping_pong, marives, Lasencyja, Markoppk, bzykuszka, mientus, Misiorww, Slawojerz
- Costa; Papa_Smerf
- Cavani; Mastaszko
- Aguero; bynoczek
- Messi; Kryx, Coolio26, Josefina
- Hazard; MagXX
Bardzo dziękuje wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział w moim konkursie. Dziękuje też graczom z innych serwerów, niestety nie mam możliwości przesłania im nagród w brzęczącej monecie. Jeśli któryś z nich trafnie przewidzi wyniki Mundialu, będę mu mógł przyznać tylko tytuł Honorowego Obywatela Słonecznego Grodu :)
Co do Waszych przewidywań, to większych sensacji chyba nie ma. Tak, jak myślałem, największy rozrzut nastąpił przy typowaniu najsłabszego zespołu i tutaj jest też, przynajmniej dla mnie, największe zaskoczenie. Najwięcej głosów zebrało Wybrzeże Kości Słoniowej, a wydaje się, że to bardzo silna reprezentacja, mająca świetnych, choć już trochę zaawansowanych wiekowo piłkarzy. Moim zdaniem jest poważnym kandydatem, co najmniej do wyjścia z grupy.
No i ciekawa zależność, jeśli chodzi o dwóch najlepszych piłkarzy ostatnich lat. Wielu zwolenników ma Ronaldo, nikt nie typuje Portugalii. Odwrotnie, Argentyna jest kandydatem na mistrza, a Messiemu tylko jeden gracz wróży koronę Króla Strzelców :)
Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu emocji.
możesz nas (osoby z innych serwerów) dopisać.
nie typowałem dla nagród, tylko dla zabawy.
1. Niemcy
2. Honduras
3. Suarez
dzieki lannister, jak sie bawic to sie bawic :)
Dopisałem jeszcze typy gracza lysy1929, ale na tym koniec. Mundial się rozpoczął, teraz już "cisza wyborcza" :)
Postanowiłem zamieszczać tutaj moje prognozy na zwycięzców poszczególnych kategorii. Przy nazwach krajów i nazwiskach piłkarzy przez Was wytypowanych będę podawał procentowe szanse na sukces lub porażkę (pkt. 2). Będą to moje prywatne przewidywania, które postaram się aktualizować w miarę trwania turnieju. Dopóki drużyna, lub piłkarz będą mieli choć teoretyczne szanse, otrzymają min. 1%. Zero będzie oznaczać, że nie ma już matematycznych możliwości danego rozstrzygnięcia.
1. Mistrz
- Brazylia_____________0
- Niemcy_____________ 100
- Argentyna___________0
- Hiszpania____________0
- Holandia_____________0
- Urugwaj_____________0
- inny________________
2. Najsłabszy zespół
- Szwajcaria__________0
- WKS_______________0
- Honduras___________0
- USA_______________0
- Korea______________0
- Grecja_____________0
- Iran_______________0
- Brazylia____________0
- Bośnia i H.__________0
- Kostaryka__________0
- Australia___________0
- Portugalia__________0
- Algieria____________0
- inny_______________100
3. Król strzelców
- Ronaldo___________0
- Ederson___________0
- Suarez____________0
- Lukaku____________0
- Klose_____________0
- Neymar____________0
- Costa_____________0
- Cavani____________0
- Aguero____________0
- Messi_____________0
- Hazard____________0
- inny______________100
Mamy pierwsze rozstrzygnięcie w naszym konkursie. Najsłabszym zespołem został Kamerun, którego nikt nie typował. Po zakończeniu mistrzostw zbierze się komisja w składzie: ja :) i podejmie decyzję w tej sprawie.
nikt nie przypuszczał, że to akurat ta drużyna będzie najsłabsza, ciekawe :)
Podsumowanie konkursu i rozsyłanie nagród nastąpi dziś wieczorem.
Zakończył się Puchar Świata w Brazylii, a wraz z nim nasz konkurs. Zwycięzcami w poszczególnych kategoriach zostali:
Mistrz - Niemcy, najsłabszy zespół - Kamerun, Król Strzelców - James Rodriguez. Okazało się, że niełatwo było wytypować taki skład, udało się to tylko w pierwszym punkcie. Na Niemców postawili:irrecki, ula1055, Scrool, Papa_Smerf, Setlers_PL i oni zostają laureatami mojej zabawy. Postanowiłem rozdzielić między nich obiecane 300k złotych monet, więc każdy otrzyma po 60k. Proszę laureatów o złożenie na handlu ofert - 1 ryba za 60k złotych monet, ja będę kupował.
I jeszcze słowo o kolegach z innych serwerów. Największym fachowcem okazał się Coolio26 ze Złotej Góry, który trafił Niemców, wytypował Honduras, czyli zespół, który nie zdobył żadnego punktu i postawił na Messiego, który zdobył najwięcej goli z piłkarzy, na których stawialiście. Dobrze obstawiali też lysy1929 i Josefina.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w mojej zabawie i do następnego razu :)
również dziękuję i gratuluję wszystkim !