Czemu jak sie uzywa mma to polowy osiagniec nie zlicza ludzie...
Bagienna bez zolniezy -> wyslalem rekr puszkarzy konnych i ochotnikow a mi nie zaliczylo ^^
Wersja do druku
Czemu jak sie uzywa mma to polowy osiagniec nie zlicza ludzie...
Bagienna bez zolniezy -> wyslalem rekr puszkarzy konnych i ochotnikow a mi nie zaliczylo ^^
U mnie nie zalicza zadania ''Kup wszystkich specjalistów z tawerny i umieść ich w menu gwiazdy''
Mimo iż, mam wszystkich generałów na wyspie zajmujących miejsce, to zalicza mi tylko 3szt/6szt.
manuskrypty z przygody dolicza?
A czy na przygodzie PRODUKUJESZ manuskrypty?
zrobiłem azyl banitów nie użyłem koni i nie zaliczyło .....
mi tez nie che zaliczyc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fb8a62c95.html
Azyl pewnie z mistrzem robiles?
tak użyłem
No to cie zmartwic musze ze mma uzyty w przygodzie automatycznie psuje osiagniecia typu bez uzycia konnych zolniezy kusznikow itd itp tak samo jak uzywajac tylko rekr.....
noooo kurde ale to mogli napisać .....................
tylko po co ten system osiągnięc jak nagrody z tego są lipne a na większość z tych zadań szkoda czasu tracić ?
by utrzymać graczy ;p a tak opisane są niektóre te osiągnięcia że szok ;)
Dla mnie to zabawa :)
Chociaz na te kilka dni ale zawsze
Bagienna wiedzma "Przesada"(ukończ przygodę bez korzystania z żołnierzy)- nie zalicza zadania po ukończeniu przygody z EŻ
ps. czy po przerwie technicznej zaliczy te zadania które powinniśmy mieć już zaliczone z automatu czy od nowa trzeba bedzie robić? bo nie wiem czy jest sens próbować cokolwiek zaliczyć jak i tak nie zadziała;/
tak genek mma , ale nie widze w opisie żadnych przeciwwskazańCytat:
a uzyles gienka mma? bo z tego co widze to jak sie go uzyje w przygodzie to nie zalicza
Jak widzę serwery różnie reagują. Jednym zalicza "czerwone góry" innym nie. W moim przypadku gienek jest wyszkolony i odkrywa 827 szt rudy w złożu więc powinno zaliczyć. Kiedy nie zaliczyło pomyślałem, że zadanie trzeba potraktować dosłownie i "powiększyć", czyli dosypać. Dosypałem na kopalniach i znów nie zaliczyło choć wynik na każdej powyżej 1k. Dodaję, że pasek postępu, jako żywo pokazał 3/3 ale cóż, niezbadane są wyroki programistów TSO.
mi to zadanie zaliczyło gdy pasek pokazał 6/3:) serio, postęp rósł sobie jak powiekszalam kolejne złoża, przy sześciu zaliczyło
Próbuję wykonać achievment Znajomość terenu - czyli odkryć jednocześnie 55 złóż. Odkryłem 54 i więcej nic nie mogę znaleźć bo geolodzy twierdzą że mam za dużo. I jak to ukończyć?
50lvl umiejetnosc szczesliwy kilof i jedziesz :D
W grze istnieje kilka ukrytych osiągnięć, które są niewidoczne (aż do ich odblokowania). :)
Pewnie bractwo bez uzycia konnych pacnac^^
http://i57.tinypic.com/33vywld.jpg
Nie korzystałem z Żołnierzy. Problem tkwi w MMA używałem tego generała, znajoma ubiła mistrzem nie zaliczyło zadania, znajomy ubił szybkim generałem zaliczyło.
To przeciez od wczoraj pisze ze MMA NIE ZALICZA TEGO TYPU OSIAGNIEC
Była konserwa liczyłem ze to zmienia...
Zmieniali co innego przeciez ^^
Każdy liczył, tyle że konserwa nic nie zmieniła, nic istotnego nie wniosła. Mistrz Sztuk Walki to gienek jest więcej niech to zmienią albo niech napiszą, że bez użycia MSW mają być wykonywane zadania do systemu zadań! Xaarze śpisz czy nie? Gdzie ta poprawka do mistrza jest w końcu do jasnej ciasnej gracze czekają! Po co ta konserwa była jak nic nie naprawiła!
Zaliczyło Wam Bagienną bez używania żołnierzy? Robiłam ją bez Ż a i tak nie zaliczyło.
Bez MMA Angelko :D
Ba , nie polecam Gienka MMA brać nawet tylko do transportu wojska ,bo pojawiając się na wyspie przygody automatycznie buguje osiągnięcie i nie zalicza a co dopiero używać go do walki :P
Transportowac nim mozna ale nie atakowac :)
No właśnie nie bardzo bo znajomej 2 przygód nie zaliczyło a jedynie nim wojsko wysyłała nawet do ataku go nie użyła :P