Aktualizacja (09:33):
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.
może jutro ruszy ;p
Wersja do druku
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.
może jutro ruszy ;p
jak w tesco 2w cenie 1
Prima aprilis (z łac. 1 kwietnia, łc.: Prima dies Aprilis), dzień żartów – obyczaj związany z pierwszym dniem kwietnia, obchodzony w wielu krajach świata. Polega on na robieniu żartów, celowym wprowadzaniu w błąd, kłamaniu, konkurowaniu w próbach sprawienia, by inni uwierzyli w coś nieprawdziwego. ;)
już działa
na 01 kwietnia wgrają event bożonarodzeniowy
Niestety jednak nie, może konkretne serwery podnoszą.
Jak zwykle - pełen profesjonalizm - a może kolejna porażka fachowców - szkoda słów
szybciótki co Ty ***?! ja gram na dolinie i nie dziala..
mi na gaju tez nie działa
prima aprilis
dalej nie działa
Mam nowe info odnośnie konserwacji.
Okazało się że nowa aktualizacja wprowadza za mało bajzlu na wyspie więc muszą to poprawić ;)
moze jakas szybka ankiete zrobimy typu " co nie bedzie dzialalo po konserwie " ;p
a u mie nie dziala , jak zwykle beda dawali jakis prezencik na otarcie lez
heh Jacku to by bylo nawed ciekawe:)
a ja już jestem przyzwyczajony,spokojnie nie ma co się denerwować,przecież tak jest co tydzień.
Do 13 może dadzą radę a jak nie to pozostaje 16,więc jeszcze mają czas.
po konserwie dadza bombonierke kazdemu
Czy według Ciebie najbardziej dokuczliwym bugiem po konserwacji będzie:
1. Brak wyspy
2. Brak reakcji gry na mysz/touchpad
3. Brak budynków na wyspie
4. Brak surowców w magazynie
5. Brak garnizonów wojskowych?
6. Wszystkie powyższe
6. Brak bugów...
Nieeeeeeee, poniosło mnie...
choc ostatnio lubia dawac duzo ludnosci:P
hehe wybierz inna gre?
Z jajek wykluły się kurczaki i z zającami robią Majdan na wyspie;)
Hmmm , ale niespodzianka, jak gra nie działa to nadrobię zaległości w pracy :):)
cza cierpliwie czekać szanowni gracze
oooo a moze lagi znikna............
serwery benda stabilne...
weteran zapadnie na prostate, grubasy na śpiączke cukrzycową, a geolodzy na zaniki pamięci, wprowadzona zostanie nowa postać "szaman/uzdrowicie" tylko koszt wyleczenia weterana czy innego obywatela przewyższy zyski jakie on przynosi (brak refundacji NFZ)
[/I]Aktualnie trwa aktualizacja ostatniej aktualizacji.W tym celu musimy zdezaktualizować ostatnią aktualizacje celem w prowadzenia aktualnej[I]
Amen.
nie no prawdziwe jaja robią ;/
nie robia tylko maluja
A Wy jeszcze zdziwieni jesteście ? Czy tak dobrze udajecie bo 1 kwietnia dzisiaj
udajemy
normalnie miało być na około 8;30 jest już 10 i nic.masakra
1,5 godziny opóźnienia, będzie po premii w BB :D
witek1967 aż mi suty opadły Dobre! Naprawdę dobre i takie życiowe
:) cały Wicia:))
MarLewy życiowe to bedzie dopiero wtedy jak podniosą utrudnienie i wszystkie budynki "extra' zamienią sie w zwykłe, klejnoty w deski iglaste i napiszą działajcie