eh... jakie Ty masz wymagania :P mi na chwile obecna wystarczy, ze czat będzie działał i nie będzie z gry wywalać co 10 min :/
Wersja do druku
eh... jakie Ty masz wymagania :P mi na chwile obecna wystarczy, ze czat będzie działał i nie będzie z gry wywalać co 10 min :/
dwa loociki w rb rybki na wadze
O.o no to nieźle :/ U mnie to chociaż gra działa...
Czy tylko nasz serwer ma takie problemy? Czy inne też?
spoko, da się grać, podgląd na handel kto sprzedaje loota i da się nawet wymienić. komunikacja wiadomościami, troche upierdliwa, ale...
Ja też przez chwile wczoraj wieczorem miałem obszar uszkodzony . Jakimś fartem za którymś razem mnie w końcu wpuściło . Dziś parę razy wywaliło i teraz brak servera rozmów.
Miroro ja szału dostaje jak muszę pisać pw i czekać nie wiadomo ile czasu na odpowiedź. Na dobrą sprawę bez serwera rozmów ciężko jest przygodę robić z kimś jeszcze :/ masakra jakaś.
Mam pytanie czy jest tu może jakiś MOD albo BB, żeby mogli się wypowiedzieć kiedy planują naprawić czat?
Dolina Odkrywców czata ma...jeszcze :D
no właśnie :/ eh ja rozumiem, że niedziela i w ogóle, ale ktoś mógłby wejść chociaż na chwilę, żeby zobaczyć co się dzieje :/ eh... a generalnie to na prawdę działa jak ban, bo nie widać nawet kto jest dostępny w grze :/ eh... brak słów. Jak widać nie potrzebna im konserwa, żeby coś popsuć.
Niedługo obudzimy się i gra nie będzie w ogóle istnieć.
wymienię lot w wiki
no niektórym to by pomogło :)
Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj naprawią. Niektórzy robią przygody, mają odpalone premium, a bez czatu ciężko się dogadać z innymi graczami... Ktoś słono za to zapłaci tak coś czuję :/
loot w byku sprzedam - rybka na handlu
sprzedany
Tak bedzie , bo to gra niszowa , póki przynosi jakieś tam dochody to jest , przestanie przynosić - to skończy tak jak wiele tego typu gier , a że gra się nie rozwija , więc gracze odchodzą , znam sam osobiście kilku którzy stwierdzili ze juz niema sensu grać , bo gra nierozwojowa
Widze że ogólny problem Nowoziemian, a myślałem ze to mnie pokarało po krótkiej rozmówce z MOD_Jarpen1 :D
loot w CR ryba wisi.
jemen2, też się tego obawiam. Ilość mnożących się błędów i niedociągnięć, głupie pomysły (szkółka egzo, czy kopalnia granitu), brak wizji na rozwój tylko ukierunkowanie na wyciąganie kasy (nie mam nic przeciwko, ale niech to będzie jakoś sensownie rozwiązane) - wszystko to, sprawia że czarno widzę przyszłość TSO. A szkoda, bo pomimo wszystko lubię tutaj wpadać. Wydaje się że TSO jest na 3cim miejscu jeśli chodzi o priorytety w dziale Ubi-MMO. 1sze 2 miejsca na pewno zajmują Might&Magic Heroes Online i Anno. W drugie grał nie będę bo wieje tam nudą, w 1szą też nie bo po co jak mam HOMM3 (+3.5 WoG).
ja to myślę, że to przeze mnie :( Bo ponoć wywaliło jak tylko wyszłam z gry. Trzeba było mi zostać i się nie ruszać, to może by działało :D
Akurat ja nie przeraziłbym się z tego powodu ;-]Cytat:
Zamieszczone przez cz0rcik
Tego mi akurat pisać nie musisz... "Uwielbiam" klikać x razy by upchać koszary np na zdradzonego.. ^^ Nic tylko się pochlastać xD
Twórcy gry chyba nastawili się na to że tso ma być grą "do wyklikania", heh..
Anyway, jak teraz loota kurna wymienic? ;x
EDIT:
Hey Czorcie
Grzechu to, że Ciebie to nie obchodzi to mnie najmniej interesuje. Ja chcę mieć dostępną grę i czat i tyle w temacie