długo to trwała ok 15min ale juz weszłem do gry
Wersja do druku
długo to trwała ok 15min ale juz weszłem do gry
to na głownej to dotyczy porannej niespodzianki
Logowanie na głównej stronie w ogóle nie działa. Dopiero przez MÓJ PROFIL się udało.
Ktoś niezłą manianę odwala.
jak sie juz zalogowalem to podcza wejscia na wyspe w koncowej fazie pojawia sie komunikat ze polączenie zerwane i odswiezyc trzeba
i tak wkolo
usunieto info ze strony głownej o poprawnym logowaniu co było rano umieszczone
arturgg10, przeniosłem tego newsa do archiwum - obecnie problem ten nie powinien występować.
cieszy mnie szybka odpowiedz na moj post szkoda tylko ze nie było rano konkretow
Wczoraj w nocy powtórka z rozgrywki. Wróciłem z pracy i nie dało się zalogować. Już nie będę wspominać jakie to konsekwencje niesie.
Odnośnie tego co tam ktoś pisze, to ta gra jest prostą grą przeglądarkową (choć działa jak kombajn, mocno mi się komputer grzeje), a nie jakimś ogromnym przedsięwzięciem. Jest serwer testowy, każda nowość jest przetestowana, takie rzeczy się nie powinny zdarzać, bądź bardzo rzadko. To nie jest już wersja Beta. Kolejny raz pisanie przepraszam nic nie zmieni bo z kolejną drobną zmianą w grze będzie znowu jakiś problem, bo tak jest od zawsze. I to jest prawda. A teraz moja opinia. Ktoś się pyta ile Xaar zarabia. Odpowiedź jest prosta, mało. Wszyscy mało tu zarabiają, nawet Ubisoft mało na TSO zarabia. Świadczą o tym 2 rzeczy, gra jest w pełni darmowa (nie płacimy żadnego abonamentu). Płatne klejki też są za darmo, a nawet powiększyli ich ilość rzucaną co tydzień z 45 na 100. Producenci najlepiej zarabiają na grach online płatnych, bezpłatne są wtedy gdy już się na nich nie da zarabiać, gra straciła graczy i pozycje na rynku, żeby kogoś do gry przyciągnąć to robi się ja bezpłatną. Więc nie możemy na nic więcej liczyć. Szkoda tylko tych osób co naprawdę inwestują PLN w grę bo mogą się czuć trochę oszukani, ale to już ich problem.
Librus, wczorajsze utrudnienie związane z logowaniem nie występowało tylko na polskiej wersji gry The Settlers Online, a także na innych projektach. Warto również zaznaczyć, że problem ten nie trwał przez dłuższy czas - został on rozwiązany stosunkowo szybko.
Zdaję sobie sprawę z tego, że fakt "stosunkowo szybkiej naprawy" czy informacji o tym, że "inne projekty również miały ten problem", niewiele zmienia, ponieważ utrudnienie to nadal wystąpiło. Doskonale rozumiem niezadowolenie związane z zaistniałą sytuacją, mogę jednak zapewnić, że odpowiednie osoby otrzymały już informację o niezadowoleniu graczy.
W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie. I tak juz z 15min. Nice ))))
I dalej nic :D
spoko teraz to za 1 razem wywala a za 2 wchodzisz do gry chyba ze masz bonusa (obszar uszkodzony) wtedy czekasz do poniedzialku
Zalogować się można, nie można wejść do gry Złota Góra [Realm7] od godziny 17 do teraz ten sam komunikat "w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie." !!!
ja postawiłem generała na wyspie i mam blad obszaru tz niew moge wejsc na konto ani nikt na moja mape
brak slow
obszar serwera uszkodzony- nowa ziemia- może by ktoś się tym zajął - czas leci przygód i premium
Ja też nie mogę się zalogować po prostu się ładuje w nieskończoność to okienko :(
Od rana nie mogę się zalogować. Czy znowu trwają jakieś prace konserwacyjne? Ma ktoś informacje na ten temat?
od godziny mam komunikat obszar serwera uszkodzony co tu się dzieje ????
wam to przynajmniej cos pisze ja mam niebieski ekran z oknem porad a po nacisnieciu ok zawiesza cala przegladarke. co mi po prezentach jak nie moge ich nawet odebrac...
edit: zapomnialem dodac ze tak juz jest 4 dzien po konserwie, support oczywiscie nic nie odpisuje
gra działa
ale
coś zaczyna się sypać nie można wchodzić w "opcje"
ym już normalnie chodzi
i znowu sie sypie :(
"Obszar serwera uszkodzony, w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" oto efekt przenoszenia gienka na wyspie.
Brak słów, jest bosko...
na Firefox 26 - dziwne zawieszenia jak wchodzę np. na magazym to nie można momentami nic zrobić , i część jest zamazana
a na Internet Explorer 8 działa płynnie
Chrome czyni cuda! Zalogowałem się!
widze ze tu do huga pana nie moze byc dobrze caly dzien jak kuchnia mac nie moge otworzyc zadnego budynku wejsc w magazyn no kuchnia nic nie moge czyzby somalia zaczela obslugiwac TSO?
nie moge wejść do gry po tym jak nagle gra mnie sama wywaliła zalogowałam się ale przycisk graj jest widoczny tylko do połowy i działa tak po naciśnięciu ,ze pokazuje sie szary ekran i nic poza tym próbowałam na kilku przęglądarkach i jest to samo pamieć i ciasteczka wyczyszczone czy ktoś mi powie co jest grane??
U mnie już działa :)
Tyle, że napisałem do supportu, ale nie sądzę żeby to był ich interwencja. Weekend przecież ;)
a ja sie teraz nie moge zalogowac. Mam komunikat "W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie". No i lipa :(
No i znowu to samo u mnie ~!!!
NAPRAWICIE TO KIEDYŚ ????
Ile jeszcze trzeba za ten ...... płacić żebyście wzięli się do roboty ! ? !?
Ponad 2h prób zalogowania i w końcu upragniony sukces jestem online. I proszę nie mówcie, że to wina komputera, modemu, łącza, przeglądarki, ciasteczek, itd. itp. Bo takich osób jak ja jest dużo więcej.
Zagadka: co ma wspólnego TSO i pchła?
Odp: jedno i drugie zeszło na psy
Masakra z logowaniem przez cały dzień :(
Obecnie od ponad godziny nie mogę się zalogować.
Od kilku dni natomiast sporo błędów utrudniających grę np.: resetują się różne polecenia, premie się nie dodają szczególnie dawane znajomemu itd.
kpina jakaś
najpierw nie da sie zalogować, a bez tego nie da się pisać nawet na forum
a teraz połaczenie z serwerem zrywa się po wejściu na wyspe
dlaczego nie morzna się zalogować mam premium a wy już drugi raz w ciągu tygodnie jajka se robicie
jestem już zalogowany i kicha na wyspie :(
Same skały, drzewka i drogi :(
Co sie dzieje - może ktoś wytłumaczyć ?
kurcze od trzech godzin pruboje się zalogować co wy tam robicie za co wam placimy>
ja tez niemoge sie zalogowac od 45 min a najgorsze jest to ze kolesiowi blokuje slota albo siewkurzy i zakonczy przygode i strace 1k fasolek i trace cenne godz z premium a o to dowod http://scr.hu/1f3o/9lb7r
Po raz kolejny niespodzianka na weekend. Tym razem jednak gracze zaktualizowali flascha (bynajmniej ja) a czy TSO zaktualizowało ?