szlak by to trafil pol dnia juz nie ma dostepu do serwera rozmow i to chyba cala dolina tak ma a panowie BB cicho siedza i nic nie robia
Wersja do druku
szlak by to trafil pol dnia juz nie ma dostepu do serwera rozmow i to chyba cala dolina tak ma a panowie BB cicho siedza i nic nie robia
problem z czatem i znacznikami online jest u mnie od wczoraj wieczora, może wcześniej ale ja logowałam się o 19,30, i nie tylko u mnie bo przynajmniej u całej naszej Gildii. Czy ktoś coś z tym robi ??!!!!
jak widać nie... Nawet komunikatu nie ma o awarii wiec, na razie BB prawdopodobnie przewraca sie na drugi boczek ;)
Po postach wnioskuje że tylko dolina się posypała z czatami...szkoda :(
Po prostu zastaliśmy wyróżnieni :)
Dolina Odkrywców ręce załamuje ,
Ten straszny brak czatu handel nam rujnuje ,
Ze nie wspomnę o Gildyjnych zadaniach
i o utrudnieniu w ich wykonywaniach .
Ta niemoc w rozmowach - już nas irytuje
Czy ktoś kompetentny naprawy już dokonuje?
Awaria ta straszna jest dla osadników ,
Z nudów zaczęli zrywać płyty z chodników .
Może poproście o pomoc kogoś z Plusa gie es ema ,
im też czasem czat znika i zasięgu nie ma
:)
żądam po 2000 klejnotów na gracza z doliny za te problemy...jutro będzie 3000
Masz u mnie lajka :)
http://cdn1.sbnation.com/assets/3523...ebook_like.png
Niestety na Facebooku mnie nie znajdziesz ale W dolinie Odkrywców na pewno:)
hehe :D
Nie wiem co techniczny robi ,
radzę wysłać go na Gobi ,
bo godzinki dalej lecą
a brak czatu nadal hecą .
Zawołajcie tu matrixa
niech nam zrobi czatu fixa !!!
hahaha
Najpierw trzasnęło zadania gildii (nie mam już od 2 tygodni) teraz czat. Ciekawe co padnie w następnej kolejności?
Ech, Settlersy - padlersy
jest spoko , ale gdzie info kiedy bedzie ok
Już widzę to info :P. Za mało kleików kupiliście ostatnio i za karę nam wyłączyli czat ;)
za to prosze mikolaja po 200 prezentow na glowe ;)
Łukasz, za mało- po jakieś 2k niech dadzą, co by na chatkę było chociaż :P
:D to ladnie ta sprzataczka namieszala , do tej pory nie moga dojsc :)
czat wrócił :)
Ja nawet w grze nie siedzę, bo tak mnie to wkurzało :/
Już działa. Sukces.
Brak czatu jest prawie tak fajne jak cooldown ale skoro gra juz nie jest w wersji Beta wiec trzeba sie do tego przyzwyczaic. :cool:
Skoro już działa, a minął prawie jeden dzień, to bardzo proszę Pana Xaraa o wypowiedź, co było przyczyną awarii ?
Nie ważne co było przyczyną awarii. Ważne czemu trwała prawie dwadzieścia cztery godziny i czemu nikt nie raczył nas o niczym poinformować.
a ja jestem z koloni i dalej jak nie było tak nie ma....a support nie odpowiada od kilku dni......pozdrawiam caaały Blue Byte!
No, powinien niestety być jakiś odpowiedni komunikat wystosowany, przecież to przegięcie jest że dobę czaty nie działają i gracze zostają przez BB kompletnie olani.
The_BEAST_r10, zazwyczaj raporty związane z takimi usterkami (np. brak czatu) są zbyt techniczne, by publikować je na forum. Nie będąc technikiem, nie da się ich zrozumieć (ja technikiem nie jestem, więc mówię z własnego doświadczenia :P). Przy okazji: komentarze sugerujące, że serwer rozmów był niedostępny przez około 24h, są lekko naciągane.
Tak czy inaczej: najważniejszy jest fakt, że obecnie czat na s6 działa prawidłowo. :)
Co najmniej 20 godzin nie był aktywny. I znowu można czuć tych trolli z G1.
Co do publikacji czy są zbyt techniczne, czy też nie. Powinniście mimo wszystko poinformować nas, że chociażby się tym zajmujecie, przynzać się teraz do błędu i powiedzieć głupie "przepraszam", bo bynajmniej ja nie liczę na jakąkolwiek rekompensatę bonusową. Ot, takie moje zdanie.
warto pisać na FB tam nikt nie zmienia odpowiedzi i wiadomo co i jak dział pozdr
ja mam to samo :((
akurat dziwnym zbiegiem okoliczności byłam zalogowana gdy czat przestał działać oraz w momencie gdy zaczął działać z powrotem. i nie działał 23-24 h. Nie wciskajcie kitu.
multi ci sie nie pomyliło? bo z piotr01 te same teksty lecą;)
ta pani nie jest od właczania czatu
piotru za takie teksty kolo z gildi dostał 11pkt karnych od xaara na forum, tylko pisał o tym, że ubisoft cenzuruje graczy i gre itp i ma bana na forum, więc miej sie na baczności
Gdzie jest Moderator ??
Od kilku godzin jeden noob probuje wyciagnac kase od graczy wypisujac ogloszenia na czacie. :mad:
Aktualny nick tego naciagacza to - B_B_Klejnoty07
Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się, 1.1.2014 problem z rozmowami u mnie się pojawił ... próbowałem z czyszczeniem ciasteczek ale nie pomogło, zostaje tylko chyba napisać do pomocy settlers